Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת כרגע בנויה

ממגבר Dalco 1400 וואט

רמקולים אחוריים פיוניר 350

רמקולים קדמיים פיוניר 160 (אם אני לא טועה)

סאב קיקר

עכשיו אני רוצה להוסיף קומפוננטים

ז"א שאני צריך לפנות יציאות במגבר בשבילם

אז זה אפשרי לחבר את הקומפוננטים ואת הרמקולים האחוריים ואת הסאב למגבר ואת הרמקולים+טוויטרים לרדיו עצמו?

ואם זה אפשרי...לא יהיה עומס על המגבר ועל המערכת עצמה???

חוץ מזה אני מחפש המלצות על קומפוננטים...אבל לא יקרים!

הבנתי שהמורל פולס נחמדים...ועכשיו שמעתי אצל חבר קומפוננט של בוסטון- גם פצצה.

תודה לעוזרים

פורסם

המגבר שלך הוא כולה 4 יציאות, לאיזה רמקולים אתה מתכוון לחבר אותו עכשיו? מה שאתה רוצה לקנות (קומפוננט) מחברים מקדימה בדר"כ. יש לך את המגבר של הרדיו דיסק שהוא כמובן יותר חלש, והוא 4 יציאות גם. תחליט מה יותר חשוב לך, שמיעה מקדימה או מאחורה.

ומה שרשמת מקודם, כן, אתה יכול לחבר את המערכת בצורה הזו.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אתה רוצה 3 זוגות של רמקולים ברכב?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תחבר את הקומפוננט והסאב למגר , את הרמקולים האחוריים לHU (הרדיו) , ואת הרמקולים שיש לך עכשיו מקדימה תמכור.

פורסם
תחבר את הקומפוננט והסאב למגר , את הרמקולים האחוריים לHU (הרדיו) , ואת הרמקולים שיש לך עכשיו מקדימה תמכור.

מחזק את דבריו

פורסם

אוקיי אז הרכבתי כבר קומפוננט של מורל 6.5

הכללל מחובר למגבר אחד (שני זוגות הרמקולים על ערוץ אחד אם אני לא טועה).

עכשיו יש לי שאלה אחרת:

אני מעוניין לשים מונובלוק או לקנות עוד מגבר כדי לפזר את העומס

1.השאלה הראשונה שלי היא אם כדאי ללכת על V12 בתור מגבר שני שיתחברו אליו או זוג רמקולים או שני זוגות או סאב בנפרד (איך תציעו לי לחבר אגב).

2. השאלה השנייה היא האם יהיה עומס מבחינת חשמל אחרי חיבור של שני מגברים...והאם אני אצטרך להוסיף עוד מצבר או כבל?

או שאפשר בכלל להסתדר ככה ולא תהיה בעיה

מה אתם אומרים?

פורסם

אל תתקרב לזבל סיני הקרואי V12.

תתרחק מהם כמה שאפשר.

גם אני חשבתי שהם מגברים טובים ומשתלמים, אבל ביום שישי האחרון שבאתי להרכיב את המגבר של PULSE AUDIO, המגבר עלה בלהבות.

בכל מקרה, אל תתעסק

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

• תוכן חדש...