Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש ל מגבר של JBL הקטנים האלה 60.4 שמוציא בארבע אום 60 וב2 80..

קיצור יש לי באוטו רמקולים אחוריים של קנווד בהספק של 50 RMS ב4 אום והקומפוננט של אינפיניטי הוא 90 RMS ב2 אום,באתי למתקין ואמרתי לו שיגביר לי את האחוריים והקדמיים עד שיהיה לי סאב ואז אני מוריד את האחוריים,קיצור אמרתי לו שיגביר לי את הקדמיים בשתי אום והאחוריים ב4 (אנשים בפורום אמרו לי שקיימת אפשרות של התנגדויות שונות במגבר לכל יציאה),הוא עושה לי אח"כ שאין אפשרות להגביר שתי יציאות ב4 ושתי יציאות ב2 אום-הוא עושה זה יגרום קצר ובסופו של דבר להריסת המגבר,אז עשיתי לו אם אי אפשר אז תגביר את כל הרמקולים(למרות שהם התנגדויות שונות)ב2 אום,עכשיו הבעייה היא כזאתי ברגע שאני מגביר את המערכת או אפילו שם על חלש,רק אחד מהרמקולים האחוריים עובד,ואחרי איזה כמה דקות פתאום השני עובד והווליום חזק לרגע עד שהוא מתחלש עוד פעם כי רמקול אחר הפסיק לעבוד!,הבעיהה הזאת חוזרת וחוזרת ואני לא יודע מה לעשות,אין לי מה לדבר עם המתקין כי הוא אמר שהוא יודע מה שהוא עשה..

קיצור חברה מה עושים,מה אומרים למתקין,איך מגבירים את האלמנטים,אם אפשר בכלל?,קיצור עזרה!!

ציון

פורסם

אומרים למתקין שהוא אידיוט. והולכים למתקין נורמאלי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מזתומרת?..הוא אמר לי שהמגבר יכול לעבוד או כולו 4 אום או כולו 2 אום אין דבר התנגדויות שונות במגבר אחד,הוא עושה כי אם זה יהיה ככה יהיה קצר

פורסם

לא יודע מי האידיוט שאמר לך את זה אבל תשכח שהכרת אותו.

ברגע שאתה מחבר רמקול 2 אום למגבר מסויים המגבר אוטומטית יורד איתו ל2 אום. אין פה איזה חיבור מיוחד או כפתור שצריך לשנות.

אותו דבר עם 4 אום 8 אום וכל אום אחר.. כל זמן שהמגבר יכול לעבוד בהתנגדות שרשומה על הרמקול לא צריכה להיות בעיה.

לך למתקין אחר.. אם אתה מאיזור רחובות אני ממליץ לך על חיים מסאונדר

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם
לא יודע מי האידיוט שאמר לך את זה אבל תשכח שהכרת אותו.

ברגע שאתה מחבר רמקול 2 אום למגבר מסויים המגבר אוטומטית יורד איתו ל2 אום. אין פה איזה חיבור מיוחד או כפתור שצריך לשנות.

אותו דבר עם 4 אום 8 אום וכל אום אחר.. כל זמן שהמגבר יכול לעבוד בהתנגדות שרשומה על הרמקול לא צריכה להיות בעיה.

לך למתקין אחר.. אם אתה מאיזור רחובות אני ממליץ לך על חיים מסאונדר

נו נכון המגבר ירד ל2 אום(שזה מתאים לקומפוננטים),אבל מה עם האחוריים שלי שהם 4 אום?..,כמו שאמרתי שוב הוא עושה לי אין דבר כזה שתי יציאות לאחוריים ב4 באום ושתי היציאות האחרות לקומפוננטים ב2 אום,אי אפשר התנגדויות שונות במגבר אחד!,זה מה שאני מנסה להסביר ואתם אומרים לי בכלל משהו אחר..

ציון

• תוכן חדש...