Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי בסאונדסטורם בחולון והבחור( נדמה לי שמעון) הציע לי לתקציב 350 +- רמקולים אחוריים 6 על 9 של בול אודיו ואמר שזה חברת בת של RAINBOW עכשיו בחיים שלי לא שמעתי על הבול אודיו הזה וחשבתי אולי לשאול אם מישהו מכיר והתעסק פעם עם מוצרים של החברה הזו?

פורסם

לא מכיר לא יודע , אבל לשמעון מסאונדסטורם יש מוניטין טוב כך שאם הוא אמר לך הייתי סומך עליו הן מבחינה מקצועית (שזה טוב למחיר) והן מבחינת יושר.

לגבי מחירים צריך לבדוק , כי הוא לא עובד באוויר

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

החברה (וזאת לאחר חיפוש מעמיק בGOOGLE כשהרוב בגרמנית...) היא אכן חברת בת של RAINBOW.

בחו"ל הסט נמכר בערך ב-330 שקל (ראה לינק מצורף):

http://www.type-rsound.com/type-rsound/web.html?seccion=tienda&subseccion=caraudio&marca=Bull_Audio_by_Rainbow&categoria=Coaxial

מעבר לכך אני מסכים עם יהודה לגבי שמעון וסומך עליו כמעט בעיניים עצומות.

פורסם
החברה (וזאת לאחר חיפוש מעמיק בGOOGLE כשהרוב בגרמנית...) היא אכן חברת בת של RAINBOW.

בחו"ל הסט נמכר בערך ב-330 שקל (ראה לינק מצורף):

http://www.type-rsound.com/type-rsound/web.html?seccion=tienda&subseccion=caraudio&marca=Bull_Audio_by_Rainbow&categoria=Coaxial

מעבר לכך אני מסכים עם יהודה לגבי שמעון וסומך עליו כמעט בעיניים עצומות.

+1(גם אני בדעה כזו)

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

גם אני חשבתי על זה שהוא לא יגיד סתם כי באמת הבן אדם מאוד נחמד ומקצועי

פשוט הייתי רוצה דעה שניה

תודה לכם

פורסם
החברה הנ"ל לא מוכרת

שמעת את הרמקולים? איך הם נשמעו?

לא שמעתי אותם... הוא רצה לחבר אותם לאיזשהו רכב אבל אני ממש הסתייגתי מהחברה הזאת אז אמרתי לו שלא משנה לגביהם כבר

• תוכן חדש...