Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יצור סידרתי של מכוניות על (Le Mans )

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

האם יש יצור סידרתי של Audi Le Mans quattro נכון להיום ? אם כן איפה אפשר לראות נתונים ומחירים ?

האם יש אתר שמרכז נתונים ומחירים של מכוניות על ?

האם זה נכון שהאודי הזאת יותר חזקה מהלמבורגיני מורצ'יאלגו ?

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם
שלום לכולם

האם יש יצור סידרתי של Audi Le Mans quattro נכון להיום ? עד כמה שידוע לי לא. זוהי מכונית מירוץ של החברה עים צוות של החברה , ולעיתים מוכרים אותו לקבוצות מירוץ אחרות (זה מוסיף עוד חשיפה תקשורתית) אם כן איפה אפשר לראות נתונים ומחירים ?

האם יש אתר שמרכז נתונים ומחירים של מכוניות על ?

האם זה נכון שהאודי הזאת יותר חזקה מהלמבורגיני מורצ'יאלגו ?

אחד הדברים שקרובים לכך זה המרצדס C CLASS AMG , היא דיי דומה (שינויים באווירודינמיקה ובאופסט ובTOW ) למצרדס שמתחרה בDTM

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

מכונית מירוץ היא מכונית מירוץ, היא נבנית ספציפית למירוצים, ובדרך כלל, אחרי שמסיימים איתה היא עוברת לקבוצה קטנה או למוזיאון.

מרסדס אכן מייצרת את הC CLASS AMG DTM. ואתה יכול גם לקנות לאנסר\אימפרזה GROUP N שיהיו מאד קרובות למה שיש בראלי.

בקשר למכוניות על: www.supercars.net

אני חושב שתמצא את מה שאתה מחפש.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ה- le mans הייתה מכונית קונספט עליה ביססו את ה- audi r8 שהיא מכונית יצור לכל דבר (למכירה בקרוב, נראה לי).

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

• תוכן חדש...