Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם זה רכב אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לטיפול ברכב כזה צריך להיות שילוב של וטרינר ומכונאי או להיפך.....רכב אספנות רק אם אתה מוכן לאסוף אותו אילך...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

התמונה הזאת לא רק שלא מצחיקה אלא אכזרית וכואבת, ואם אתה מוצא לנכון להעלותה כדאי שתסתכל טוב טוב שוב בתמונה ואולי תשכיל להסירה לבד

התעללות וניצול בעלי חיים במיוחד במגזר נחשל קיים לדאבוני, אבל מה שיותר מקומם אותי זה אילו שמוצאים בזה בדיחה

אירית

פורסם
זה אוסמה בין לאדן עם בגדי מג"ב?

דרך אגב, אני טועה או שזה אודי 100?

לדעתי זאת פולקסווגן ג'טה 82-84.

עדי גולדנברג 13399

פורסם
התמונה הזאת לא רק שלא מצחיקה אלא אכזרית וכואבת, ואם אתה מוצא לנכון להעלותה כדאי שתסתכל טוב טוב שוב בתמונה ואולי תשכיל להסירה לבד

התעללות וניצול בעלי חיים במיוחד במגזר נחשל קיים לדאבוני, אבל מה שיותר מקומם אותי זה אילו שמוצאים בזה בדיחה

אירית

תומך ומחזק, מקווה שהמנהלים ישכילו להסיר.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

שלום.

זו ג'טה מיוחדת הנעה 6+6 אם ג'ק הידראולי טבעי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

נראה כמו הסיור של החדש של לוחמי מג"ב לאחר קיצוצי תקציב :lol:

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אז האמת היא שבאמת התמונה מראה ניצול כואב של בעלי חיים.

אבל מכאן ועד להסיר אותה ולמחוק הדרך ארוכה.

האם מי שביקש להסיר צמחוני?

האם מי שביקש להסיר נוסע ברכב בכביש מהיר שנסלל ונבנה על איזה חורש טבעי שחיו בו בעלי חיים מאות בשנים והם נעקרו ממקום מחייתם, ואלו ששרדו נהרגים במפגשים לא נעימים עם האדם?

האם מי שביקש להסיר, לא נועל נעלי עור? לא לובש מעיל צמר שנעשה מצמר של חיה מסכנה שעכשיו קר לה? לא שותה חלב של פרה שנסחטת מדי יום ביומו כדי למלא מכסה מסוימת?

יכולתי להביא עוד לפחות חמישה דוגמאות שעולות לי בראש, אבל אין טעם.

נקודה למחשבה.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
אז האמת היא שבאמת התמונה מראה ניצול כואב של בעלי חיים.

אני לא מתכונן להתחיל כאן ויכוח ארוך על זכויות בעלי חיים, ואם השירשור יגיע לזה, נעביר אותו חגיגית לאופ-טופיק.

יחד עם זאת, ומכיון שהיו כאן הערות מפורשות יותר או פחות על שיקול הדעת של מנהלי הפורום, אני אציין רק נקודה אחת - אני לא רואה שום הבדל עקרוני בין התמונה שבראשית השירשור לתמונה המצ"ב:

1Cary%20Photo%20Album%20-%20Horse%20Carriage.jpg

בעצם, במחשבה שניה יש הבדל - התמונה הזו משתמשת בבעל חיים לפינוק מיותר, שאפשר היה לקבל אותו גם מרולס-רויס יפה.

בתמונה בראשית השירשור משתמשים בבעל חיים לצורך תובלה, במקום שבו כנראה אין אלטרנטיבה אחרת.

אגב, בשני המקרים, מדובר בבעלי חיים שבוייתו בדיוק לצורך המטרות האלו.

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...