Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לדו"ח........

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נסעתי בפתח תקווה ונעצרתי ע"י שוטרים לבדיקה מכיוון שהייתה התראה ביטחונית ! ! !.

השוטר הבן ז*** נתן לי דו"ח על זה שלא היה עלי רישיון נהיגה ותעודת ביטוח בתוקף לטענתו עכשיו אבא שלי הודיע לי שהתעודת ביטוח נמצאת באוטו והוא אף הראה לי את המקורית ממש באותו מקום בו נמצא הרישיון של הרכב (ולא לא הכנסתי אותה במהלך הלילה

עכשיו יש לי שתי שאלות אחת האם יש דרך שאני יכול להוכיח שהתעודת ביטוח הייתה שם והוא לא ראה?

והשנייה האם יש סיכוי לבטל את הדו"ח???

האם קיים חוק שאומר שאני יכול להציג רישיונות תוך 24 שעות מרגע שעצרו אותי???

RSi

פורסם

חובת הצגה של רישיונות(נהיגה+רכב) ותעודת ביטוח בתוקף מוטלות על נהג הרכב בעת האירוע.

אין זו מחובתו(ואף אסור לו) של השוטר לפשפש(למי אתה קורא פשפש?) בניירותך ע"מ למצוא את התעודה התקפה.

החוק במקרה כזה של אי הצגת ניירות בעת האירוע מטיל על הנהג שתי סנקציות:

(1)קנס כספי.

(2)חובת הצגת הניירת הרלוונטית בתוך 24 שעות בת. המשטרה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
אתמול נסעתי בפתח תקווה ונעצרתי ע"י שוטרים לבדיקה מכיוון שהייתה התראה ביטחונית ! ! !.

השוטר הבן ז*** נתן לי דו"ח על זה שלא היה עלי רישיון נהיגה ותעודת ביטוח בתוקף לטענתו עכשיו אבא שלי הודיע לי שהתעודת ביטוח נמצאת באוטו והוא אף הראה לי את המקורית ממש באותו מקום בו נמצא הרישיון של הרכב (ולא לא הכנסתי אותה במהלך הלילה

עכשיו יש לי שתי שאלות אחת האם יש דרך שאני יכול להוכיח שהתעודת ביטוח הייתה שם והוא לא ראה?

זה היה קצת אחרי צומת ירקונים לכיוון פ"ת , אני נסעתי בנתיב ימני , ראיתי אותם , עברתי לשמאלי וטסתי , הדביל שקם ורצה לעצור אותי לא הספיק לרוץ , אז הוא בדיוק נופף לי ועברתי אותו :) אז הוא עצר את ההוא מאחורי ...........

פורסם

כן היה גם אחרי צומת ירקונים בכניסה לפתח תקווה והיה גם בתוך העיר עצמה אותי עצרו בתוך העיר ליד התחנה המרכזית והכי מעצבן שהיה לי את התעודת ביטוח באוטו ובכלל לא ידעתי אם הוא היה רואה אותה הוא לא היה נותן לי את הדו"ח הסתמי הזה

שוטרי משטרת ישראל - חבורה של מפגרים שלא יודעים לבדוק אפילו מסמכים ורק מחפשים איפה לדפוק נהגים...

אבל גם אני דפוק שלא ידעתי שיש לי את הביטוח באוטו

RSi

פורסם

קודם כל, אני אתעלם מהקללה שקיללת - ממש לא במקום. השוטרים שנמצאים כל יום בדרכים מסכנים את עצמם בכדי להגן עלינו.

ממש לא במקום.

דבר שני, איך אתה נוהג ברכב מבלי לדעת היכן המסמכים שלך ? זו אשמתך.

ותן לי להבין משהו, נתת לשוטר לחפש לך במסמכים במקום שאתה תחפש ותציג לו כשתמצא ?

מי עושה דבר כזה :roll:

S-מוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

בוינה אל תשאל איך הדו"ח הזה שקיבלתי עוזר להגנה על האזרחים משהו מפחיד

מה אתה מקשקש הוא היה עצבני שהוא לא תקע רפורט כבר הרבה זמן והוא רק חיפש על מה לתקוע.....

ועוד הוא שוטר טמבל כי אם כבר אז כבר הוא גם היה צריך לתת לי גם על פנסי ערפל, וגם על חוסר שלט נהג חדש.

אבל לא הוא רק חיפש לדפוק מישהו, ובמקרה אני הייתי הקורבן.

דבר שני אני יודע איפה המסמכים, לא ידעתי שהוא יהיה כזה טמבל(שוטר תנועה טיפוסי) ולא ימצא את התעודת ביטוח.

להבא אני אדע לתת לו את זה בעצמי. לא ידעתי את זה עד עכשיו כי לא עצרו אותי....

RSi

פורסם
בוינה אל תשאל איך הדו"ח הזה שקיבלתי עוזר להגנה על האזרחים משהו מפחיד

מה אתה מקשקש הוא היה עצבני שהוא לא תקע רפורט כבר הרבה זמן והוא רק חיפש על מה לתקוע.....

ועוד הוא שוטר טמבל כי אם כבר אז כבר הוא גם היה צריך לתת לי גם על פנסי ערפל, וגם על חוסר שלט נהג חדש.

אבל לא הוא רק חיפש לדפוק מישהו, ובמקרה אני הייתי הקורבן.

דבר שני אני יודע איפה המסמכים, לא ידעתי שהוא יהיה כזה טמבל(שוטר תנועה טיפוסי) ולא ימצא את התעודת ביטוח.

להבא אני אדע לתת לו את זה בעצמי. לא ידעתי את זה עד עכשיו כי לא עצרו אותי....

כן מוצדק, לא מוצדק ת-מ-י-ד מעצבן. במקרה שלך? מוצדק. מגוכך עד דמעות אבל מוצדק. היה את הביטוח ולא הצגת לו? :? . בכל מקרה אם הוא באמת היה מחפש לדפוק מישהו כמו שאתה אומר היית יוצא עם מבחר דוחות ולא עם אחד. הוא עצר לבדיקת רשיונות. הרבה פעמים הם עושים את זה והם בעיקר בודקים רישיונות וביטוח זהו. אותי פעם עצרו ביום שבת בבוקר מוקדם, בדיוק סיימתי פניה בצורה :twisted: עצר אותי שוטר. התחלתי לחשוב כבר על מה אני יכול לחטוף, האופציות היו רבות. נהיגה פרועה, שלט נהג חדש, ועוד ועוד. בסוף כל מה שקיבלתי היה "שיהיה לך יום טוב". בדקו לי רישיון וביטוח וזהו.

בקיצור, יצאת יחסית בזול. קח בקלות :D

פורסם

הוא חיפש לדפוק מישהו אבל הוא פשוט לא שם לב הוא וחבר מרעיו.

הוא ביקש את המסמכים והגשתי לו, לא ידעתי שהוא לא ידע למצוא לבד את הביטוח

פעם הבאה אני כבר בטוח אתן לו........

חפיף הדו"ח הוא בסך הכל 100 שקל אבל זה לא העניין של הכסף, אלא שהוא עצר אותי בכלל לבדיקה בטחונית כי הוא אמר לי שיש התראות בכל העיר על מחבל שחדר, והם מקימים מחסומים לבדיקות ביטחוניות זה מה שעצבן אותי.....

RSi

פורסם
אלא שהוא עצר אותי בכלל לבדיקה בטחונית כי הוא אמר לי שיש התראות בכל העיר על מחבל שחדר, והם מקימים מחסומים לבדיקות ביטחוניות זה מה שעצבן אותי.....

אתה דפוק לגמרי אה?? :shock: (סליחה על השפה אבל זה מוגזם...)

מעצבן אותך שמקימים מחסומים?????????????????

אולי כשיש חשש לחדירת מחבלים פשוט נפתח את כל הכבישים, נשלח את כל המאבטחים והשוטרים הביתה ונזמין מונית למחבלים כדי שלא יצטרכו ללכת ברגל??????????

מה אתה מצפה שהמשטרה תעשה בדיוק כשיש מידע על חדירות של מחבלים?

:-)

פורסם

לא הבנת אותי נכון.

אל תתקוף פעם הבאה אם אתה לא מבין כי זה לא לעניין.

לא התרגזתי על זה שיש מחסום, כשיש התרעות אני אומר שצריך לסגור את המדינה בשביל לתפוס את המחבל או החוליה שחדרו.

מה שאני התכוונתי זה שהמחסום היה מחסום לבדיקה ביטחונית ועל הדרך הוא חיפש לדפוק אותי ונתן לי דו"ח זה מה שעצבן אותי לא המחסום עצמו........

RSi

פורסם
לא הבנת אותי נכון.

אל תתקוף פעם הבאה אם אתה לא מבין כי זה לא לעניין.

לא התרגזתי על זה שיש מחסום, כשיש התראות אני אומר שצריך לסגור את המדינה בשביל לתפוס את המחבל או החוליה שחדרו.

מה שאני התכוונתי זה שהמחסום היה מחסום לבדיקה ביטחונית ועל הדרך הוא חיפש לדפוק אותי ונתן לי דו"ח זה מה שעצבן אותי לא המחסום עצמו........

אני מנתפח מרוב עצבים!

אם אתה רוצה שיבינו אותך כמו שצריך תכתוב למה אתה מתכוון!

אנחנו לא צריכים לדעת שמה שאתה כותב זה לא מה שאתה חושב...

תעצור לפני שאתה לוחץ על שלח ותראה אם מה שכתבת באמת משקף את מה שאתה רוצה להגיד.

והם מקימים מחסומים לבדיקות ביטחוניות זה מה שעצבן אותי.....

מזה אני צריך להבין שאתה מעוצבן שנתנו לך דו"ח בבדיקה בטחונית????

לא! מזה אני מבין שאתה מעוצבן שהם מקימים מחסומים.

קצת הבנת הנקרא לא תזיק לך... ובמקרה שלך כנראה גם קצת יכולת ביטוי.

:-)

פורסם

שלום לכוווולם :lol:

טוב ידיד יקר יצאת ממש בזול, גם אתה לא יודע איפה הביטוח שלך, גם שכחת רשיון נהיגה (נעזוב את פנסי הערפל) וגם לא היה לך שלט נהג חדש, אם היה מחפש לדפוק אותך תאמין לי היית יוצא עם חתיכת דוח.

ברור לגמרי שזה מרגיז אותך, אבל זה מגיע לך על כל העבירות שעשית. נקודה:)

התעצבנת על כך שעצרו אותך לבדיקה ביטחונית (ואתה אזרח תמים ולא פושע) ויצאת עם דוח,

ברור שמרגיז אבל הבאת את על זה עצמך עם העבירות (למרות שהן קלות אך בכל זאת, רשיון נהיגה, ביטוח, שלט נהג חדש במידת הצורך - בסיס ליציאה מהבית עם רכב)

חבר שלי לא מזמן נעצר כי שוטר חשב שידידה שהיתה באוטו לא חגורה, היא היתה חגורה והוא חטף דוח של 250 על כך שרשיון הרכב תוקפו פג יומיים קודם,

מעצבן? כן, בעיה שלו? גם כן.

באמת כולה מאה שקל תגיד תודה וזהו 8)

אהה.. ופעם הבאה תברר איפה הביטוח שלך, הרשיון והשלט הצהוב - לא קשה!

פורסם

אוי באמת נו יגאל אתה נתפס לקטנות.

תעודת ביטוח הייתה לי באוטו זה שהוא לא מצא זה זה אומר משהו עליו אבל זה לא משנה כי בסוף אני זה שקיבלתי את הדו"ח.

בקשר לרישיון אוקיי מודה עבירה מיותרת אבל אם הוא היה מוצא את התעודת ביטוח הוא לא היה נותן לי הדו"ח על בטוח.

ובאמת שלט נהג חדש????? הוא בכלל אפילו לא שם שאני נהג חדש הוא היה כזה שלומיאל שפשוט הוא לא שם לב......

לא היה לי שום דבר להסתיר ולא ביצעתי שום עבירת תנועה למעט נסיעה בלי רישיון, ואמרתי לו שאם הוא מתעקש אני יכול להביא לו את הרישיון תוך 10 דקות(זה די קרוב לבית שלי) אבל הוא בשלו.

ובשביל לתת דו"ח על כזה דבר אחרי שהמחסום בכלל נועד לבדיקה ביטחונית אתה צריך להיות ממש ממש....................

RSi

פורסם
אוי באמת נו יגאל אתה נתפס לקטנות.

תעודת ביטוח הייתה לי באוטו זה שהוא לא מצא זה זה אומר משהו עליו אבל זה לא משנה כי בסוף אני זה שקיבלתי את הדו"ח.

מה זה אומר עליו ? שהוא טמבל, דפוק, אהבל ? או סתם עייף מבדיקות שגרתיות יומיות והוא בטעות לא שם לב ?

אתה קורא את מה שאתה רושם ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אתה קורא מה שאתה רושם????????????

איך אפשר בטעות לא לשים לב????

זאת העבודה שלו ואני לא צריך להסביר לו מה עושים אם, הוא לא מסוגל למצוא תעודת ביטוח בפנקס של של 10 ס"מ אז משהו פה לא בסדר..........

זה בכלל לא משנה אם הוא עייף או לא

אני צריך לשלם על פאשלות של שוטרים סוג ג'???????

RSi

• תוכן חדש...