Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלומות באספמיה זה הדבר היחידי שאפשר להגיד על התוכניות מהאתר של ר"י.

בפועל, העבודות מתבצעות היום רק על קו חולון-ראשון-יבנה, בקו המהיר והחדש לירושליים (עוד כמה חודשים תפתח התחנה הראשונה בפאתי מודיעין), ואולי שדרוג קטן של המסילה שמובילה לפתח-תקווה וכפר-סבא.

משרד האוצר עצר את הבנייה של שאר הקווים (קו העמק, מחיפה לעפולה ולירדן), הקו לכרמיאל וקו העיירות.

איו ספק שהרכבת עשתה קפיצה מדהימה בשנים האחרונות, הן מבחינת המסילות והחיבור שלהם והן מבחינת השירות. לצערי זה נראה כאילו בעוד כמה שנים שוב תעמוד הרכבת במקום ולא תתקדם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על התגובה המהירה (צירוף הקישורים לאתר רכבת ישראל).

מכאן למדתי שתהיה הפרדה בין שתי תחנות ראשון לציון: הקו מתל אביב לתחנת "הראשונים" (הנוכחית) יהיה ללא שינוי ותחנה זו תמשיך להיות תחנה סופית של הקו, ואילו תחנת "ראשון מערב" תהיה על הקו מתל אביב בנתיב של איילון דרום (חולון, בת ים), דרך יבנה מערב (יבנה מזרח תמשיך להיות, כמו היום, על הקו מרחובות) לכיוון אשדוד.

יפה.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
חלומות באספמיה זה הדבר היחידי שאפשר להגיד על התוכניות מהאתר של ר"י.
שים לב שהמפה היא של קווים מתוכננים ל-2011 והמפה הזו מוכרת לי כבר כמה וכמה שנים.

עם המסורת המכובדת של עיכובים בפרוייקטים תשתיתיים במדינת ישראל אני אתפלא מאוד אם תהיה עמידה מלאה בזמנים, אבל עצם העובדה שעובדים בתכניות עבודה לטווח ארוך היא דבר שיש לברך עליו. אפילו מערכת הבטחון שלנו עובדת עם תקציב ותכנית עבודה שאינם רב שנתיים וזה פשוט נורא.

פורסם

דעתי היא שהתשתיות אצלנו מפגרות אחרי הצרכים במקום שיקדימו אותם. סוללים קו רכבת רק כאשר רשת הכבישים לא עומדת בעומס ועד שקו הרכבת יהיה מוכן יתברר שגם הוא לא מספיק וצריך דחוף לסלול מסילה שלישית כדי שכשהיא תהיה מוכנה יגלו שצריך רביעית.

אם היו יושבים ברצינות ומחשבים מה יהיו הצרכים בעוד 5, 10 15 ו20 שנה ומתכננים בהתאם היו יכולים לחסוך את כל בזבוז הכסף של בנייה חוזרת ונשנית של דברים שיותר פשוט לבנות בבת אחת, את עוגמת הנפש של כל מי שסובל מחוסר התשתיות, את עוגמת הנפש הנובעת מהבנייה המתמדת (שגורמת גם היא להפרעות בתנועה) שהיתה נחסכת ברובה עם תכנון חכם.

פורסם

והדוגמא הכי טובה למה שULY כתב: נתיבי איילון, מאז שהתחילו לבנות אותו... עדיין לא סיימו, ולא יסיימו לעולם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בני, אני לא חושב שה"עליהום" שעושים לרכבת הוא כזה גרוע. אני באופן אישי נסעתי במשך שנתיים מחדרה לתל אביב כל יום, ותאמין לי שהיו לי הרבה משפטים בצבא בגלל איחורים שלא קשורים אלי. נסעת ברכבת ביום ראשון? זה לא אנושי. היו לי אפילו כמה פעמים שחיכיתי שעתיים לרכבת שלא באה. לדעתי זה ביזיון.

• תוכן חדש...