Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בהמשך מסעותיי בחיפוש מגש לפיאט אונו מפירוק, קיבלתי הצעה שעדיף לי לבנות אחד בעצמי מעץ MDF מכיוון שאני מתכוון למקם על המגש רמקולים 6X9, ולאחר הבנייה לכסות את הכל בבד אקוסטי.

רציתי לדעת אם מישהו ניסה בעבר?

והאם יש שבלונה או מידות מוכנות שאני יכול להעזר בהם?

כמובן שאשמח לקבל טיפים לפני הבנייה.

בברכה.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

מאוד פשוט, תקח מגש קיים מפיאט אונו, תמדוד את המידות שלו ותלך עם המידות לנגר.

עץ בערך 20 מ"מ, אפשר טיפה יותר דק.

הדבר היחידי שתצטרך טיפה להפעיל את הראש, זה כדי לבנות את המתאם לצירים, אבל באמת לא משו מסובך.

בזמנו בניתי כזה לאחותי בפיאט, אחרי יומיים פרצו לה לאוטו והרסו לי את כל העבודת קודש

פורסם

את הבנייה אני עושה לבד, יש לי את כל הכלים ואני נהנה מהעשייה.

כרגע אין לי מגש שאני יכול לקחת ממנו מידות, הרכב נקנה ללא מגש אחורי.

בברכה.

פורסם

אין לך חבר אח, שכן, מכר ותיק שתוכל רק למדוד את המידות?

אם בכל זאת לא יסתדר, למדוד עם מטר נקודות אורך רוחב, הבעיה לא תהיה לך עם האורך , הבעיה תהיה לך עם הרוחב, במיוחד שאתה לא הולך לנגר, ואין לך מלטשת מקצועית שתוכל להוריד מילימטרים שעלולים לפגוע בסגירה תקינה של הבאגז'.

אגב, בדקת עלות כלכלית , כי לדעתי זה סיפור שיכול להגיע גם ל-200 ש"ח, כמה רוצים על מגש מפירוק?

לי לא הייתה את הבעיה הזאת, כי היה לי ארון מעץ מלא שבדיוק זרקתי מהבית

פורסם

קח קרטון שים במקום המגש תצייר מידות , תחתוך אותו ואז שם אותו על עץ ותסמן

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם

רעיון טוב, אני אשתמש בו, יש לאחד השכנים ברחוב רכב כזה.

לגבי הכלים, הם קיימים, לא הייתי יוצא לפרוייקט שלא הייתי יודע איך אני סוגר אותו, העץ והבד אקוסטי הם הדברים שאני צריך לרכוש. אחת הסיבות שחשבתי על הרעיון הוא האיכות סאונד שהמגש מהעץ יספק במקום המקורי.

החלק הבעייתי בבנייה ניראה לי הוא המתאמים, שהרי ההיגיון אומר שקיימות מסילות, שאותן אני לא יודע איך לבנות.

אשמח לשמוע דעות נוספות, וכמובן אם למישהו יש מידות או סקיצה לבנייה זה יעזור לי מאוד.

בברכה.

פורסם
שלום חברים,

בהמשך מסעותיי בחיפוש מגש לפיאט אונו מפירוק, קיבלתי הצעה שעדיף לי לבנות אחד בעצמי מעץ MDF מכיוון שאני מתכוון למקם על המגש רמקולים 6X9, ולאחר הבנייה לכסות את הכל בבד אקוסטי.

רציתי לדעת אם מישהו ניסה בעבר?

והאם יש שבלונה או מידות מוכנות שאני יכול להעזר בהם?

כמובן שאשמח לקבל טיפים לפני הבנייה.

בברכה.

יש לי מישהו באשדוד שיש לו מגש אים חורים לרמקול 6X9.

דבר איתי בה"פ.

גיא.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

• תוכן חדש...