Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני חיפשתי בפורום בנוגע לרדיו דיסק של קלריון או אלפיין אשר יתמכו באפשרות ZONE 1 ZONE 2 על מנת שיתמכו ברדיו בארץ ושאני אוכל לייבא את הרדיו דיסק לארץ ללא צורך בכיול.

בחיפוש מצאתי רק את האלפיין 9855 שקיימת אצלו האפשרות הזאת.

מישהו יודע על עוד דגמים של אחת משתי החברות האלו שתומכים באפשרות הזאת?

פורסם

אנ יודע ששלי תומך בזה

קלריון 646

*יש לי שאלה קטנה, נראה לי שזה ממש מוזר.

משלוח של סאב פוניקס גודל זדאר לארץ יעלה לי 102 דולר לפי החישוב באתר?

זה כולה איזה 420 שקל?

ומתחת ל200 שקל לא לוקחים מכס. למה אף אחד לא עושה את זה אם ככה?

פורסם

לי יש את הקליון 855.. למיטב ידיעתי ה765 וגם סדרת ה8 וה9 אינם תומכים.. אך ניתן לכייל אותם בארץ במעבדה באמצעות החלפת צ'יפ.

המחיר הוא די מזערי

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

1.כנס לאתר שנתתי לך קודם ותבדוק לאיזה דגם יש אופציה ישראלית\אירופאית.

2.אתר שכותב We ship to Israel! בטוח הולך לזיין אותך.

3.נראה לי שרוב דגמי קלריון שנמכרים בארה"ב לא מתאימים.אבל יצאו להם דגמים חדשים(אם תבדוק את האתר שנתתי לך)עוד לא בדקו תאימות לארץ.

4.חלק מאלפיין מתאימים.

אייל

פורסם
1.כנס לאתר שנתתי לך קודם ותבדוק לאיזה דגם יש אופציה ישראלית\אירופאית.

2.אתר שכותב We ship to Israel! בטוח הולך לזיין אותך.

3.נראה לי שרוב דגמי קלריון שנמכרים בארה"ב לא מתאימים.אבל יצאו להם דגמים חדשים(אם תבדוק את האתר שנתתי לך)עוד לא בדקו תאימות לארץ.

4.חלק מאלפיין מתאימים.

למה ההודעה שלהם מעידה על כך שהם יזיינו אותנו? תוכל להסביר?

פורסם
למה ההודעה שלהם מעידה על כך שהם יזיינו אותנו? תוכל להסביר?

אתר של ישראלי שמכוון את המכירות שלו ליצוא בלי לתת אחריות ללקוח ומציעה ללקוח דגם שלפי crutchfield כבר לא קיים.

זה יותר מדי דברים שלא נשמעים טוב.

חוץ מזה שהייתי גר בניו יורק ויש שם רחוב שלם של כאלה.

אנשים היו פותחים קופסאות בארץ ואז אומרים אופס...

אייל

פורסם

לדעתי, דגמים של קלריון שמסתיימים ב5 מיועדים לארה"ב וצפון אמריקה בלבד ולא יתאימו לשיטת השידור בארץ.

בשאר העולם הדגמים מסתיימים ב6 כמו רוב הדגמים בארץ - והם מתאימים לשיטת השידור פה.

בביקורי האחרון בארה"ב הגעתי למסקנה שהכי כדאי שמישהו יזמין בשבילך מהאינטרנט אליו הביתה, לארה"ב ואתה תאסוף את זה ממנו. רצוי להזמין ממדינה אחרת, כך נחסכים חלק מהמיסים הפנימיים של ארה"ב. בחנויות מסודרות כמו BEST BUY ואפילו ברשת FRY'S לא תמצא מחירים נמוכים אלה אם כן תיפול על SALE טוב או תתפשר על קנייה של מוצר פתוח. בד"כ מסתכם בקופסא פתוחה או קרועה, אך עם הנחה משמעותית.

גם בשיטוטים ב CANAL STREET המפורסם בניו יורק לא ראיתי מציעות. המחירים המודבקים גבוהים פי שתיים מהרגיל, כדי שלאחר מיקוח תרגיש מבסוט שהורדת חצי מהנקוב. החנויות שם מפוקפקות והמוכרים נוכלים. ממש לא הפתיע אותי לשמוע חלק מהמוכרים מדברים בעיברית.

בקיצור אין מציעות מי יודע מה, אלא אם כן תזמין מחנות ONLINE זולה ואמינה, ככה ניתן לחסוך המון, כמובן לאחר וויתור על אחריות.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

תודה לכולם על התשובות ותאמת אני לא חושב שהולכים לדפוק אותי בנושא הזה אבל לא יודע אול י אני תמים.

בכל מקרה האם יש מישהו שיודע בודאות איזה מכשירים של קלריון יתמכו באופציה זו? וכמה עולה לעשות כיול כזה בארץ?

פורסם

כיול בארץ עולה בין 200-250 ש"ח.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

• תוכן חדש...