Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

יום אחד עליתי על מדרכה ולאחר מכה נסדק ולבסוף נשבר הצינור הנ"ל(זה החשד שלי בכל מקרה)

יש לי שאלה אולי מישהו ראה באיזושהי פירוקיה פונטו דור ראשון מודל 90 אני צריך את האגזוז הקדמי(זה שיוצא מהמנוע ומתחבר לממיר) או שמכיר מקום בו ניתן למצוא אחד.

מכיוון שאין הרבה דגמים כאלו אז בעיה למצוא משומש, ועל חדש רוצים 1200 ש"ח.

ניסו להלחים לי את זה אבל כנראה בגלל המיקום הבעיתי (החיבור בין הצינור עצמו ל"טבעת" שמתחברת למנוע עם הברגים)

אולי יצא זוית קצת שונה וכל הזמן משתחרר לי הברגים ושורף את האטמים(כבר 3 פעמים בחודשים).

המקום שעשה לי את הריתוך המליץ לי להחליף את הברגים כי לדעתו הריתוך בסדר גמור. אבל השאלה האם זה יעזור?

(בחו"ל כזה צינור עולה בסביבות של 60-120 $ אבל הבעיה זה מחיר המשלוח. ולכן זה האופציה האחרונה מבחינתי למרות שעדיין זה יצא יותר זול מאשר לקנות חדש בארץ).

צירפתי תמונה להמחשה איפה נשבר ועל איזה חלק מדובר בכלל.

המוסך שלי מציעה לפרק לגמרי את הצינור לבצע ריתוך מחודש (תוך כדי ניסיון להתאים את הזוית האופטימלית )

האם כדאי לנסות שוב פעם? או שהבעיה בכל זאת בברגים ישנים ובלויים כמו שטוען האגזוזן.

תודה.

70011.jpg

פורסם

אם הברגים נסגרים כמו שצריך ולא מתחילים להסתובב על ריק לא נראה לי שהחלפתם תעזור במשהו. מאידך לא נראה לי שבעיה בזווית ההלחמה תגרום להם להשתחרר. בדר"כ הלחמות בנקודות חיבור כאלה לא מוצלחות במיוחד. האם עשו הלחמת גז או CO (MIG) ? על פניו נראה לי שניתן להלחים וזה יחזיק זמן סביר, תלוי במצב הצינור.

• תוכן חדש...