Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

find the difference

David A
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפנסים שמעט דומים בצורתם, אין שום דימיון בינהן, זאת ועוד כאשר הפנס בטויוטה ממשיך ונמשך בקו לצד הרכב לעומת באופל שבה הפנס משתלב בקו מכסה המנוע (אם הן היו ממשיכים באותו הקו אז באמת הייתי מרים גבה).

פורסם

קבלו העתק בוטה יותר:

קיא סורנטו

sorento.jpg

לקסוס RX300

02.lexus.rx300.500.jpg

חרטום, פנסים, קורה C וקו חלונות זהים. פלגיאט מושלם.

הנגמרו העיצובים המקוריים :?::roll:

MCS 2008

פורסם

בקשר לאוונסיס... אני הייתי לוקח אותה משום מה היא נראית יותר יפה מברור שמאחור היא בכלל יותר יפה... [אני לא אובייקטיבי אבא שלי הזמין אותה ואנחנו מקבלים אותה חודש הבא :roll: ]

למה? ככה!

פורסם

הנורות איתות ממוקמות במקומות שונים...

ופתח מיכל הדלק ממוקם בצדדים שונים...

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

זה ברור שזה לא אותה מכונית... המכסה מנוע במבנה אחר לגמרה.... באופל המכסה מתרומם עם הגריל בטויוטה לא...

למה? ככה!

פורסם

המוזה נגמרה אי שם בתחילת שנות ה-70. מאז כולם ממחזרים ומעדכנים.

זה לא משהו ייחודי לתעשיית הרכב , ראו מוסיקה (סימפולים , COVER VERSIONS וכו'),

ביגוד (מכנסיים מתרחבות זה משהו שנגוז בשנות ה-70 , קיוונו שלתמיד. עכשיו מחכים רק לחולצות הפרחוניות בסגנון הוואי...).

פורסם
המוזה נגמרה אי שם בתחילת שנות ה-70. מאז כולם ממחזרים ומעדכנים.

זה לא משהו ייחודי לתעשיית הרכב , ראו מוסיקה (סימפולים , COVER VERSIONS וכו'),

ביגוד (מכנסיים מתרחבות זה משהו שנגוז בשנות ה-70 , קיוונו שלתמיד. עכשיו מחכים רק לחולצות הפרחוניות בסגנון הוואי...).

מה רע במיחזור דברים ישנים? לא חייבים להמציא דברים חדשים כל הזמן....

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
מסכים... נוסטלגיה זה דבר טוב

תסתכלו על מכוניות משנות ה-60 ו-70. אני בגיל 3 הייתי עומד בין הכסאות בסוסיתא של אבא שלי (לא היו אז תקני בטיחות/כסאות וכו') ומזהה כל רכב שעבר בלילה , רק על פי הפנסים. לכל רכב הייתה צורה , אישיות , יתרונות וחסרונות משלו.

נסו לעשות את זה היום , לא תצליחו להבדיל בין מכוניות גם ביום. רק הסמל על הגריל שונה. כולן נראות עשויות לפי שטאנץ.

המקוריות נעלמה לטובת נוסחאות מתמטיות מייצרות כסף של מנהלי חשבונות ("סופרי האפונים" בפי לי אייקוקה...).

אה , ואין לי שום בעייה עם נוסטלגיה. יש לי בבית עדיין פטיפון ותקליטים. וגם את זה :

galil3_s.jpg

זה נוסטלגיה.

מה שקורה היום הוא אוננות טכנולוגית שמהווה עלה תאנה לחוסר יצירתיות.

• תוכן חדש...