Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהו הספק מקסימלי שאפשר להעביר דרך כבל 1.5 מ"מ מבלי להפסיד באיכות? כנ"ל לגבי 2.5 מ"מ

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

אין לי מושג ,נלך על כבל ממוצע.אם אני מחבר 1.5 לפוקל V2 יהיה הבדל שמיע לעומת 2.5?(מגבר של 60-70 וואט לערוץ)

פורסם

בוא לא ניכנס כרגע לעוד תיבת פנדורה, ולא נתייחס לכמות הגידים,סוג השזירה וכו'.

אני יכול רק לתת לך המלצה אישית שלי.

אם מדובר על קרוס פסיבי אז לעבוד עם כבלי 4מ"מ או 3מ"מ לINPUT, ולOUTPUT להשתמש בכבלים לפחות 2.5מ"מ.

אם מדובר על בי-אמפ= 4מ"מ לוופרים ו 2.5מ"מ לטוויטרים.

עבה יותר= טוב יותר (בגבולות ההגיון כמובן- כבל 0G לא ממש מתאים לטוויטר:)).

ניר,

under construction..

פורסם

נראה לי שעשית קצת אובר-קיל. 4 מ"מ לוופרים? זה משהו בסביבות 10 גייג' (!) :puzzled:

נראה לי שיותר חשוב הוא האורך של הכבלים.

כלל אצבע - קצר יותר = טוב יותר. גם כבלי מתח, גם כבלי RCA וגם חוטי רמקולים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, אתה מתכוון שהחוטים יהיו קצרים בול על המידה (נו טוב לא בול אבל כמעט על המידה) שצריך מרכיב לרכיב? ובלי אקסטרות והדבקות של חוטים ביחד וכאלה דברים נכון?

אם זה ככה אז יש לי מערכת שלמה לתקן :wink::lol: . טוב במילא היא כבר בתיקון.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

החוק היבש אומר שככל שהכבל ארוך יותר ככה גדלה התנגדותו והסיכוי לקלוט רעשים. בת'כלס הסיכוי שתבחין בהבדל שמיע בין RCA באורך 3 מטרים ל 5 מטרים הוא אפסי. אבל אם אפשר לשפר, אז למה לא?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר , ההמלצה שלי מתבססת על העברת 100 וואט RMS לאלמנט כמו וופר(אין לי כח להיכנס לסיבות למה ומדוע, יש נוסחה מאוד מעצבנת שמחשבת את העובי הרצוי).

בתכלס כדי לקחת מגבר שמספק 100 וואט RMS ולהעביר אותו במקסימום ניצול= 4מ"מ.

אגב, עוד משהו חשוב, רצוי מאוד שהכבלים יהיו באורך זהה(אותו אורך בין דופן ימין לדופן שמאל בכל אלמנט).

under construction..

פורסם

אני מסכים עם הנ"ל,אבל בשאלה היתה האם 1.5 מ"מ יספיק בשביל V2?

• תוכן חדש...