Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש מאזור התיזמון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם.

ברשותי מיצובישי לנסר 2001 שעשתה טיפול 90.000 לפני מסםר חודשים.

בימים האחרונים שמתי לב שאחרי שאני מתניע את הרכב אחר עמידה ממושכת הוא עושה רעש מאזור המנוע.

בדקתי מאיפה מגיע הרעש ומצאתי שזה מהפלסטיק שמגן על הטיימינג, עם אני לוחץ על הפלסטיק לכיוון הסלון של הרכב

הרעש נעלם ואם הפוך הרעש מתגבר. הפלסטיק נוגע מעא בטיימינג וזה קורה רק בדקות הראשונות.

ניסיתי לשחרר את המכסה טיימינג ולשנות מעט את המיקום אבל אין שם כמעט משחק והרעש ממשיך.

שמתי לב גם שחגורת הטיימינג יושבת ממש על קצה גלגל השיניים (הקצה שרחוק מהמנוע).

מישהו יודע מה הפתרון לרעש ואם זה בסדר שהטיימינג יושב בקצה?

צירפתי ציור של הטיימינג.

מודה מראש לכולם.

timing.jpg

פורסם

לי זה נשמע חופש במייסב המותחן.בזמן המתיחה הוא נוטה החוצה ומטה איתו מעט את הרצועה הצידה.היא מסתובבת על הצד של הגלגל כמו בציור,ונוגעת במכסה הפלסטיק.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

מיקום הרצועה תקין, ייתכן שהפלסטיק מעוות או לא מותקן נכון ולכן הוא משתפשף ברצועה.

פרק את הפלסטיק ובדוק שוב פעם האם הרעש נובע מכיסוי הפלסטיק בוודאות.

המלצה לתקן/להחליף את הפלסטיק.

איזה כייף לי :)

פורסם

ראיתי במספר מכוניות שהחגורה להיפך קרובה לקצה השני של הגלגל (קרוב יותר למנוע), מישהו יודע למה אצלי זה הפוך? או שזה אמור להיות ככה ברכב שלי?

פורסם

מישהו יודע למה החגורה נמצאת על הקצה השמאלי הקיצוני של גלגל השיניים? זה נורמאלי ככה? כי ראיתי במספר מכוניות דווקא שהחגורה נמצאת בקצה הימני הקיצוני של הגלגל

פורסם

מרק ידידי למה אתה קובע שהמצב תקין ידוע לך שאי התקנה נכונה של מותחנים

או במצבים שמותחים מותחנים לכיוון הפוך תיתכן המצב של הרצועה

על הגלגלות בדיוק כפי שפותח השרשור רשם שהמצב ממש לא תקין

ומזלם של אותם מכונאים שמבצעים טעויות אלו שישנה מעטפת הפלסטיק

כעות אזהרה לביצוע לא תקין

לפותח השרשור אני אישית מציע שתחזור למקום שביצעו את העבודה

לצורך בדיקה

בברכה ניצן

http://www.shaft.co.il

פורסם

ניצן ידידי,

במידה והרצועה יושבת על הפולי של הקראנק וגם על המותחן וגם על משאבת המים והקאמשפט בצורה נכונה, מה זה משנה האם היא בצד ימין או במרכז של הפולים.

איזה כייף לי :)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

רק לפני יומיים התפנתי לעניין.

אמרו לי שהחגורה יושבת טוב וזה תקין כל עוד החגורה לא משחקת לצדדים.

תודה לכולם על העזרה

• תוכן חדש...