Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר טוב שגר בטקסס, אני רוצה לשלוח לו רשימת חלפים מפורטת כולל מק"טים שיקנה אותם שם וישלח לי את החבילה לארץ, כמובן שמדובר על חלפים לרכב אמריקאי, הכוונה היא לכל מיניי מסננים ופילטרים,אטמים ואפילו חלקיי פלסטיקה חיצוניים שקשה להשיג בארץ, השאלה היא האם באמת ייצא לי רווח כספי אם הוא יקנה את החלפים אצלו וישלח לי אותם או שייצא יותר זול ומשתלם שאני אקנה אותם פה בארץ וזהו?

המטרה העיקרית היא לחסוך בכסף, זמן האספקה לא דחוף לי כל כך

יש גם את כל עניין המישלוח לארץ, אז אם ההפרש ממש קטן אוליי בכל זאת עדיף לרכוש את החלפים פה בארץ ובכך לחסוך את עלות המישלוח וגם האספקה תהיה מידית, מה דעתכם בעניין?

אגב מדובר כמו שכבר ציינתי בחלפים לרכב אמריקאי שאפשר להשיג בארץ לפחות את רובם לטיפולים שוטפים לרכב כמו טיפול 10000 רגיל

אשמח לשמוע את דעתכם ,ומה אתם הייתם עושים ?

תודה מראש ויום טוב לכולם

פורסם

לרוב חלקים "רגילים" בארץ יוצאים הרבה יותר זול.. לגבי שיפורים אין ברירה כי אין בארץ.

יש לך הוצאות של מישלוחים מכ"ס ומע"מ לפעמים זה גם יכול להגיע ל 100% מערך הקניה.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

מצטרף לדעת המגיב הקודם : אם מדובר בחלקי טיפול רגילים לרכב נפוץ כמו קוואליר, לה-סייבר, ספארי, ואנדורה וכד' זה לא יהיה לך משתלם : המשלוח יקר, יש מכס וזה לא עד כדי כך יותר זול בארצות הברית.

לעומת זאת, אם אתה רוצה צלחות בלם קדמיות לדודג' קרוואן מודל 1987 (יחיד בארץ ולא, לא מתאים מווייאג'ר חדש יותר, מקרה אמיתי) אז אתה מוציא את הויזה ומגהץ הרבה זוזים כדי לשלוח 5 קילו מתכת מאמריקה לישראל.

אגב, הקרוואן מת לא מזמן לטובת ברלינגו, יהי זכרו ברוך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

רוב החלקים האמרקאיים שאתה רוצה לקנות מיוצרים בסין ולא בארה"ב בכלל.

רוב החלקים כמעט לכל החלללקים האמרקאיים זה יבוא מסין קוראה,טיאלנד ,מלזיה,מצריים, לבנון ומרוקו.

המיסוי הוא 115.5%יבוא על החלקים

100% אחוז מכס +15.5 % מע"מ

תוסיף את המשלוח היקר מארה"ב למרות שהדולר זול כרגע זה גם לא ישתלם לך.

חלקים רצוי ליבא דרך משלוח ימי זה יותר זול ויכול לקחת עד חודשיים

משתלם ליבא מסין או ארה"ב רק אם מדובר במשלוח מסחרי ויש לך קונה בטוח לכל הסחורה.

כי לחלקים של אמרקיות אן הרבה ביקוש.

לפעמים חלקים של אמרקאיות מקוריים AC DELCOT עולים יותר זול בארץ מאשר בארה"ב

למשל פלגים של AC DELCO זה אורגינל גנרל מוטורס עולים 17ש"ח ליחידה כולל מעמ בארץ 35ש"ח

פורסם

אז אני מבין שחלפים "רגילים" עדיף לי לרכוש בארץ מחנויות שמתמחות ברכבים אמריקאים כמו אוטוליין/רונית חלפים וכ"ו וכך למעשה אני חוסך את עלות המישלוח+תשלום המכס וגם האספקה היא מידית נכון?

בחנות כמו אוטוליין ניתן להזמין חלקים במיוחד במידה ואין להם כרגע במלאי? תוך כמה זמן מגיע לארץ? יוצא יותר יקר?

פורסם

כן אפשרי בהחלט, ויש להם ב 90%מהפעמים את החלקים שיש לאוטו שלך בסטוק.

אפילו יש לרכבים יותר מיושנים עם יד על הלב אני יכול הגיד שיש להם חלקים ל GM משנת 67+

עד 2007 , מצחיק מצחיק אבל יש.

פורסם

אתה יכול לקנות חלקים בזול בארה"ב דרך האינטרנט ולבקש שישלחו לך דרך USPS זה הדואר בארה"ב יגיע לך גג תוך חודש כולל מיסוי ומעמ שזה בערך 115.5%

זה יעלה לך יותר זול מאשר בארץ אבל אחריות זה בעיה

למגיה הקודם AC DELCO עולה בארץ 4 פלגים ב 17ש"ח ולא אחד כנראה קנית מחנות יקרה במיוחד

מדובר בחלקים מקוריים בלבד של AC DELCO הספקית של GENERAL MOTOR PONTIAC-BUIK וכמעט כל האנרקאיות הנמכרים בארץ.

כדאי מאוד ליבא את כל החלקים לארץ זה יוצר יותר זול מאשר לקנות בארץ.

אפשר לקנות בזול דרך האינטרנט WWW.EBAY.COM

יש מלא אתרים באינטרנט שמוכרים בזול חלקים של מכוניות אמרקאיות שקשה להשיג בארץ .

איפה זה AUTOLINE אוטוליין ורוני חלפים? והם זה יותר זול מהיבואנים המקוריים בארץ?

פורסם
לרוב חלקים "רגילים" בארץ יוצאים הרבה יותר זול.. לגבי שיפורים אין ברירה כי אין בארץ.

יש לך הוצאות של מישלוחים מכ"ס ומע"מ לפעמים זה גם יכול להגיע ל 100% מערך הקניה.

טוב הוא כבר כתב את זה אז....

פורסם

האם גם כאשר השולח מצהיר על סכום נמוך משמעותית את שווי החבילה ע"מ לסדר את עניין המכס ובנוסף לזה שולח בכמה חבילות במקום אחת גדולה ע"מ לחלק את המשקל כדיי שלא יעבור את המשקל שחייב בתשלום מכס ובנוסף גם מצהיר שהחבילות הם מתנה וגם שולח את החבילות במישלוח ימי במקום אווירי שהבנתי שזה גם יותר זול משמעותית והחיסרון היחידי הוא שהמישלוח מגיע כעבור יותר זמן לארץ עדיין עדיף לרכוש חלפים "רגילים" בארץ ולא בארה"ב מה דעתכם?

פורסם

מה בעיה? אתה לא יכול לבדוק כמה זה עולה שם וכמה זה עולה פה?

אני מניח שלרכב אמריקאי לא פעם יהיה הבדל גדול במחיר.

אבל אם אתה מחפש סתם איזה אטם שעולה כאן 100 ש"ח - בשביל כמה עשרות ש"ח לא בטוח ששוה לך את כל הסיפור.

כמובן שלא כל מוסך יהיה מוכן להתקין לך חלקים שאתה מביא לו מבחוץ..........

לגבי מכס - בפעם אחרונה אני שילמתי 50% מיסים ורק מע"מ על אביזרי תאורה.

115.5%? באמת?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

היום במכס לא טיפשים הם יפתחו את החבילה ואתה תצטרך להוכיח להם שזה כמה עולה החלק הזה, אם הם לא יאמינו לך הם יקחו מספר סידורי ויבדקו את הסכום האמיתי אואז גם יקנסו אותך על היותך עבריין וגם תקבל מיסים מקסימלים והשם שלך יכנס לרשימת מעקב וכל פעם שתיבא אפילו ונטיל הם יפלו עליך...

בשביל כמה מאות שקלים שווה להסתבך ולעבור על החוק... אני לא חושב.

כמו כן הם גם מכניסים לסכום את המחיר של המשלוח.

מה שהכי אבסורדי שלרכב שלך יש חלקים בארץ בשפע, גם חלקים לשפר אותו והמון יד שניה במחירים נוחים, יש גם המון אופציות חוץ מאוטו ליין ורונית חלפים דוגמא קטנה:

חלקים של חברת MSD ו פלאגים של SPLIT FIRE ו פילטרים של K&N (אויר ושמן) אתה יכול למצוא אצל ב.ינוביץ במחירים ממש נוחים.

וחוץ מיזה יש המון אתרים עם אנשים שיש להם חלקים למכור או להחליף, תנסה פה בפורום מועדון החמש, לא חסר שם אנשים עם V8 , יש את JEEPOLOG שלא חסר שם חברה עם בלוק דור ראשון עם TBI כמו שיש לך באוטו.

המנוע והגיר של הרכב שלך בסיסי מאד ואת אותם מערכות מנוע וגיר אתה יכול למצוא על ואנדרות,קאפריסים משנים דומות

קיצור... מקווה ששיתפתי מספיק מידע.

אם היה לך מנוע L98 עם TPI אז מילא...

דרך אגב!!! אני חושב שיש פה קונספרציה... MUCH וBOSSS הם לא אותו בן אדם?!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=124961

אני כבר ממש מבולבל...

הממממממממממממממ

פורסם

קובי במוסכים של umi ניתן לקנות חלפים "רגילים" לרכב שלי? הם מוכנים בכלל למכור ללקוחות פרטיים מבלי שיבצעו אצלם את העבודה?

בגדול המחירים של אוטוליין סבירים או יקרים ביחס לחנויות אחרות שגם ניתן להשיג אצלם חלפים דומים לאמריקאית ?

איזה מקומות אתה מכיר שניתן לרכוש אצלם חלקים משומשים במחירים זולים באיזור המרכז?

ואגב אני ומאץ לא אותו בן אדם, סתם שניי אנשים שיש להם את אותו רכב כנראה

פורסם

אני לא יודע מה המדיניות של UMI לגבי רכבים משנות ה 80-90 המוקדמות ואם הם בכלל מחזיקים חלקים כאלה בסטוק.

מה שבטוח הם יוכלים להזמין ממש הכל דרך המחסן שלהם.

יש לי חבר טוב שעובד במחלקה הטכנית של UMI אז אני אשאל אותו היום בערב.

בכל מיקרה באוטו ליין יש מחירים סבירים מאד וגם אני בחלק גדול מהמקירים קונה שם.

הדוגמא הכי טובה שהם מחזיקים חלקי היגוי של MOOG שהם בתקן של ה NASCAR ועולים אצל SUMMIT הרבה יותר.

חבר שלי עם קאמרו 73, קנה שם 4 בולמי זעזועים , ואת כל הפרונט של MOOG במחיר ממש דומה לחוברת של SUMMIT שזה נדיר.. איפה העליות של המיסים משלוח ויבוא...

הצעה שלי תעשה רשימה של מה שאתה צריך, גש שם לאוטו ליין לבחור בשם יגאל (הוא סבלני) וקבל הצעות מחיר וככה תשווה.

אם היית מפרט איזה חלקים את מחפש או צריך היה יותר קל להפנות אותך.

אז ל MUCH יש קאמרו עם מנוע 305 TBI מה יש לך?

• תוכן חדש...