Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים , יש לי איבזה 98 ונתקלתי לאחרונה בבעיה די מוזרה שמעולם לא נתקלתי בה.

ישנם מצבים מסוימים שכאשר אני פותח את הנעילה באוט ו(ע"י השלט המקורי של האזעקה), הדלת הימינית קידמית לא נפתחת. יש לציין כי רק בדלת זו מתרחשת הבעיה ושאר הדלתות מתפקדות כרגיל.

שמתי לב שכאשר קר במיוחד (לילה לדוגמה) התופעה חוזרת על עצמה בתדירות יותר גבוהה.

במהלך היום(כשחם) התופעה כמעט ולא קיימת (אולי קרתה פעם אחת) ... האם יכול להיות שכתוצאה מהקור משהו מתכווץ שם ומונע פתיחה של הדלת?

יש למישהו מושג מה זה יכול להיות , או שמישהו נתקל במקרה דומה ???

אם כן אני אשמח לתגובות , תודה :wink: :wink: :wink:

החיים זה מ 0 ל 100 :onfire:

פורסם

אין לי היכרות עם הדגם הספציפי והמחלות האופייניות שלו, בקטע הזה בטח מוסך רון יכול לעזור.

אצלך יש נעילה חשמלית או ע"י משאבת וואקום?

 

בכל מקרה יש את מעבר החוטים בין הדלת לבין המסגרת שלה ברכב. אם הנעילה עובדת על וואקום אז גם יש שם צינורית וואקום. בכל מקרה התופעה שאתה מתאר מזכירה בעיית מגעים, שבהחלט יכולה להשתנות כתלות בטמפ'. כשהתקלה קורית נסה לשחק בצינורית שלייד צירי הדלת ותראה אם זה עוזר.

פורסם
היי אנשים , יש לי איבזה 98 ונתקלתי לאחרונה בבעיה די מוזרה שמעולם לא נתקלתי בה.

ישנם מצבים מסוימים שכאשר אני פותח את הנעילה באוט ו(ע"י השלט המקורי של האזעקה), ......

 

 

 

 

האם כשאתה מפעיל את הנעילה באופן ידני הכל פועל כשורה, או שהנעילה בדלת זו בעייתית בכל מקרה.

 

אצלי ברכב הבעיה היתה אדמה רפויה שהגיעה מהאזעקה לפיקוד וגרמה לפולס חלש מידי במנועי הנעילה. לאחר ש"חיזקתי" את האדמה הבעיה נפתרה.

×
×
  • תוכן חדש...