Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשר בבקשה לינק לסאב .

או את שם החברה באנגלית כי אני לא מוצא כלום על החברה

תודה

נרדמתם לרגע ..

yaniv518,

1. הפרש הזמנים בין 2 ההודעות הנ"ל הוא 38 דקות. ככה שאולי אתה הוא זה שקצת לחוץ? לא ידוע לי שמישהוא מחבריי הפורום הפך להיות העבד שלך!

2. רצ"ב קישור: http://www.phoenixgold.com/2004/octane-zrspeakers.html

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

BIG NO NO

בקשר לסאב(CVR). סאב שלפי דעתי? גרוע.

מצטרף להמלצה על הZR בתיבה אטומה קטנה- נשמע מעולה.

בתיבה פתוחה וגדולה- חבל על הפח של הרכב ונשאר יחסית מדוייק( אני מדבר לא על חור קטן אלא, פתוחה של תחרות שהסאב אפילו לא ישב בה כמו שצריך, תודה אבנר:))

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
BIG NO NO

בתיבה פתוחה וגדולה- חבל על הפח של הרכב ונשאר יחסית מדוייק

אמיר

כמו אצלי? :-D

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
BIG NO NO

בקשר לסאב(CVR). סאב שלפי דעתי? גרוע.

מצטרף להמלצה על הZR בתיבה אטומה קטנה- נשמע מעולה.

בתיבה פתוחה וגדולה- חבל על הפח של הרכב ונשאר יחסית מדוייק( אני מדבר לא על חור קטן אלא, פתוחה של תחרות שהסאב אפילו לא ישב בה כמו שצריך, תודה אבנר:))

אמיר

לא הבנתי למה הכוונה.

חבל על הפח של הרכב?!

אין חתימה!!

פורסם
לא הבנתי למה הכוונה.

חבל על הפח של הרכב?!

גיא,

הסאב שלך , משהו לא מכוון כמו שצריך והתיבה ממש לא מתאימה לו, אבל הפאנצ'ים שהוא דופק לתוך הגב , חבל על הזמן.

יניב, זאת צורת ביטוי, הסאב מפיק באס חזק מאוד, שכל הרכב רועד( זה קורה גם באטומה קטנה, אז בפתוחה...:roll: )

אמיר.

פורסם
גיא,

הסאב שלך , משהו לא מכוון כמו שצריך והתיבה ממש לא מתאימה לו, אבל הפאנצ'ים שהוא דופק לתוך הגב , חבל על הזמן.

.

זה כל היופי, לא?! :-D בקרוב תיבה תואמת אחד על אחד לסאב הזה. תיבת SPL פורטד :twisted: . אחרי זה נראה מה ה** **** הזה שווה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הוא אבל דופק שמה פאנץ' ומתחיל לרעוד כמו לא יודע מה עם התיבה הזאת.

בקיצור תבנה לו כבר תיבה ייעודית

אמיר

פורסם

יש לי את ה-6850. ההבדלים ביניהם זה שה-9 הוא חדש (זה ידוע), ושנראה לי ששלי הפאנל גולש ואילו החדש לא (ה-7950 גולש). האקולייזר בעל 7 מצבים, 3 יציאות למגברים עם 4V לכל מגבר, שליטה נוחה, יש חוץ מהתפריט הראשי עוד תפריט שאפשר לשחק עם ההגדרות שלו (יש שם הרבה פונקציות כל מיני שטויות אניודע..), את האמת שיפר לי את הסאונד ברכב (היה לי 4850), בולם זעזועים מעולה,סה"כ מכשיר איכותי וטוב. אני אישית ממליץ. זה בקצרה ממש ממש.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

6950 לאוהבי פיוניר מומלץ . מכשיר טוב, עם האופי הידוע והמוכר (ולא אהוב לכולם) של פיוניר .

בקיצור דיעה (שלי) כללית טובה מאוד.

(לזכור שזה אופי סאונד שונה לחלוטין ממכשירים אחרים כמו אלפיין ,קלריון ואח')

מגברים שצויינו טובים,

לגבי הסאב- CVR לא!!

מה כן?-- פיניקס גולד אוקטן ZR , מומלץ ביותר בתיבה אטומה,

אם חיסכון כספי אז, גם C12 בסיסי יבצע את העבודה ברכב כזה כראוי, הכל כתלות באיכות ההתקנה והכיוונים, אין ספק, ה ZR עולה עליו.

בעניין חסכון כספי, ניתן להסתפק במגבר אחד 4 יציאות, זוג יציאות לסט קומפוננט קדמי וכדאי לפחות דוטק במקום הפולס, ושתי היציאות הנותרות בגישור לסאב , אם בעניין סאבים נטו עסקינן, הרי ש ZR טוב יותר.

ניתן ו/או רצוי לוותר על השקעה באחוריים לטובת קומפוננט טוב יותר קדימה לפחות כשלב ראשון ,בזמן זה ניתן להשתמש ברמקולים אחוריים בסיסיים על הגברת המכשיר (הפיוניר) כ"השלמה" לסאונד באופן מינמלי ובסיסי לחלוטין כדי שלא יהיה "חור" מאחורנית ברכב, למי שזה מפריע "חור" כזה, ככל שזה מפריע ואם בכלל.

(לי אישית זה מפריע, אך זה לציון כטעם אישי שלי למערכת אישית שלי ולא בגלל קביעה מקצועית).

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
למישהו יש מידות ונפחים לסאב של הפיניקס zr 12"

תודה

yaniv518,

כאן תוכל למצוא את כל התשובות לשאלות שלך. ftp://208.187.38.55/Phoenix_Gold/Manuals/Speakers/Octane_ZR/Octane_ZR_woofer_manual.pdf

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

הוא תקין. תוריד אותו למחשב ותפתח אותו באמצעות ACROBAT READER\ADOBE ACROBAT.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תודה ..אם אפשר עוד קצת תגובות והמלצות לסאב ..(עדיף איכותי) אבל עדיין בעוצמה סבירה ..

infinity kappa perfect 350rms

מדוייק וחזק!

• תוכן חדש...