Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם

אני יודע שחרשו את הנושא

אבל סיפרו ללי על שיטה איך להשתיק את הרעש אלטרנטור ורציתי להתייעץ לפני שאני עושה לעצמי נזק שאני יבכה עליו...

אז ככה, מחבר האארקה לגוף של הHU לאחד החוטים של הRCA שנכנסים למכשיר וזה משתיק את הרעשים

מה אתם אומרים?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

יכול לעזור, בדרך כלל הבעיה ידוע בקרב מכשירי הפיונר.

אבל לפני זה תבדוק את כל הדברים האחרים, כמו חיווט שלא נוגע בשלדה,RCA לא קרוע שנוגע בשלדה או לא עובר יחד עם הפלוס הראשי או עובר ליד מחשבי רכב.

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

בדיקה הכי פשוטה.

נתק קודם כל את ה RCA כולם מהמגבר (רק שהוא כבוי!@) .

הפעל את המערכת ולחץ על דוושת הגז בנסיעה.

יש רעש? הבעיה לא הרדיו דיסק.

אין רעש?

פה מתחילים לחפש בפורום. כמו כן מחברים כבל כבל למגבר חוזרים על הדבר עד שהרעש חוזר.

ואז יודעים מי הסורר.

פורסם

בוקר טוב

אם יש לך רדיו דיסק של פיוניר יכול להיות שיש לך בעיה של מינוס בrca

חבר חוט בין גוף המכשיר למינוס של הכבל

אם זה לא עוזר הגיע הזמן להתחיל לפרק את הרכב

גם לי היתה בעיה של רעשים במערכת שנפתרה רק שהעברתי את כבלי הrca במרכז הרכב.

ובדוק טוב טוב כי הכבלים לא עוברים לייד חוטים של הרכב / מחשבים של הרכב

HU: Pioneer 880prs, Component: mbq-qsc216 Rear: mbq RUA 216 Amp1: p.g x400.1Amp2: MBQ PAB4100 Sub: Infinity kappa perfect 12.1

• תוכן חדש...