Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ס, כמו שהכותרת אומרת - אני זקוק להמלצות על משחקי נהיגה (LFS - אני מכיר היטב) :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה אתה מצפה מהמשחק ?

בעיקרון -

Test Drive Unlimited ( חדש , יצא אתמול 8-) ) .

Toca Race Driver לדורותיו , 3 הכי חדש .

Colin McRae Rally 2005 .

GTR 2 .

Need For Speed לדורותיו , Carbon הוא החדש ביותר .

פורסם

דודו, ככה אתה מכיר אותי? :|

Toca 3 ו-Carbon כבר יש... רק צריך להתקין.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מכיר ? מאיפה ? מי אתה בכלל ?

בכל אופן זה מה שאני חושב עליו כרגע - נסה להשיג כמה שיותר , אלו המומלצים ( חלקם יותר , חלקם פחות ) .

פורסם

:lol:

Test Drive Unlimited - נראה משחק רציני למדי :-)

נ.ב,

יש לך מושג אם יש בארץ את ה-C&C החדש?

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שיחקתי בו , מעניין למדי , את דעתי לגבי ה"עולם" שניסו ליצור שם כבר חוויתי . יש באגים שעדיין לא תוקנו ( מאז הבטא :roll: ) .

באופן כללי , לא לצפות ליותר מדי , השליטה לא מדהימה , הגרפיקה לא רעה בכלל , ובאופן כללי המשחקיות כשלעצמה די משעממת בסופו של דבר - שוב ושוב מרוצים שחוזרים על עצמם ( חלקם ממש זהים אחד לשני ) .

כמשחק ארקייד עם נגיעה לא מזערית של מכוניות המשחק לא רע בכלל , עם זאת , ציפיתי ליותר עניין במכוניות , ופחות בשאר ה"שטויות" שמסביב , אלו דברים שמתאימים יותר למשחקים כמו GTA לדוגמא .

האם כוונתך ל: Command And Conquer The First Decade ? אם כן הוא שוחרר ברשת , לגבי בארץ לא ראיתי אותו למכירה .

פורסם
האם כוונתך ל: Command And Conquer The First Decade ? אם כן הוא שוחרר ברשת , לגבי בארץ לא ראיתי אותו למכירה .

התכוונתי ל-טיבריום סאן החדש.

האם זה שמו המלא? :-)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

נסה את GTR2, קראתי עליו דברים טובים.

עידו

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

ה-Carbon גרוע! אין רגש ביכלל בנהיגה, ניכנסים בקרות וממשיכים כרגיל, סיבובים נילקחים בפשטות והאוטו לא זורק ואין ספינים ככה שכל הזמן נוסעים עם גז, מעפן.

תיתפלא אבל GTA ה-3,וויס סיטי ואלה מישחקי נהיגה דיי טובים, בעיקר בהעברות מישקל מורגשות ממש! וכייף של מישחק בנוסף.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

CARBON הוא לא משחק נהיגה מבחינתי - הוא חירטוט

GTR2 = TOCA3

הTEST DRIVE נשמע מענין.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קרבון זה זבל של משחק במה שקשור לנהיגה.

ואני חייב להסכים עם בנבום בקשר ל-GTA3, ההתנהגות של המכוניות שם ממש טובה.

פורסם

בGTA San Andreas יש כמה רכבים מדהימים לדריפטים. אחד מהם נראה כמו גרוטאה, אבל יש לו כוח...

לא אחת נדפקו לי משימות שלמות בגלל רצון עז לעשות עוד דריפט בחניון, עם שלושה כוכבים של משטרה מאחורי :oops:

בכל אופן - NFS באמת מעאפן. כל השאר פשוט חדישים מדי בשביל המחשב שלי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...