Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אברט סיפור המעשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רן - כתבה מעניינת, במיוחד שמחזירה את ה"ורוד בלחיים" לתקופת האברט. זכרוני ערב אחד במלון ברומא בשנת 64, השעה חצות ומהכביש נשמע רעם אדיר ומחשבותי רצות ישר לפרארי, רץ למרפסת של החדר, צופה לכביש, ומה עיני רואות? פיאט 500 אברט.

ג'וק קטן נוסע ביעף ומרעיש כמו פרארי במיאוץ - משהו לא נורמלי, אישתי מתהפכת במיטה ושואלת מה אתה עושה בחוץ? זו היתה פרארי שחלמת עליה? שלילי, אני עונה, זו פיאט 500, אז מה אתה מתרגש, עונה זוגתי, לך תסביר לה מה זה אברט !!.

אין כיום ריגושים כאלו ברומא, עבר, חלף העידן המטורף ההוא.

מצא משה

• אחראי פורום
פורסם

כתבה יפה (ועתיקה משהו) .

מישהו שם לב לתגובה מס' 4? :shock:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כתבה יפה מאוד, לסיפור מוכר ויפה גם כן !

הייתי רוצה שהפונטו תהיה יותר מסתם אביזרי יופי, אבל זה מה יש :)

אגב, אני חושב שהTCR המופיעה בתמונה היא TC. עד כמה שזכור לי, הTCR (לפחות כל אלה שראיתי עד היום בתמונות) צוידו בכנפיים רחבות מאוד.

!AWDSOME

פורסם
רן - כתבה מעניינת, במיוחד שמחזירה את ה"ורוד בלחיים" לתקופת האברט. זכרוני ערב אחד במלון ברומא בשנת 64, השעה חצות ומהכביש נשמע רעם אדיר ומחשבותי רצות ישר לפרארי, רץ למרפסת של החדר, צופה לכביש, ומה עיני רואות? פיאט 500 אברט.

ג'וק קטן נוסע ביעף ומרעיש כמו פרארי במיאוץ - משהו לא נורמלי, אישתי מתהפכת במיטה ושואלת מה אתה עושה בחוץ? זו היתה פרארי שחלמת עליה? שלילי, אני עונה, זו פיאט 500, אז מה אתה מתרגש, עונה זוגתי, לך תסביר לה מה זה אברט !!.

אין כיום ריגושים כאלו ברומא, עבר, חלף העידן המטורף ההוא.

רגע, רגע - היית ברומא ב1964??? - בבקשה ותוריד את האלבומים שלך מהבויידם ותתור אחר כל התמונות שצילמת (אל תגיד שלא צילמת!) ותעלה אותן לאתר , שנשטוף את העניים בקלאסיקה איטלקית

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

• תוכן חדש...