Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום,

יש לי ford fiesta 2002 ויש לי רדיו דיסק אם פי 3 של חברה מוכרת בשם Blaupunkt ואני רוצה לקנות עכשיו גם רמקולים

טובים, אני לא מחפש משהו ממממממש מפוצץ ומושקע אני נכנסתי לזאפ לחפש יתעניינתי בעיקר ברמקולים של pioneer ו kenwood ויש מלא סוגים

של רמקולים אני רוצה לתיהיה איכות מעולה עם עוצמה סבבה ויש לקחת בחשבון שאני לא שם מגבר ואני מוכן להשקיע ברמקולים עד 400 ב450 ש"ח

אני אשמח לקבל המלצה על איזה רמקולים ללכת.

תודה רבה

אייל

פורסם

היי

זהו שיש לי רק קדמיים באוטו והם לא הכי רציניים (אין לי אחוריים בכלל)

השאלה גם אם אני משקיע רק בקדמיים או רק באחוריים אני לא רוצה שניהם אז מה יותר כדאי

ושוב איזה סוג מניסיון אישי שלך אתה ממליץ לי

תודה

פורסם

חיפוש יענה לך על הרבה שאלות.

ובכל זאת, לחבר שלי יש פיאסטה עם קומפוננט קדמי של לייטנינג אודיו ושומעים פשוט מהמם, ממליץ מכל הלב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

שאלה קטנה לגבי הרמקולים לרכב חיפשתי קצת מה אתם אומרים על הדגם: kenwood kfcp605 זה דגם והספק טובים מספיק?

• תוכן חדש...