Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מהעבודה מאזדה 3, ולפני שקיבלתי את המפתחות הזהירו אותי לא להכניס דיסקים צרובים לרדיו דיסק, מכיוון שהדיסקים נתקעים ושכדי לשחרר את הדיסק צריך לפרק את כל הפאנל - עלות של כמה אלפים.

האם הדבר נכון? האם אפשרי לשמוע דיסקים צרובים?

הבלונדה עם המיני קופר ספורט שמסתכלת עליך ברמזור, לא עושה לך עיניים, היא רק תוהה לעצמה איך האידיוט הזה לבוש במעיל עור, כפפות וקסדה סגורה ב 40 מעלות בצל...:wink:

פורסם

אני בספק אם הם ישקרו לך בעניין.

כנראה שהם נתקלו בתופעות של דיסקים שנתקעו והיה עליהם "לחלץ" אותם.

בין אם המערכת קוראת צרובים לבין אם לא, עדיין השימוש בה (עם צרובים) יכול להיות הימור מבחינתך.

פורסם

זב לא עיניין של יעבדו או לא יעבדו....דיסק זה דיסק, ואם הוא דיסק באייכות קריאה טובה, הוא לא ייתקע.

העיניין הוא כזה:

בגלל שהרכב הזה הוא מהעבודה, ומן הסתם לא אתה משלם על התיקונים שלו, הם לא רוצים לקחת סיכונים מיותרים או הוצאות מיותרות, ולכן הם מזהירים אותך.

למה מזהירים אותך מדבר יחסית אינפנטילי?

כי כנראה גם הם שמעו (כמו שאני שמעתי) על כמה מיקרים שבהם אנשים בעלי מאזדה 3, שנתקעו להם דיסקים (צרובים) בתוך הרדיו-דיסק, אולצו לשלם ממיטב כספם על תיקון התקלה ללא שום הפעלה של האחריות בנושא, והעלות אכן מסתכמת בעיניין של 3000-3500 ש"ח.

למה לא מפעילים אחריות? פשוט מאוד - אם תפתח את חוברת הרכב של המאזדה שלך, ותדפדף לכיוון ההוראות של איך להפעיל את מערכת השמע, תגלה בדף הראשון של הפרק הזה הוראות בטיחות ואזהרה, שבהן מסבירים שהנגן דיסקים שלהם מנגן אך ורק דיסקים שיש עליהם את הלייבל של COMPACT DISC - ולכן, לא עשית כמו שביקשו בספר הרכב, ולא נשמעת להוראות - מאזדה לא לוקחת אחריות.

עכשיו זה קצת יותר ברור?

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

תופעה מוכרת, הם לא נתקעים במכשיר, הם תוקעים אותו והוא חוזר לפעול אחרי כמה שעות...

קרה לי כבר כמה פעמים

אם אתה עם דיסק מקורי וקורה לך נזק הכי קטן, אפילו מנורה שרופה באחד הכפתורים, מחליפים את היחידה באחריות יצרן..

:wink:
פורסם

עכשיו אני מבין מדוע אביחי החליף רדיו דיסק .

(כאילו שזו הסיבה):lol:

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

מניסיון, כל הר"ד המובנים שמגיעים היום ברכבים (קורולה, מאזדה 3 ודומיהם) לא שווים גרוש. מיותר לציין שעלות תיקון של ר"ד כזה מסתכמת במחיר של ר"ד MP3 ממותג ברמה גבוה.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

אני השתמשתי רק בצרובים במזדה 3 במשך הרבה זמן

ולא נתקלתי בתופעה המוזכרת הכל עבד חלק ללא בעיות

פורסם
אני השתמשתי רק בצרובים במזדה 3 במשך הרבה זמן

ולא נתקלתי בתופעה המוזכרת הכל עבד חלק ללא בעיות

עד שחס וחלילה יום אחד ייתקע לך שם דיסק צרוב, ואז תחפש עם מי לדבר במאזדה...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תוכן חדש...