Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצות לטלוויזיה LCD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברצוני לרכוש טלוויזית בטכנולוגית LCD אך לצערי לא מבין בנושא. אם תוכלו לעזור לי לבחור בתקציב שנע בין 6000 ל- 7000.

תודה רבה.

נ.ב.

אני גר באיזור נתניה.

פורסם

יש הבדל גדול מאוד בין החברות השונות, אתה צריך ללכת לחנות(במיוחד שיש עכשיו מבצעים מאוד גדולים) ולהסתכל על הטלווזיות ולראות איזו אתה אתה. תשים לב שבטלוויזיות מחברות לא ידועות בדר"כ התמונה נמרחת כשיש תזוזה והצבעים אנמיים יחסית. טלוויזיה מחברה טובה תעלה יותר אבל האיכות תהיה הרבה יותר טובה.

בתקציב שלך, אל תחפש לפי גודל אלא לפי חברה(איכות) ותבדוק שיהיה חיבור DVI חובה!

בהצלחה

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
ותבדוק שיהיה חיבור DVI חובה!

בהצלחה

אל תטעה את הבנאדם ואל תדבר שטויות .

הוא לא חייב ולא צריך שום חיבור DVI (הוא גם לא ימצא) .

החיבור שהוא צריך לחפש זה HDMI , לא בגדר חובה אבל מומלץ מאוד - כמובן שבהתאם לרזלוציה של המסך .

לפותח ההודעה - חבל שלא ציינת מה הדרישות שלך מהמסך , אני אנסה לעזור בכל זאת

בכל מקרה , אין צורך להנעל על "טכנולוגית LCD" , "טכנולוגית הפלזמה" עדיפה משמעותית בתקציב שלך (על אחת כמה וכמה בצפייה בשידורים באיכות הירודה ביותר של הארץ)

אני ממליץ לך בחום לבדוק את הPWD8 של PANASONIC

יש על המסך הנל המון מבצעים בזמן האחרון (בגודל 42") ומאוד יכול להיות שתצליח להשיג אותו בגרסת הבסיס (בלי מודולים נוספים) באזור ה7500ש"ח באחריות של יבואן מקביל (אחריות של יורוקום עולה עוד 2000ש"ח)

המסך אמנם לא תומך ברזלוציות של HD (אם 90% מהשימוש שלך זה צפייה ביס\הוט זה במילא לא רלוונטי בשבילך) אבל נותן איכות תמונה מצויינת - יותר מהרבה מסכי LCD שעולם גם כפול מהתקציב שלך (אתה תווכח לזה בעצמך שתראה אותו פיזית)

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

טעות שלי, התכוונתי לחבור של H.D.

חיבור של D.H הוא בגדר חובה שכן בקרוב HOT/YES או סרטי DVD יתחילו לשדר לפחות חלק מהערוצים בטכנולוגיה זו.

אם הוא ישקיע 7000 שקל ובסוף הוא לא יוכל לראות H.D אז הוא ידפק.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

תעשה סיבוב ברשתות,יש עכשיו מכירות מכשירים מתצוגה,חבר קנה פנסוניק LCD 42 אינץ ב 7500 ,בשקם אלקטריק ברחובות,המחיר לא מתצוגה עולה 11 אלף.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
טעות שלי, התכוונתי לחבור של H.D.

חיבור של D.H הוא בגדר חובה שכן בקרוב HOT/YES או סרטי DVD יתחילו לשדר לפחות חלק מהערוצים בטכנולוגיה זו.

אם הוא ישקיע 7000 שקל ובסוף הוא לא יוכל לראות H.D אז הוא ידפק.

דבר ראשון , high definition זאת פונקציה של הרזולוציה שהמסך עובד בה

דבר שני , אתה צריך להבדיל בין שני רמות של עבודה בHD - הראשונה היא 720P והשנייה 1080P (תמיכה מלאה)

החיבורים (הדיגיטלים) זה סיפור אחר , מסכי טלוויזיה HD מגיעים עם HDMI ומסכי מחשב עם DVI

עכשיו נחזור לנושא , כי אין טלוויזיות HD בתקציב של 7000ש"ח

האיכות שידור של HOT\YES גרועה מאוד

מסכי LCD רגישים מאוד לחומר באיכות כזאת = אתה תיסבול

מסכי פלזמה רגישים הרבה פחות = הרבה יותר נסבל

זאת אמרת , אם עיקר השימוש של פותח ההודעה בטלוויזיה יהיה צפייה בHOT\YES , מומלץ בחום לשכוח מLCD וללכת רק על פלזמה (אפילו שהרזולוציות "ביחס לשקל" תיהיה נמוכה יותר)

פורסם

יש להדגיש כי לטלוויזיות פלאזמה יש נטייה לצרוב נתונים סטאטיים , כמו סמל הערוץ לדוגמא .

כדאי לקחת בחשבון את השיקול הזה .

פורסם

שום דבר לא מושלם

בפלזמות הישנות נושא הצריבה היה בעייתי

בפלזמות החדשות מהדור הנוכחי יש הרבה הגנות וטכנולוגיות שמטפלות בצריבה טוב מאוד

לLCD אין צריבות ,אבל יש יחס ניגודיות חרא (על אחת כמה וכמה במסכים בתקציב הזה) , תוסיף לזה גם את הנושא של הזמן תגובה , ותקבל לא פחות כאב ראש מאשר אצל הפלזמה שצורבת

שורה תחתונה -

אני לא אומר בשום אופן שLCD טכנולוגיה פחות מוצלחת\טובה מפלזמה , זה תלוי בדרישות הספציפיות שלך מהמסך , אופי ואופן השימוש, מרחק צפייה , גודל ובעיקר בתקציב

פורסם

אם אינני טועה (ואם כן המומחים יתקנו אותי) מוליכים אותנו שולל עם ענין "התמיכה בשידורי H.D "

מכיוון שרוב הציבור חושב שהוא יראה במסך שרכש שידורים באיכות H.D (שזו חויה מעולם אחר ומי שלא ראה לא יכול להבין..) אך לא כך הדבר וככל הידוע לי התמיכה היא בכך שהמסך יוכל לקבל את האותות אך הרזולוציה שלו ואיכות התמונה עצמם לא תהינה ב HD !

HD אפשר יהיה לראות רק במסך/טלויזית HD שעולים ממון רב.

ושוב,אם אני טועה ומישהו שממש מבין בזה יודע אחרת,נא לתקן אותי.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תודה עד כה על התשובות.

רציתי לדעת איזה צריבות יש על הפלסמה? דווקא יש מסך LCD עם תמיכה בHD של גרונדיג אבל היחס ניגודיות שלו ממש נמוך 1:600. האם זה כדאי?

פורסם

קודם כול: יש שני סוגים עיקריים של HD: "רגיל" (720 שורות)

ו"מלא" או Full HD הכולל 1280 שורות (או: 1920X1280, איך שתרצו).

רוב מסכי ה-LCD והפלזמה החדשים שנמכרים כיום מסוגלים להציג חומר HD,

או היי דפינישן בעברית :wink: אם מצליחים להעביר להם חומר כזה.

אך אליה וקוץ בה: שידורי HD בארץ באמצעים המקובלים (הוט/יס) יגיעו לעם ישראל

קצת אחרי קץ אחרית הימים, ולכן אין שום יתרון למשתמש הביתי בקניית מסך כזה,

כל עוד עיקר הצפייה היא בשידורי טלוויזיה.

קיימים מספר אנשים בארץ שצופים בתוכניות HD המועברות בכל מיני תוכנות שיתוף

מסובכות לתפעול ברשת, ודורשות כמובן גם מחשב מתאים ו/או חומרה מתאימה.

קיימים גם 2 פורמטים מתחרים של HD, שהם בלו-ריי ו-HD-DVD, אבל שניהם מדשדשים

באופן חמור מבחינת מכירות, וגם כאן לכו תדעו מתי יגיע משהו מסודר לארץ.

עניין הצריבה של הפלסמה במסכים החדשים הוא אגדה אורבנית (בעברית: שטויות במיץ)

בזכות ההתקדמות הטכנולוגית של השנים האחרונות. גם לא צריך למלא שום גז דולף

או לחבר פומפה עם מצילתיים למסך פעם בשנה, הכול שטויות של אנשי מכירות קשקשנים.

ולשורה התחתונה:

LCD ופלאזמה הן שתי טכנולוגיות שונות, לכל אחת מהן יתרונות וחסרונות. באופן אישי, היתרון

של הקונטרסט במסכי הפלאזמה הוא חשוב יותר מיתרון הרזולוציה של מסכי ה-LCD, מהסיבה

הפשוטה שברוב מסכי ה-LCD הקונטרסט הוא מחפיר. תרגום לעברית: כשהבמאי רצה לצלם

צבע שחור, הפלזמה עושה מאמץ יפה בכיוון הזה, ואילו ב-97 אחוזים ממסכי ה-LCD, השחור

ייראה כמו האפור של הפורום.

נ.ב. (הכי חשוב!)

לא קונים מכונית לאחר קריאה בפרוספקט, נכון?

אותו דבר במסכים, בכל זאת מדובר בכמה אלפי שקלים.

חובה, חובה להסתכל קודם, ואם אפשר, כשמציגים בחנות שידורים רגילים של טלוויזיה ולא פרפרים צבעוניים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עניין הצריבה של הפלסמה במסכים החדשים הוא אגדה אורבנית (בעברית: שטויות במיץ)

צריבה במסכי פלזמה זאת לא אגדה אורבנית , זה קיים בכל הפלזמות בלי יוצא מן הכלל (גם במסכים יקרים כמו ה5000ex של pioneer)

אבל כמו שכתבתי , יש בפלזמות החדשות הרבה הגנות וטכנולוגיות שמתמודדות יותר ממצויין עם הבעיה

זאת צריכה להיות הדאגה האחרונה בשביל מי שמתלבט\מתכנן לקנות פלזמה

• תוכן חדש...