Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישיון 01 - 50 סמ"ק

Liran_a
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נאמר לי לפני כמה ימים שבמידה וברשותי רישיון על רכב, אני יכול להוציא רישיון 01 במספר שיעורים מצומצם...

האם זה נכון ??? כמה שיעורים אני צריך לעשות ???

פורסם

לא נדרשים 15 שיעורים!

כי אתה כבר יודע להשתלב בתנועה ולכן אתה צריך ללמוד לשלוט באופנוע.

כשהמורה רואה שאתה מוכן הוא שולח אותך לטסט.

פורסם

זה שאלה שעולה פה די הרבה.

אם יש לך רשיון מעל 3 שנים אתה צריך לעשות רק מבחן במגרש עם השמיניות.

אני התחלתי ללמוד ביום ראשון וביום חמישי היה לי רשיון

פורסם

לסיכום,

במידה ויש לך רשיון על רכב 3 שנים לפחות - אתה יכול להוציא רשיון ל50 סמ"ק ע"י מבחן במגרש שכולל שמיניות, קו ישר (נסיעה איטית), סלאלום ועצירת חירום.

נ.ב.

אתה לא חייב 15 שיעורים. מגישים הרבה אנשים על 10 שיעורים ועוד לך לא יהיה בטסט יציאה לכביש אז זה ממש משחק ילדים.

פורסם

הבנתי אבל שאפשר אחרי שנתיים לעשות מבחן שליטה ויש לך רישיון ביד

(כלמור אחרי שניגמר לך הנהג חדש...)

אז זה שנתיים או שלוש?

פורסם

אני לא זוכר אם זה שנתיים או שלוש, אבל לפי החוק אתה לא חייב במינימום שיעורים, ואתה יכול לגשת תיאורתית בלי לעשות אף שיעור.

העניין הוא שאין מורה שיגיש אותך בלי שיעור, ואני חושב שגם צריך לעשות כמה שיעורים כדי להבין מה ירצו ממך במבחן השליטה ואיך לשלוט בקטנוע.

פורסם

העניין הוא בכך שיש לך רישיון הוא בכלל לא קשור לשיעורים שאותם תצטרך לעשות לפי הידע והתפסיה שלך (אהה אם יש לי רישיון אז לעלות על אופנוע ולשלוט בו וללמוד להסתכל אחורה וקדימה כל שניה זה בא עם האוטו נכון ?)

החוק אומר שאם יש לך רישיון על רכב , אתה יכול לגשת ללא תאוריה ! אתה פשוט לא צריך לעשות תאוריה, אין שום קשר למספר השיעורים !

פורסם

מה בנוגע ל 500 סמק

כשאני עושה טסט אני לא צריך לצאת לכביש גם כן ?

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

פורסם
מה בנוגע ל 500 סמק

כשאני עושה טסט אני לא צריך לצאת לכביש גם כן ?

באתר משרד הרישוי הכל מוסבר...

בקיצור:

1. אם יש לך רשיון לרכב פרטי, אתה פטור ממבחן תיאוריה לכל סוגי האופנועים.

2. אם יש לך רשיון לרכב פרטי 3 שנים לפחות, אתה פטור ממינימום שיעורים ומטסט מחוץ למגרש ל-50 סמ"ק.

לגבי 500 סמ"ק הפטור היחיד שרשיון רכב נותן לך הוא מתיאוריה. כלומר בכל מקרה חייב במינימום שיעורים (15 נדמה לי) ובטסט מלא בכביש אמיתי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...