Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה לקנות סאב של הרץ אבל מתלבט בין 2 דגמים :

1. es250 d - הסאב 2 סלילים נצילות 96

2. es 250 - סליל 1 נצילות 93

חשוב לציין שאת ה- 2 סלילים שמעתי אומנם הוא עבד רק על סליל אחד אבל זה הספיק לי כדי לרצות לקנות כזה.

פרט לנתונים היבשים האם יש הבדל שניתן לשמוע ( להרגיש) ?

האם ה2 סלילים כאשר הוא עובד על סליל 1 ישמע זהה לסליל אחד?

המערכת כוללת רדיו דיסק פנסוניק 7303 קומפוננט של הרץ אנרג'י (esk 165 s ) סאב ( אחד מהנ"ל) ומגבר בהתאם לסאב

תודה מראש לעונים

פורסם

השאלה עם מה תגביר אותו, לדעתי שני הסאבים זהים מבחינת השמע, פשוט 2 גרסאות שונות.

סליל בודד - ניתן להגברה בגישור של מגבר 2/4 ערוצים כי הוא 4 אום.

2 סלילים (אני מניח 4 אום כ"א) - חייב מונובלוק, כי מאוד נדירים המגברים שיציבים ב 2 אום בגישור בעבודה מאומצת.

נ.ב. בחרת אחלה סאב :), מאוד מדוייק.

פורסם

כאן בידיוק ההתלבטות (עיניין ההגברה).

במידה ואני אקח את הסליל הבודד אז כנראה אני אלך על הייפוניקס 4 ערוצים (כנראה זאוס) משומש .

ואם אני אחליט לקחת את ה 2 סלילים אז כל הפרוייקט עלול להתעכב כי אז אני אחסוך לאודיסון srx3

דרך אגב מה ההבדל בין הזאוס לטיטאן ? והאם הוא יעבוד יפה עם הרכיבים הנ"ל?

פורסם

כן הבדל יהיה, אבל אתה יודע, הכל תלוי בהתקנה, אם אין התקנה מקצועית, מושקעת וכו', אז גם אודיסון עם K3P ישמע כמו פולס עם V12.

חח סתם לצורך השווה :).

**חחחח לא אצלנו, אנא קרא את השרשור הזה.**

פורסם
השאלה עם מה תגביר אותו, לדעתי שני הסאבים זהים מבחינת השמע, פשוט 2 גרסאות שונות.

סליל בודד - ניתן להגברה בגישור של מגבר 2/4 ערוצים כי הוא 4 אום.

2 סלילים (אני מניח 4 אום כ"א) - חייב מונובלוק, כי מאוד נדירים המגברים שיציבים ב 2 אום בגישור בעבודה מאומצת.

נ.ב. בחרת אחלה סאב :), מאוד מדוייק.

אני מסכים עם בוריס.

אבל תקשיב.

היום התקנתי מערכת באוטו שלי. החלפתי בערך ששה סאבים עד שמצאתי את הסאב שאהבתי. הבעיה בהרץ, שהדגמים מ10 אינטש ומעלה לא מגיעים עם תיבה מקורית, ולהתאים להם תיבה כבר לא יוצא משתלם מבחינת השמע והכסף כי מאבדים מהאיכות של ההרץ שכל האיכות שלו היא במקוריות שלו ובתיבה המקורית(!) שלו. במקום שאתה מבצע את ההתקנה יהיו בוודאי כמה וכמה סאבים, תבקש מהמתקין שלך לשמוע כמה סאבים עד שתשמע את זה שדופק הכי טוב בשבילך.

מקווה שעזרתי.

מושיק.

פורסם

רגע, שאני אבין?

אם אני אקח תיבה באותו הנפח של היצרן, ואכניס את הסאב לתוכה, היא לא תשמע אותו הדבר?

בול אותו הדבר, אלא אם יש איזה תיכנון של תיבה פתוחה מיוחדת לסאב, וגם את זה אפשר לבנות.

למה לא כדאי להתאים לו תיבה?, זה יוצא הרבה יותר זול (אם תבנה את זה בעצמך) אם תלך למתקין , כל תיבה הוא ישחט אותך במחירים, תיבה שבניתי ב85 שקל כולל הכל, רצו לקחת ממני 280 שקל על אותו הדבר.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
שלום לכולם

אני רוצה לקנות סאב של הרץ אבל מתלבט בין 2 דגמים :

1. es250 d - הסאב 2 סלילים נצילות 96

2. es 250 - סליל 1 נצילות 93

חשוב לציין שאת ה- 2 סלילים שמעתי אומנם הוא עבד רק על סליל אחד אבל זה הספיק לי כדי לרצות לקנות כזה.

פרט לנתונים היבשים האם יש הבדל שניתן לשמוע ( להרגיש) ?אתה מרגיש? אם אתה ממרגיש אז לך לפי הרגש , אם לא לך על מי שיותר זול!

האם ה2 סלילים כאשר הוא עובד על סליל 1 ישמע זהה לסליל אחד?לא, תחבר ותשמע.

המערכת כוללת רדיו דיסק פנסוניק 7303 קומפוננט של הרץ אנרג'י (esk 165 s ) סאב ( אחד מהנ"ל) ומגבר בהתאם לסאב

תודה מראש לעונים

בסופו של יום מי שיקשיב לזה זה לא האנשים פה בפורום אלא אתה.

לך ותקנה מה שהאוזן שלך אומרת , יכול להיות שתקנה מבחינת נתונים או מבחינת הרוב את הפחות טוב. אבל אם לאוזן שלך הוא יותר טוב אז הוא יותר טוב.

AS SIMPLE AS THAT

פורסם

מושיק , בטח שיש תיבות מקוריות לכל הסאבים אבל העלות שלהן זה בידיוק כמו עוד סאב נוסף :wink:

באתר שלהם יש הוראות לבנייה מדוייקת של התיבה , אז אני לא מבין למה שיהיה איבוד באיכות?

בסופו של דבר הכיס משחק תפקיד ( עיקרי ) ,לצערי, לכן אני אלך על הסליל 1 מכיוון שאני לא אוכל להרשות לעצמי מגבר שירים את הסאב בצורה טובה .

לא התייחסתם לשאלה הנוספת לגבי ההבדל בין מגברי היפוניקס (זאוס מול טיטאן ) ואיך ההרצים ( קומפ+ סאב ) יעבדו איתם?

אני מתכוון למגבר 4 יציאות שלהם 6406 אני מקווה שאני לא טועה בדגם. בכל הוא מקרה שניהם 4*85 או בגישור 340 ל 4 אוהם.

• תוכן חדש...