Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי גישה לידיים מאחורי הפנס,בצד שמאל יש מין צינור בצורת אליפסה מפלסתיק זה נראה כמו צינור בישביל אוויר קר

בצד ימין יש את המצבר,עכשיו השאלה שלי אם לפרק את המצבר ופשוט להוציא אותו ולפרק את הצינור מפלסטיק שמורכב עם בורג

ומתחבר לעוד צינור פלסטיק למטה(אני מקווה שזה לא חלק אחיד כי אז זאת תיהיה בעיה.

או שאני צריך לפרק את שני הפנסים ? הם מורכבים כל אחד עם בורג ברזל ובורג מפלסטיק,השאלה עם זה הכל?

למישהו יש ניסיון ויכול לשפוך לי קצת אור על העיניין? תודה.

פורסם

בד"כ הנורה בצד המצבר היא זו שתשרף,בעזרת מברג שטוח חלוץ את קליפס הפלסטיק של מיכל נוזל השמשות ודחוף אותו הצידה.

הנורה מסוג H7 ואני ממליץ לך להחליף לאחת מתוצרת "אוסרם",או "הלה".

פורסם

אני מחליף לקסנון בשתיי הנורות ככה שאני צריך למצוא פתרון לפתוח את שני הצדדים,לפי מה שזכור לי מיכל נוזל השמשות לא הפריע לי,כמו שאמרתי המצבר והצינור פלסטיק

• תוכן חדש...