Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה שידוע לי בשום מקרה אסור להוריד את הלוחית הקדמית (או האחורית, לצורך העיניין).

אפשר כמו באלפא למעלה. פרארי בלי לוחית קדמית עד כמה שידוע לי, לא חוקית על הכביש.

Golf MK4 TDI 1999

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

חובה לכל רכב להרכיב את לוחיות הרישוי במקומות שייועדו ע"י היצרן ואושרו ע"י משרד התחבורה.

פשוט באלפא ופרארי החליטו קצת אחרת. לא ניתן להימנע באלפות/פרארי או כל רכב אחר מהרכבות לוחית רישוי קדמית.

עריכה אחרונה על ידי evgeni.red
זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם

אין שום רכב בארץ שמותר לו להתנועע בכבישי ישראל ללא לוחית זיהוי.

לוחית זיהוי כשמה כן היא-אמורה לזהות את הרכב.

חובה על כל רכב להרכיב לוחיות זיהוי.

-----------------------------------

Audi A8 6.0L W12 '08

פורסם

מי שנוסע בלי לוחית קדמית מסתכן בדו"ח.

יצא לי לדבר עם שניים שאין להם לוחית, במודע, והם משלמים את 250 השקלים של הדו"ח שהם חוטפים מידי פעם בלי להתלונן.

עדיף על לשים לוחית על פרצוף של איטלקיה מעוצבת.

פורסם

במדינות קצת יותר מתורבתות זה אפשרי, למשל במדינת Alberta בקנדה יש חובה ללוחית אחורית בלבד ואכן לרוב המכריע של המכוניות אין לוחית קדמית

פורסם

גם בכמה ממדינות ארה"ב.

אבל אני לא מכיר מדינה אירופית, גם כזו שנחשבת מתורבתת, שלא מחייבת לוחית רישוי קדמית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הסרת לוחית רישוי קדמית גם תעשה לך בעיות בחניונים אוטומטיים רבים (שפועלים על זיהוי המספר הרישוי בכניסה וביציאה).

פעם גיליתי שלוחית הרישוי הקדמית שלנו נפלה אחרי שהמחסום בכניסה לבית החולים לא התרומם שהגעתי אליו עם הרכב.

פורסם
במדינות קצת יותר מתורבתות זה אפשרי, למשל במדינת Alberta בקנדה יש חובה ללוחית אחורית בלבד ואכן לרוב המכריע של המכוניות אין לוחית קדמית

אשמח אם אדוני המתורבת יסביר לנו (במטוטא כמובן) את הקשר בין רמת תרבות המדינה ללוחית רישוי קדמית.

אבל רק אם מתאים לך כמובן אדוני המתורבת.

פורסם (נערך)

באירופה (כמו בישראל) יש חובת לוחית קדמית.

גם בקולומביה הבריטית, שכנתה ממזרח של אלברטה יש לנהוג עם לוחית קדמית.

אלו כמובן מדינות ברבריות ופרימיטיביות.

בארה"ב יש פטור מנשיאת לוחית קדמית בעיקר במדינות המתקדמות, כגון מיסיסיפי, קנטאקי, ארקנסו וכו'.זאת לעומת מדינות הספר המפגרות קליפורניה וניו-יורק שדורשות שתי לוחיות רישוי.

אני חושב שזה די ברור שחובת נשיאת לוחית קדמית מבדילה בין מדינות פרימיטיביות ומתורבתות.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

דאע"ש?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ויש את המדינות הכי מתקדמות בעולם שמאפשרות לנסוע לפרק זמן מוגבל ללא לוחיות רישוי כלל

בשלבי קניה/מכירה של הרכב במקומות בהם לוחית רישוי שייכת לבעלים ולא לרכב או בקניית רכב ממדינה אחרת וכו'.

לפעמים משתמשים בלוחיות זמניות מנייר אותן מציבים בשמשה.

פורסם

מעניין איך מגיבים לה בבבקרה של כביש 6 כשהם רואים שרכב נכנס לכביש בלי לוחית רישוי. לגבי "סתם" מכוניות ידוע שהם עוצרים אותם אבל השאלה היא איך ההתייחסות במקרה של פרארי. בנוסף, האם בוחן תנועה לא משבית כזה רכב עד שירכבו לו מספר ובאמת מסתפק רק בקנס של 250 שקל?

• תוכן חדש...