Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להחליף(במוסך כמובן, לכל הלחוצים) את הרפידות והדיסקים הקדמיים בהונדה סיוויק 99'.

אחרי שדיברתי עם שתי המוסכים המרכזיים בי-ם, המחירים נעים בין 850 ל1000 ש"ח לדיסקים לא מקוריים, ורפידות מקוריות.

נשמע לי ממש יקר!

1) איפה אני אוכל לקנות רפידות נורמליות כגון remsa ate hawk או lucas באיזור י-ם? במחיר הגון(לא רוצה שהסיפור יעלה מעל 450 ש"ח)

2) איפה לקנות צלחות בלימה? האם להסתפק בתחליף סיני?(כמו העיסקה שהציאו לי במרכזי)

3) מוסך שאוכל לבוא אליו עם החלפים ולא ישחט אותי, או אפילו אוכל לקנות ממנו את החלקים שאבחר

פורסם

דובר על זה רבות בפורום.

של איזו חברה המחירים האלה ? , בכל מקרה זה לא נראה יקר.

מבחינת "המותגים" הסינים הם בדרך כלל שורקים תוך כדי פעולתם,עדיף להוסיף כמה שקלים ולקנות של חברות רציניות.

אצלי מורכבים ברקסים סינים(הורכבו ע"י בעל הרכב הקודם),לדעתי הם עושים את העבודה טוב מאוד.

בברכה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
דובר על זה רבות בפורום.

של איזו חברה המחירים האלה ? , בכל מקרה זה לא נראה יקר.

מבחינת "המותגים" הסינים הם בדרך כלל שורקים תוך כדי פעולתם,עדיף להוסיף כמה שקלים ולקנות של חברות רציניות.

אצלי מורכבים ברקסים סינים(הורכבו ע"י בעל הרכב הקודם),לדעתי הם עושים את העבודה טוב מאוד.

בברכה.

אני מודע לשירשורים הקיימים בנושא, אך אין פירוט בנוגע למקומות שאפשר לרכוש לדוגמא באיזור י-ם.....

פורסם

גש אל "מוסך השחר" (מוסך כללי) שברח' יד חרוצים 14 א.ת תלפיות ירושלים, טל' 02-6731212 ובקש את איציק.

הוא אדם נחמד והוגן ומחיריו סבירים ובצע הכל דרכו.

בדרך כלל מוסכים אינם מוכנים להרכיב חלפים שהלקוח הביא וביחוד חלקי בטיחות.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...