Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שומאכר:

אתה טוען ש 70 ואט זה לא חזק?

המגברים שהצעתי לו הם 60 ואט (סאונדסטרים) ו 104 (ג'ביאל).

אמרתי שהמגבר שלו חלש מאוד (30-40) ובגלל זה יכול ליהיות שהם נשמעים חלש.

הנצילות שלהם 91 , וזה לא הכי נציל .

מה לא נכון בזה?

פורסם

60 ליציאה זה חזק בשבילך? בשבילי ממש לא. אבל ממש ממש לא. זה שלי זה כן מספיק לסט שיש לי, זה משהו אחר (תקציב אתה יודע). מגברים חזקים בשבילי מתחילים באמת מ-100 לערוץ כמו ה-JBL שרשמת ועוד המון מגברים שיש בשוק. אבל, מצד שני, יש מגברים שהם אנדרייטד, כמו שלי, והוא לא מוציא 60 לערוץ. הוא מוציא הרבה יותר מהמוצהר. לא יודע למה זה ככה, אבל זה ככה (כלומר למה הם מצהירים על הספק מסויים כשידוע להם שההספק האמיתי הוא הרבה יותר חזק). אולי בגלל שאחוז העיוות של המגבר הוא בהספק הנתון ובהספק חזק יותר הוא מעוות יותר. אולי בגלל זה. ואם אתה התכוונת כשאמרת "הפולס צריכים הגברה חזקה" למגברים כאלו, אז אין בעיה, אתה צודק. אבל זאת לא הגברה חזקה.

ונצילות 91 זאת נצילות סבירה. 91=דיי נציל. 89-88 כבר לא ממש נציל ולמטה יותר בכלל לא נציל.

ודרך אגב אני שמעתי פולס על המגבר הנ"ל (של הפולס אודיו) והוא לא היה נשמע לי חלש. ממש לא.גם לא הכי איכותי אבל זה לא העניין. הבעיה אצלך אני חושב (לפותח הת'רד).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם אתה מצטט אותי לפחות תצטט נכון . אמרתי שיכול ליהיות שהוא צריך מגבר חזק יותר ( דגש על יכול ליהיות ועל יותר)

אני לא מבין גדול בסאונד סתם ניסיתי לתת עצה . אצלי היה מותקן מגבר של ההיפוניקס זאוס שהוא מוצהר 75 ואט והוא הגביר הרץ אנרג'י 93 דציבל ולאח מכן החלפתי לסאונדסטרים lw480 שמוצהר 60 ואט והרמקולים נשמעו פי 2 יותר חזק.

אני לא מתכוון להכנס לוויכוח כי העיניין של הואט מאוד מאוד נזיל אף אחד לא באמת יודע באיזה תנאים מדדו את הוואטים.

המשך שבת נעימה

פורסם

הרמקולים 120 ואט והם זקוקים למגבר חזק על מנת שיפתח אותם אחרת הצליל ישמע חלש ועמום.

לא נכנס לויכוח אבל אמרת בפירוש שהוא זקוק למגבר חזק, בלי ה"יכול להיות". אז קצת תיקנתי אותך, לא נורא, לא קרה אסון. ובקשר להספקים אתה דיי צודק, כי יש מגברים ויש מגברים. ככה זה.

גיא. :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אוקי אז ככה,החרי שקראתי כל מה שרשמתם מילה במילה ירדתי לרכב למשך יותר משעה על מנת לנסות לכוון את המגבר+הרדיו דיסק ואני ממש שמח כי הצלחתי לכוון את המגבר כמו שצריך ואני שומע עכשיו הרבה יותר חזק והרבה יותר איכותי כניראה שהכיוון הראשון שלי לא היה מי יודע מה.

בכל מיקרה עכשיו שומעים הרבה יותר טוב במיוחד שעכשיו הסאב משתלב ממש יפה עים הקומפוננט לאומת הרמקולים הישנים שהבאס של הסאב היה חונק את הצליל.

אז תודה רבה לכולם ושבוע טוב.

אור.

bmw-530i 3.0L

פורסם

טוב, האמת? לא היה לי כוח לקרוא את כל התגובות בפורום, אבל אני אגיד משהו על הפולס.

יש לי פולס ואני מאוד מרוצה מהם, הסט הזה דורש הגברה חזקה, הוא מאוד אוהב לקבל את מה שהוא מצהיר שהוא מסוגל לקבל, ככל שתיתן לו יותר קרוב לזה הוא ישמע יותר טוב.

איזה חברה המגבר שלך? ואם המגבר שלך חלש יחסית(100RMS מוצהר לא אומר שזה באמת נכון), הפולס באמת לא ישמעו כמו שהם יכולים להישמע.

תן קפיצה, או תתפוס טרמפ עם מישהו לצפון למפגש, או אפילו עם הרכב שלך( מה קרה?! רק צפונים יכולים לבוא למרכז?!)

ואני מזמין אותך לשמוע את הפולס אצלי, כמובן שגם אצלי הם ללא אטימה.( אגב יש שינויים מאז מפגש מרכז האחרון, מי ששמע את המערכת אז).

אמיר

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

הרוקפורדים הטרפזיים הם אנדר רייטד (צ'יטר אמפ)

הרוקפורדים שבאו אחרי הדגם הזה פשוט חלשים מכמה שראיתי, דורשים 14.4 וגם אז עומדים בהצהרות בקושי

הLW480 LIL WONDER הוא מגבר טוב מאוד עולה על הרוקפורדים בכמה מידות

פורסם
. תנסה לשמוע את הקומפוננט עם מגבר אחר , חזק יותר ,

jbl gto75.4 או סאונדסטרים xta480 או lw480 (סתם דוגמאות למגברים יחסית חזקים). ותראה אם יש שינוי .

אני לא סנילי.:lol:

בכל מקרה אני עדיין חושב שהמגבר הנ"ל לא פותח את הפולס.

פורסם

אור צור איתי קשר בפרטי ואני יעזור לך. טיפלתי בכמה מקרים כאלה ובחלק מהם זה נפתר.

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

• תוכן חדש...