Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שקע המצית אצלי ברכב לא מדליק את המצית, והטבעת השקופה שסובבת אותו אינה מאירה כשהאורות ברכב דולקים.

נראה לי כמו פיוז. האם ידוע לכם איזה פיוז (מיקומו וסוגו) אחראי לשקע הזה?

האם זה פיוז ייחודי לשקע או שעלול להיות משהו מעבר?

תודה מראש.

(פונטו ספייס 2001 SX)

פורסם

אינני מכיר את הרכב שברשותך, אבל בדוק בקופסאת הפיוזים איזה פיוז שרוף, בדרך כלל הפיוז משותף לתאורה של שקע המצית והמצית עצמו.

במידה ויש ברשותך ספר רכב, בדוק מהו מספר הפיוז של שקע המצית או לחילופין ברכבים רבים קיים שרטוט או הטבעה על מכסה קופסאת הפיוזים עם תיאור הפיוז ומספרו.

איזה כייף לי :)

פורסם

בפיאט בדרך כלל יש דיאגרמה שגם הדיוט מצוי יוכל להבין.חפש בחלק הפנימי של מיכסה הפיוזים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

פיוז F44 של 20 אמפר, בתיבת הפיוזים שבתא הנוסעים: משמאל להגה ולמטה ממנו גישה דרך פתיחת שני ברגי פלסטיק גדולים בדשבורד, קרוב לדלת הנהג. לא תוכל לפספס את זה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

נתיך הפעלת המצית הוא שונה מנתיך נורת תאורת המצית. אם 2 הנתיכים תקינים אז יתכן והארקת בית המצית מנותקת או שכל מחבר החשמל אל בית המצית מנותק.

נתיך הפעלת המצית F44 של 20 אמפר ונתיך תאורת המצית F51 של 7.5 אמפר ושניהם נמצאים, כפי שכתב קודמי, בצד שמאל של הדשבורד. יש גם ממסר המזין בחשמל את המצית.

שלחתי אליך, בדוא"ל, שרטוט של מע' המצית כולל הנתיכים והממסר ומיקומם ואני מקווה שזה יעזור לך.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה לכולם על האינפורמציה - מיקום הפיוז הסורר נמצא - הפיוז עצמו איננו (ה-FBI כבר עובד על זה).

לגבי התאורה - אבדוק את זה בהמשך.

תודה לרפי על השרטוט במייל וציון סוג הפיוז!

• תוכן חדש...