Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

רציתי לדעת איך המחירים בארהב (מגברים, סאבים, קומפוננט,רמקולים למגש מאחורה, רדיו דיסקים)

איך המחירים שמה? הרבה יותר זולים המארץ? האם יש בעיה בלהביא את זה מארהב לישראל (אני לא מדבר על להזמין אלא אם אני נמצא כבר בארהב)

איזה רדיו דיסק של פיונר (הם נראים לי הכי מקצועיים בנושא הזה) אפשר לקנות שמה בין המחירים 50$ -60$

תודה לעוזרים :)

פורסם

הכל שם הרבה יותר זול.

לגבי רדיו-דיסקים - יש את העניין של התדרים בארץ ובארה"ב. תסתכל כמה תרדים מתחתיך, מדובר שם על זה הרבה...

אין בעיה, חוץ מזה שעלולים לתפוס אותך במכס ותשלם על זה מס. זה הכל.

קח בחשבון שאחריות כנראה לא תהיה לך..

פורסם

כן זה ברור אחריות פחות מפריע לי...גם רדיו פחות מפריע לי...

במחירים האלה אני יוכל להביא רדיו דיסק טוב ?

ועוד משו ככה על הדרך...רדיו דיסק זה באמת עוזר לאכות הצליל? או שזה רק ליופי ונוחות?

פורסם

בארץ שלנו כבר עדיף לך לקנות את זה אצלנו.

לא חבל שתשלם מס בסוף?

אם לא אכפת לך מאחראיות ואתה מחפש רק "זול זול וזול"

אז פתח איזה לוח מכירות... או אתרים יד שניה.. ותמצא לך איזה רדיו דיסק מציאה בגרושים.

אני חושב שאם כבר המחיר כולל המס לא רחוב מהציאות אז עדיף לקנות בארץ עם אחראיות לשלוש שנים ולישון בראש שקט.

תחשוב שהוא נשרף לך אחרי חודשיים מה תעשה? תגיד לא נורא זה עלה לי 100 דולר?

אם אתה מחפש משהו ספציפי תגיד לי אולי אני יוכל לעזור לך.

• תוכן חדש...