Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

**תוכן ההודעה נמחק**

להלן כללי פורום שיפורים לעיונך החוזר -

ברוכים הבאים לפורום השיפורים!

בפורום זה תוכלו לדון בכל הנוגע לשיפור רכבים, כשהדגש יושם על שיפורים מכאניים וטכניים למיניהם, בין אם שיפורי מנוע, מיתלים, צמיגים, שעוני חיווי, שינויי מבנה, הפחתת משקל או אפילו נושאים כמו אווירודינמיקה.

כאן גם המקום להעלות דיונים תיאורטיים בכל הקשור לשיפור הרכב, פרוייקטים מצולמים וכו'.

על הגולשים להיות מודעים לעובדה שהרבה מהפרוייקטים והטיפים שיינתנו כאן עלולים למנוע מהרכב את האפשרות לעבור את מבחן הרישוי (הטסט) כחוק.

אנחנו לא רשות ממלכתית ולא אבא או אמא שלכם, אם החלטתם לקבל ייעוץ כאן האחריות למעשיכם נופלת עליכם בלבד.

התקווה שלי היא שנבנה כאן בפורום קהילת חברים ולשם כך הפורום ינוהל ויתופעל בנוסח שונה מעט מזה של שאר הפורומים באתר -

מי שמעוניין להעלות פרוייקט מצולם DIY בהמשכים בצורת בלוג (ניתן להשאיר אותו פתוח לדיון וניתן לנעול אותו, לבחירתכם) מוזמן לפנות אליי אישית, ייתכן מאוד שנהפוך את הפרוייקט שלכם ל"דביק".

לא תהיה מכסה על כמות השרשורים ה"דביקים", להפך, אני אשמח אם יהיו לנו כמה וכמה פרוייקטים רצים.

כמו בכל קהילת חברים, אני מצפה שנדע להתנהג בהתאם גם אם אנחנו לא מסכימים אם הנאמר ונשמור על אתיקה בסיסית.

וכאן אני גם אוסיף מלת אזהרה חשובה!

תגובות נוסח "תשאיר את האוטו מקורי" או "לך תקנה אוטו אחר" לא ייתקבלו כאן בברכה אלא ייחשבו לטרוליות.

גם אם מישהו שואל על שיפורי כוח לסובארית או אחיזה בטויוטה פריוויה, השאלות הללו לגיטימיות לחלוטין לפורום הזה ואם אין לכם משהו להוסיף לתוכן של הטופיק, עדיף שלא תכתבו כלום.

מטרת הפורום היא לחנך לתרבות שיפורים, תגובות מסוג זה לא תורמות לחינוך של אף אחד.

יכול להיות שמי ששואל את השאלה שלו לא מודע להשלכות ואז תמיד ניתן לקשר אותו לאחת-עשרה הדיברות למשפר המתחיל אבל משם והלאה תגובות טרוליות יימחקו ומי שמתעקש לחזור על התנהגות זו יטופל בהתאם.

תצפיות, תהיות ושאלות הקשורות לקוסמטיקה לשם קוסמטיקה לא שייכות לפורום זה ולשם כך אתם מתבקשים להשתמש עדיין בפורום הטכני, גם אם אתם ממש בטוחים שניאונים מתחת לאוטו הם שיפור משמעותי :wink:.

שאלה על כונס אויר לפילטר היא לא קוסמטיקה לשם קוסמטיקה אלא לשם שיפור ואתם מוזמנים להעלות אותה כאן, אבל שאלה על מדבקות של NOS - רק אם אתם עוסקים ברפואת שיניים (לא בבית ספרנו).

לסיכום -

מטרת הפורום היא לחנך את יושביו בכל הקשור לשיפורים טכניים.

אני מקווה שתבנה כאן קהילה מגובשת ושאתם המשתמשים תפיקו את המיטב מכך.

בברכת שימוש מהנה ופורה,

מוטי

נ.ב: אשמח לקבל הצעות לשיפור הפורום, פנו אליי בה"פ בבקשה.

נ.נ.ב: מיותר לציין שכל כללי הפורום הרגילים, כותרות הולמות וכו' חלים גם בפורום הזה, נכון?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

דני, תקרא ותתרגל (את זה).

אין לך מה להוסיף, אל תתערב, בטח בלי שיהיו לך נימוקים.

גיא.

תקציב, מה מחפש וכו' וכו'.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

תודה רועי

אני לא יודע מה האפשרויות ואיזה סידרי גודל תקציבים זה דורש ...

אני ממש בתחילת הדרך.

כל הזמן שומע "ציפ" ... מה זה אומר ?

האם זה קיים לדגם הנ"ל ?

כמה זה מוסיף ?

מה הנזקים שזה גורם ?

כמה זה עולה ?

האם יש משהו אחר ?

מדובר על דברים חוקיים - !

תודה.

פורסם

גיא שלום,

כמעט כל השיפורים בארצנו, לצערנו, הם לא חוקיים. אבל ישנם פרצות בחוק, וגם, רוב הבוחנים לא מבינים יותר מדי.

וצ'יפ לא יעיל במיוחד על מנוע אטמוספרי (לא מוגדש באיזשהו אופן, טורבו, או מגדש על.).

ה2005 זו הצורה החדשה?

אם כן, הרכב לא איטי מאוד, בשביל מה אתה צריך שיפורי כוח? (השאלה היא כדי לדעת את כוונותיך, לא לרדת עליך)

עלה והצלח, אור.

פורסם

הי

אז ככה, זה לא בדיוק הצורה החדשה יש כיום צורה יותר חדשה, האוטו 137 כ"ס והחדש 165 ... תא מטען שונה ופנסי חזית מעבר לכל השינויים הפנימיים.

למה לשנות ? ... אז ככה, האוטו לא עגלה זה נכון. בכלל לא. אבל מכיוון שסוף סוף יש לנו אווט נורמאלי. ומעולם לא שיפרנו רכב כביש ... חשבנו לבדוק מה זה אומר.

מה האפשרויות ומה העלויות...

בכל מקרה, הבנתי שהרבה לא נוכל להוסיף ( ותכלס אין צורך ) אז .. זה נישאר משהו אקדמאי בלבד.

תודה בכל מקרה.

• תוכן חדש...