Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאנדרוחה: הסאב מכוון אצלי 100HZ ומטה, אם אני חותך אותו יותר נמוך אז הסאב כבר לא נותן מכת בס אלא רק חלק ממנה, ואני בכלל לא אוהב איך שזה נשמע.

לMR.sUB: הסאב הזה מאוד דומה לC12 , הC12 הוא 150 WRMS ושלי הES הוא 125WRMS, ההבדל בינהם כעיקרון לא משמעותי. ובקשר לתיבה אני לא יודע מה הנפח שלה אבל לפי העין אני מעריך שזה סביבות ה50 ליטר.

לtruejoker: יש לי בבית קומפוננט של MOREL MILLENIUM חדשים שמחקים עד שאני יסיים את הבניה בדלתות ואז אני יוכל להחליף את הקואקסיאלים בהם. אני מאוד מקווה שהם ירדו נמוך.

אני חושב שהסאב שלי מאוד נציל, בסך הכל 125WRMS לא צריך מונו כדי להזיז אותו כמו שצריך, הJBL הוא 284WRMS בגישור וניקח בחשבון שמתח האלטרנטור שלי הוא לא 14.4V בעומס וגם שהחברה משקרת קצת אבל עדיין אחרי כל הדברים האלו גם אם נגיע לחצי מההספק המוצהר זה עדיין יותר ממה שהקיקר יכול לספוג.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם
לאנדרוחה: הסאב מכוון אצלי 100HZ ומטה, אם אני חותך אותו יותר נמוך אז הסאב כבר לא נותן מכת בס אלא רק חלק ממנה, ואני בכלל לא אוהב איך שזה נשמע.

זה בדיוק מה שאמרתי. הוא חזק, אתה שומע אותו כבר כרמקול חזק ששוכב מאחורה. אתה צריך פרונט חזק. ניתן לכוון פחות או יותר טוב גם עם הטמפו החדשים. עשיתי את זה לאנשים לא פעם ולא פעמיים. 100 הרץ לסאב זה המון, יש גם סיכוי מאוד גבוה שהוא פשוט "יצא" מהסליל וכך תאבד את הסאב. אם תפתח את הבגז' ותשמע אותו, לא נראה לי שתאהב את הצליל שלו ב100 הרץ.

אבל מצד אחד אני מבין אותך, היה לי מישהו עם סאב של פיוניר, ב50-60 הרץ חיתוך כמעט ולא מרגישים אותו.... משהו מרוח לא ברור... יש כאלה סאבים, אין מה לעשות.

פורסם

לדעתי תקנה\ תבנה תיבה אטומה וקטנה יותר.

אני שמעתי את הסאב שלך ברכב עם מגבר של פולס אודיו והוא נשמע יפה בלי דיליי.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

אני מגיע למפגש דרום ביום שבת, אם מישהו יוכל להביא תיבה אטומה בנפח קטן רק לצורך בדיקה במקום אני מאוד ישמח.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

פרי סטייל.

אצלי היה מורכב באוטו קיקר C12 בתיבה אטומה 50 ליטר שמכרתי למישהו מהפורום בדיוק אתמול.

לפי מה שהספקתי לקלוט הES הוא גם 150 RMS אבל אולי האתר הזה הטעה.

בכל אופן, אצלי הקיקר סי 12 עבד יפה מאוד, חזק, ויחסית למחיר של הסאב הזה... גם מאוד מדוייק.

והוא לא פעם על מגבר מונות חזק, אלא רק על קרנץ' שמוצהר 440 RMS בגישור. ובמציאות מוציא משהו כמו 300.

בכל אופן ההמלצה שלי היא שתבנה לו תיבה בסביבות ה45 ליטר אטומה, ותתחיל להינות.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

ישבתי עכשיו עם התוכנה WINISD וניסיתי לראות מה אני יכול לעשות בה, מלאתי את כל הנתונים חוץ מPE וDIA , וגם לא בדיוק הבנתי את התוצאות שקיבלתי, יצאה לי תיבה של סביבות ה140 ליטר:shock: זה משהו לא נורמלי. אולי מישהו יודע להשתמש טוב בתוכנה ולעזור לי לתכנן את התיבה המושלמת מבחינתי, או שבשביל זה ליפתוח שרשור חדש?

SUZUKI Ignis Sport

• תוכן חדש...