Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מדוע עם ישראל לא מזמין רנו מגאן או סיטרואן , בעיניים עצומות ,כמו שהוא מזמין טויוטה, שהריי מגאן מגיעה עם 8 כריות וזה הרכב הכי נוח ובטוח שיש לא? וסיטרואן בכלל שיא הטכנולוגיה, מכונית שמקדימה את זמנה....? טויוטה עם 4 כריות עלובות ואין בטיחות בכלל,אז למה מזמינים אותה 1500 הזמנות מבלי לראות בכלל את הרכב....

לסיום, חבל להתווכח, כל אחד קונה מה שמתאים לו , ומי שניסה טויוטה פעם אחת, הוא לא יורד מטויוטה.

יש פתגם סיני עתיק, שאומר ש"מי שנכווה בלשון ממרק, עושה פוו על יוגורט". מי שסבל מבעיות אמינות עם רכבים אחרים לא מוכן לקחת יותר סיכונים.

לוקח מעט מאד זמן לקלקל מוניטין אמינות של יצרן - לוקח הרבה יותר זמן לשקם אותו. שאל את פז'ו - בשנות השישים והשבעים הם היו שם-נרדף לאמינות (404 - זוכרים?) - היום - לא כל-כך, גם אם עניינית אולי אין לזה הרבה הצדקה.

דוגמא נוספת - האמינות של ה-C5 היתה בעייתית בשנים הראשונות של הדגם (2002-2003). היא ככל הנראה שופרה מאד, אבל המוניטין נדבק, והרבה אנשים לא מוכנים לקחת סיכון.

זו הסיבה שסעיף "מוניטין" שווה הרבה כסף במאזן של חברות יצרניות.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ושכחת פרט שהוא קצת יותר חשוב מעבר לשמירת הערך.

שמירת הערך היא בעצם ניגזרת של אמינות מוחלטת.

סה"כ טויוטה מציגה עיסקת חבילה מצויינת, למי שמחפש רכב משפחתי מתקדם.

פורסם
אני לא מבין על מה אתה מדבר אני מסביר לך שהוא נסע האוריס למעלה מחודש ימים ואלפי מיילים ולא איזה נסיעת מבחן של 10 דקות.

אני סומך על החבר ילדות הזה במאה האחוזים למדנו ביחד ונלחמנו ביחד ובין היתר הוא גם הכיר לי את אשתי שתחיה נדמה לי שהם היו פעם גם חברים.

זאת אומרת אם המלצתו היתה טובה לגבי אשתי אין סיכוי שלגבי האוריס יהיה שונה

(סליחה על ההגדלות וההבלטות...)

מאוד משעשעת אותי העובדה שאתה לא בטוח אם חבר הילדות שלך, איתו למדת ונלחמת כתף לצד כתף במלחמות ישראל יצא או לא יצא פעם אם אשתך (שתחיה).

מה שחשוב זה שאתה סומך על המילה שלו בתור חובב רכב מושבע ומינימום קלארקסון קטן.

שידוך מוצלח.

פורסם
ק

מדוע עם ישראל לא מזמין רנו מגאן או סיטרואן , בעיניים עצומות ,כמו שהוא מזמין טויוטה, שהריי מגאן מגיעה עם 8 כריות וזה הרכב הכי נוח ובטוח שיש לא? וסיטרואן בכלל שיא הטכנולוגיה, מכונית שמקדימה את זמנה....? טויוטה עם 4 כריות עלובות ואין בטיחות בכלל,אז למה מזמינים אותה 1500 הזמנות מבלי לראות בכלל את הרכב....

כי מי שקונה את הרכבים הנ"ל קונה אוטו בשביל לנסוע בו ולא תכנית חיסכון ולכן בודק וקונה את מה שהכי מתאים לו.

לפני שקניתי את המגאן ראיתי גם אם הטויוטה אבל נסיעה קצרה הבהירה לי טוב מאוד שאני מוכן לשלם קצת יותר על ירידת ערך ולהנות מהאוטו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
עם זאת, במצבים גבוליים מתגלה רגישות של הזנב להעברת המשקל, המביאה עמה היגוי יתר מפתיע מעט.

מתחילה להישמע לי טוב הקורולה הזו, עוד נראה אותן לוקחות ג'ימיקנות בסוף.

פורסם
כי מי שקונה את הרכבים הנ"ל קונה אוטו בשביל לנסוע בו ולא תכנית חיסכון ולכן בודק וקונה את מה שהכי מתאים לו.

לפני שקניתי את המגאן ראיתי גם אם הטויוטה אבל נסיעה קצרה הבהירה לי טוב מאוד שאני מוכן לשלם קצת יותר על ירידת ערך ולהנות מהאוטו.

מי שקונה טויוטה הם בדרך כלל אנשים בגיל הזהב שמחפשים רכב פשוט לנסיעה ביום שבת לביקור הנכדים וסיבוב לקופת-חולים ולא רכב פלצני כמו גולף עם מיטב הטכנולוגיות והשיפורים.

איזה כייף לי :)

פורסם

http://www.motocar.co.il/news/new.aspx?0r9VQ=KMDJ&pn6Vq=E

חיכיתי הרבה זמן כבר למבחן הזה,הגיע בסוף.

לפי המבחן הזה הייתי אומר במילים עדינות שהם הפכו את האוטו לעגלת תינוקות.

ציטוט מהסיכום מתוך מגזין "הגה":

" נדמה שליבואנית טויוטה בארץ צפויים חיים קשים ויהיה עליה לגייס אנשי מכירות יצירתיים במיוחד"

זה משפט שמסביר לך בכמה מילים כמה שהם התאכזבו,שלא נדבר על כך שכל הכתבה רק ירדו עליו.

ציטוט נוסף שמסביר את הכל:

"מקצת החסרונות שחשפה התיבה הזו במבחן שלנו אינם זניחים, ולא בטוח שהלקוחות ישמחו להתאים את עצמם למכונית החדשה במקום ההפך"

זה כבר מסביר את הכל,האוטו צריך להתאים אלייך לא אתה תתאים את עצמך אליו,ככה זה צריך להיות וככה בוחרים אוטו.

לבחור אוטו בכל כך הרבה כסף מבלי נסיעת מבחן זה פשוט טמטום לדעתי,מצטער שאני אומר את זה במילים האלה.

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה,למרות שהייתי מעדיף מאזדה 3 מבלי התלבטות אפילו.

עמיטל.

פורסם

אני ביררתי יום שישי צבע לבן וכסף וצבעים נוספים שלא ביררתי יש ליוני, חלק מהצבעים יהיו רק לאוגוסט, בהתחלה נציג המכירות אמר שאספקה רק באוגוסט כי הכל נגמר כמובן כדי להלהיב אותי, לאחר שאמרתי לו לא מתאים עד אוגוסט , הוא נכנס למחשב ואמר שיש גם ביוני אך לא את כל הצבעים , צבע לבן וכסף במפורש יש ביוני וזה היה ביום שישי בשעה 13:30 .

פורסם

היא בכלל תבוא בצבעים נוספים מלבד לבן וכסף? מי יקנה?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

"מי שנכווה בלשון ממרק, עושה פוו על יוגורט"

אהבתי!

ד"א אחי בוא ניתן לך הצעת יעול

576.jpeg

כמו שג.יפית אומרת - כדאי!

מילה של חבר! :wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
היא בכלל תבוא בצבעים נוספים מלבד לבן וכסף? מי יקנה?

היי! זאת בדיחה שלי!

הנה, מהטור שלי על הקורולה:

בשם כל מומחי הרכב בעולם: היכנסו לסוכנות טויוטה והזמינו לכם טויוטה קורולה בצבע כסף. הרי בטח שמתם לב שכל המכוניות בפרסומות של טויוטה הן בצבע המיוחד "כסוף משעמם" (זה כמו "כסף טיטאניום", רק בלי הטאצ' המגניב ועם יכולת מופלאה להעלם לחלוטין בנוף האורבני). הסיבה לכך היא, כמובן, שרק אנשים משעממים קונים טויוטה. וזוהי עובדה ידועה שאנשים משעממים מחפשים צבע, ובכן, משעמם. יותר נכון, הם בכלל לא מודעים לכך שיש להם אפשרות לבחור צבע אחר. כשנציג טויוטה מספר להם שאפשר לקבל את הרכב גם בלבן הם ודאי מופתעים כמו נהג קורולה שנדלקה לו נורית אזהרה בלוח המחוונים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הכתבה ב-YNET נכתבה ע"י האום, נראה נסיון של לצאת טוב.

בכלל לא צריך לקחת מבחני דרכים מכל מקור שהוא בארץ או בעולם ולהתיחס אליו כאל תורה מסיני.

ישנם לא מעט רכבים לא מוערכים ולא בצדק וישנם רכבים שמוערכים מידי .

ישנם אנשים (כמו אישתי למשל) שלא מוכנה לרכוש את הקורולה בגלל איבזור בטיחותי חסר 4 כריות אוויר בלבד ללא ESP .

איפה דעת הקהל שתשפיע ותגרום ליבואן TOYOTA ו-MAZDA ושאר היפניות לשווק אביזרי בטיחות.

אולי בעצם שסעיף הבטיחות ישאר ההיתרון ברכבים האירופאים.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

זה אני, או שאנשים במדינה הזו פשוט לא מסוגלים להאמין לכתבות - אלא אם הן קוטלות?

המציאות, לדעת ynet (אותה כמובן אין שום חובה לקבל), היא שהקורולה הינה מכונית טובה.

אנחנו לא מחפשים לצאת "נחמד" עם אף אחד - אנחנו לא עובדים בשביל יוניון מוטורס ולא מקבלים מהם שכר.

אנחנו כן כותבים את האמת כפי שהיא באה לידי ביטוי במבחן. אם הקורולה לא היתה טובה, זה מה שהיה נכתב. פשוט מאוד.

• תוכן חדש...