Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אומגה 2001, מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אופל אומגה 1999 מנוע 3000, ברצוני לשאול האם כדאי לי לשדרג למודל 2001? שנה זאת היתה מתיחת פנים ומנוע 3.2 חדש :roll:

אני מאוד מרוצה מהאומגה שלי, היו תקלות קטנות ואני חושב שהם שיגרתיות, לא היה לרכב אף טיפול יקר.

פורסם

ענית לעצמך על השאלה.

אתה מרוצה מהרכב? תחליף.

עם בא לך לגוון, אפשר לשדרג למשהו אחר, רק תפרט דרישות.

האומגה 2001 שונה מהאומגה שלך, הפנים שונה לגמי ועוד כמה דברים שעושים הבדל גדול.

דבר עם פאדי, הוא יספק לך את כל המידע שאתה צריך :)

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אישית אני ממש אוהב את האומגה, רכב יוקרתי במחיר אודי A4. קראתי שאופל עובדת על דגם כל חדש, יהיה מעניין.

הרכב הזה נלקח ע"י קדילאק לארה"ב ושם נקרא Cadilac Catera.

תלך על ה- 2001 אם אתה כל כך מרוצה, אני חושב שהרכב לא מוערך מספיק בישראל וחבל :-o

פורסם

מחיר קטן לרכב גדול,

הייתי מציע לך לבצע חיפוש , עניתי ל Niv A בפורום על רוב השאלות בקשר לרכב זה.

אם יש לך עוד עוד תהיות או שאלות אז אשמח לענות על כל שאלה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אני מאוד מאוד ממליץ להחליף ובדרך למכור לי את האומגה שלך :twisted:

באופן כללי, האומגה B ידועה כאוטו לא אמין (וזאת בלשון המעטה כי אני אוהב אופלים), אם נפלת על אחת שלא עושה צרות, עצתי לך, תישאר איתה.

כמו שציינתי, אם תרצה למכור, תודיע לי.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...