Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לך זכות לקצר למישהו את החיים. אוי אוי אוי. אתה גורם לי להזיל דמעה, תתחיל ללכת עם מסכת חמצן ברחוב ונדבר.

וסתם לידע כללי, יש מקומות כמו בתים של אנשים שאני מבין שלא מעשנים שם ואני יוצא להפסקות לעשן, אבל כמו שאתה אומר - תעשן בבית שלך, אני אומר תנשום אוויר נקי בבית שלך. יש הרבה חרא באוויר , לבוא ולהאשים את הסיגריות זה הדבר הקל ביותר.

haters will hate

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בנצי -

אני גר בקיבוץ, נושם אוויר מצויין.

כשאני נכנס לעיר אני מסחרר את האוויר בשביל לא לנשום אוויר מזוהם.

הוכח מדעית שיש קשר בין עישון פסיבי לסרטן ריאות ו/או לאי ספיקת ריאות.

אם אתה מעשן לידי אתה מעלה לי באופן משמעותי את הסיכוי לחלות.

פורסם

הרבה דברים הוכחו מדעית. פעם גם הוכח מדעית שמוח הגבר גדול ממוח האישה וכד'.

אם אני מעשן וזה מפריע לך אל תשהה בקרבתי, אני לא אזוז אם אני נמצא במקום שבו מותר לעשן. כמו שקרה לי בכמה מסעדות.

ודבר שני, לחתום על עצומה נגד העישון זה דבר רע, זה להיות אנטיפט וחוצפן. מפריע אל תתקרבו.

אל תעשנו, אל תעשו סקס, אל תשתו אלכוהול וכל דבר אחר שיכול איכשהוא ל"קצר" את חייכם.

אני חושב שחלק מהחיים הוא להינות, אני לא נותן לדברים להגביל אותי ולראיה יש לי גם כמה חברים שגילם הוא מעל 70, הם מעשנים מגילאי 14-15, מהתקופה שלא היו פילטרים על הסיגריות. הם בריאים, יש להם חיי מין טובים וראש צלול. אני חושב שהכל בתפיסה. ואתה קצת מפחיד אותי.

haters will hate

פורסם
לראיה יש לי גם כמה חברים שגילם הוא מעל 70, הם מעשנים מגילאי 14-15, מהתקופה שלא היו פילטרים על הסיגריות. הם בריאים, יש להם חיי מין טובים וראש צלול.

אתה רק מאשש את טענותיו של הבחור. החברים שלך בני 25, רק הסיגריות גורמות להם להיראות בני 70.:lol:

הבעייה אינה הגבלת חופש העישון שלך. החוק קובע שאסור לך או לי או לכל מעשן אחר לעשן במקומות בהם אתה עשוי להרעיל אחרים.

אף אחד לא מונע ממך את ההנאה שבעישון, רק מונע ממך לכפות זאת על אחרים שאינם רוצים לעשות זאת, חושבים שהדבר מזיק להם, או נחנקים מהעשן (ותאמין לי שיש כאלה שעשן סיגריות לא עושה להם טוב, וזה בלשון המעטה).

בדיוק כמו שלא תעבור באדום ותדרוש מכל מי שזה מפריע לו לא לעבור בצומת - אסור לך לעשן במקום בו נקבע שהעישון אסור.

פשוט וקל.

• תוכן חדש...