Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נמאס לי מכל הבכיינים האלה שבאים בטענות למעשנים. לא טוב לך - תתרחק ממני. לכו קיבינימט.

מותק, אתה זה שמסריח מרצון, אז תתרחק אתה.

אם התחביב שלי היה להפליץ ליד אנשים לא הייתי מאשים אותם בהתנגדות לי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מותק, אתה זה שמסריח מרצון, אז תתרחק אתה.

אם התחביב שלי היה להפליץ ליד אנשים לא הייתי מאשים אותם בהתנגדות לי...

1.בטוח שפגשת מספר אנשים מסריחים שלא עישנו מעולם-מתערב איתך שלא הערת להם .:roll:

2.כשאתה מפליץ ,אנשים לא יתעלקו עליך גם אם זה מסריח פי 10.:oops:

3.בקצב הזה עוד יחוקק החוק נגד הפלצות.:shock:

4.כשמתחילים להגזים (בכל דבר בחיים) ,איכשהו זה בסוף יפגע גם בך.:cry:

5.אנשים מתים יומיום כתוצאה מגורמים מזהמים שאינם קשורים לסיגריות ,החל מקווי מתח גבוה,

אנטנות סלולאריות,מפעלים כימיים,עשן ארובות,עשן אוטובוסים ועוד.

אז בחייאת דינאק מספיק !

די להיתמם ! כל עוד יש הגבלת עישון במקומות ציבוריים כגון בתי חולים ,אוטובוסים ,בתי קולנוע וכו'

- אני בעד.

פאב הוא עסק פרטי .נקודה.מן הראוי שידאג לתנאי איוורור נאותים על מנת שלא תמות מהסיגריה שלי

ושאני לא אתעלף מהנאד שלך.

לא מתאים לך - חפש פאב ללא עישון.

גם חנות ירקות היא עסק פרטי שבו יש ציבור .יש לך ביצים להעיר לירקן עצבני ? :lol:

פורסם

כמו ששמר כבר כתב, באירלנד העסק עובד היטב.

איסור העישון שם הוא גורף לכל מקום(גם בעסק פרטי) בו לציבור יש נגישות.

בכניסה לפאב/באר, לובי של מלון וכד' תראה אנשים עומדים ומעשנים ובפנים נאדה(אפילו בימי סגריר, ולא חסרים כאלו שם).

פה בארץ, תרבות הזלזול הזולת הפכה למעין ספורט.

עובדת בחנות בקניון יוצאת מחוץ לדלת החנות בכדי לעשן ואפילו אינה מודעת לכך שהיא ממשיכה לעבור על החוק, נופשים בלובי של מלון עושים זאת ללא הפרעה ואין פוצה פה.

די לסירחון.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

בארה"ב לא מעשנים במקומות ציבוריים, לרבות בארים. הבארים עושים דווקא, וממשיכים לשגשג. אתם לא יודעים כמה זמן לקח לי להתרגל לכך שאני לא מסריח מסיגריות כשאני יוצא מבאר, ושהבגדים לא חייבים לעוף ישר למכונת הכביסה כדי לא להסריח את הבית.

הגיעו אלי לכאן כמה חברים מעשנים מהארץ, והם דווקא נהנו מזה שהבארים היו ללא עישון, לא הפריע להם לצאת ל5 דקות בשביל לעשן, ולרוב הם אפילו לא הרגישו את הצורך.

די להיות אנוכיים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לי לא מפריע שאני מעשן. לך כן. שמור מרחק ממני וכולנו מרוצים.

תראה בור בכביש, מה, תבקש ממנו בנימוס לזוז הצידה או תנסה לעקוף אותו?

תנו לאנשים לחיות במדינה הזו.

ולמרות שאני מעשן, אני מכבד את החוק לגבי קניונים.זה לא אומר שאני מוכן שימשיכו לעשות מסע צלב משולב עם ציד מכשפות למיגור המעשנים בארץ. מספיק לי שקבוצה אחת בציבור קובעת לי מה לאכול בניגוד לרצוני.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לי לא מפריע שאני מעשן. לך כן. שמור מרחק ממני וכולנו מרוצים.

תראה בור בכביש, מה, תבקש ממנו בנימוס לזוז הצידה או תנסה לעקוף אותו?

תנו לאנשים לחיות במדינה הזו.

ולמרות שאני מעשן, אני מכבד את החוק לגבי קניונים.זה לא אומר שאני מוכן שימשיכו לעשות מסע צלב משולב עם ציד מכשפות למיגור המעשנים בארץ. מספיק לי שקבוצה אחת בציבור קובעת לי מה לאכול בניגוד לרצוני.

ולי מתחשק לאנוס נשים. תנו לאנשים לחיות במדינה הזאת!

עשה מה שאתה רוצה, כל עוד אתה לא פוגע באחרים. עשן בבית שלך כמה שאתה רוצה ומצידי גם גראס.

עישון מזיק גם לאנשים מסביבך.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
מספיק לי שקבוצה אחת בציבור קובעת לי מה לאכול בניגוד לרצוני.

הקבוצה הזאת לא קובעת לך מה לאכול, היא רק עוזרת לכך שציבור שלם לא יפגע. חזיר ומאכלי ים אתה יכול למצוא בשפע בחנויות בערים בעלי ריכוזי אוכולוסיה לא יהודית, וזה נמכר שם בשפע וזה מעוגן בחוק. מה לעשות, מדינה יהודית, זהו הסטטוס קוו, תחיה עם זה.

וארז, אני מעשן נרגילה באופן קבוע, אני יודע שזה מזיק לא פחות, אבל זה יותר כיף ופחות מסריח מסיגריות, מה כן שאני לא מרגיש מכור לזה, אני מעשן בשביל הכיף, אני לא יודע אם יש בטבק לנרגילה ניקוטין, אבל אני יודע שאני לא מכור לזה, ובשורה התחתונה זה כיף, עובדה, מילוני ערבים ויהודים (בני עדות המזרח) לאורך הדורות לא טועים - נרגילה מעשנים באהבה או לא מעשנים בכלל :idea:

:-P

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

ברווז1 - כשאתה מעשן אתה פוגע בבריאות של הסובבים אותך, זכותם לדאוג שלא תקצר להם את החיים.

אם אני אפליץ לך על הפנים - עדיין תגיד שזה בסדר ושצריך לתת לי לחיות כמו שאני רוצה?

בארה"ב אסור לעשן במקומות ציבוריים, זה היה פשוט נהדר לצאת מהופעה ולא להריח כמו מאפרה.

פורסם

אני מעשן, 2 קופסאות ביום. אם אני לא יכול לעשן במסעדה אז אני לא אוכל שם, אני חייב, אחרי האוכל, כשאני מזמין קפה שחור\תה עם נענע, להדליק סיגרייה.

בטח יש פה מעשנים כמוני שבאמצע הסרט מתים להדליק סיגרייה בקולנוע, אבל מחכים להפסקה ויש להם זמן לשאכטה ורבע.

אני מעשן, אני מעשן בקניון, אני מעשן ברחוב, אני מעשן בנהיגה, מעשן כשאני פותח את העיניים, מעשן לפני שאני נרדם. יש קניונים שאני מרשה לעצמי לעשן תוך כדי שיטוט ויש קניונים שאני מעשן במעברים.

כל היפי נפש האלה שבוכים לי שהם לא יכולים לסבול ריח ועשן של סיגריות, אבל לשבת לשתות קפה באלנבי כשנוסעים שם רק אוטובוסים שחונקים לך את הצורה זה בסדר.

והתרוצים של - יש לי אסטמה...

גם לי יש אסטמה, והנה פלא, כשהתחלתי לעשן הפסקתי לקחת איתי משאף... , והייתי ילד שעושה אינהלציות כל הזמן.

אני לא אוהב את הריח שיש לדוסים בקיץ . אז צריך לאסור על דוסים להסתובב במקומות ציבוריים?

אז לכו להציק למישהו אחר, ואולי בדרך תקנו איזו קופסאת סיגריות ותראו שזה דווקא כייף.

haters will hate

פורסם

בנצי - אתה קצת חצוף.

כל עוד מדובר במטרד פשוט (רק הריח) אז אכן אין תלונות (אם כי אני אישית מקבל כאב ראש כל פעם שאני מריח סיגריה) אבל אין לך שום זכות לקצר למישהו את החיים בגלל שאתה רוצה לעשן.

פורסם

צודק בנצי מספיק להציק לציבור המעשנים. יש אלף ואחד דברים יותר מזיקים מעשן של סיגריות. עישון פסיבי עישון מסיבי, הכל שטויות. עשן של אוטובוס או של איזה מונית מעשנת חמור פי כמה מעשן של סיגריה. כנ"ל ד"א לגבי ל"ג בעומר עם כל המדורות, זה מזיק הרבה יותר מכמה סיגריות, אז מה לבטל את ל"ג בעומר? או אולי לבטל את יום העצמאות כי המנגלים מפזרים אש לעבר הבית שלי? או אולי בכלל נבטל גם את כל הפארקים והגנים הלאומיים שבהם מותר למנגל?

ונסיים בשיר חזק של מאיר אריאל:

בשביל מה אתה חי? שאל אותי הזקן

הדלקתי סיגריה ואמרתי: בשביל לעשן

אמרתי לו

אני מתעורר בשביל לעשן

שותה קפה בשביל לעשן

קורא עיתון בשביל לעשן

מחרבן בשביל לעשן

וכל מה שאותי מעניין,

וכל מה שאני מתכוון זה לעשן

אני מתקלח בשביל לעשן

אוכל משהו בשביל לעשן