Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיזהר שמרק10 לא יתפוס אותך. אין שום בעיות בגולף. רכב מושלם.

היצמד להנחיות של רז,ותוכל להסתתר מזעמו של מרק.

האמנם?

כרגיל הפרמטרים המעניינים (אותי) הם: אמינות, עלות אחזקה, צריכת דלק, התנהגות כביש, נוחות (בעיקר של הנהגת, כמובן :| ) והיחס בין המחיר לתמורה

תכל'ס אני מעוניינת ברכב זריז וקומפקטי אבל חזק שיתמודד בכבוד עם הכבישים מלאי המהמורות של ירושלים ומוצא בלי לשבור לי את הגב אבל גם בלי לחורר לי את הכיס יותר מדי או לצאת לנופשונים ממושכים במוסכים, להיות נטולת רכב לכמה ימים זה ממש לא אופציה מבחינתי!

בזמנו המליצו לי כאן על ה206, לקחתי אחת כזו באוטודיל לנסיעת מבחן ולא התחברתי בכלל, גם הבטחות הסוכן ש"מתרגלים אליה מהר" לא ממש הרשימו אותי. ראיתי באתר שלהם גולף אחת מ97 שעברה לא פחות מ-8(!!) ידיים ו167K מד אוץ, זה משהו שכדאי לשקול בכלל?

פולו 75 כ"ס החדשה 2001 אוטו' 8)

אוסטין מטרו 1.3 מודל 89' וממשיכה לנוע (קדימה, אחורה, לצדדים ומעלה-מטה) נמכרה לרש"פ

פורסם

אני מניח שבמחיר הזה מדובר על דור 4. כי יש מספיק מכוניות יותר טבות מגולף דור 3 ב50 אלף.

לנו יש גולף דור 4, 2 ליטר שנת 2001. ולשכן שלנו הייתה אותה מכונית. בנוסף לחבר טוב מאד שלי יש בדיוק כזאת מכונית.

מה הרכב כן - מפנק, מהנה לנהיגה (נורמלית יומיומית - אין לי ניסיון בנהיגה "ספורטיבית" באותו הזה), בעל אחיזת כביש טובה, ורסטילי (הצלחנו לדחוף לתוכו ספה של 1.70! - כל החלונות ודלתות סגורות - תראו לי סדאן שתעשה את זה), נוח, בטוח.

מה הרכב לא - אמין, זול לאחזקה. בכל שלושת המכוניות קורה פעם-פעמיים בשנה שנדלקת נורה, לוקחים את האוטו למוסך ומשאירים שם סכום של 4 ספרות. (מדובר על פליקס, המוסך של צ'מפיון ברמת גן היה יותר גרוע בפעם היחידה שניסינו). גם בדלק בגלל המנוע הגדול הוא שותה.

האם זה שווה? בינתיים רק השכן מכר, אבל זה כי צ'מפיון מאד עיצבנו אותו. זה אוטו שנותן הרבה - אבל גם דורש הרבה. אמא שלי (הנהגת העיקרית על האוטו), לא מוכנה בכלל לחשוב על להחליף אוטו...

פורסם
אני מניח שבמחיר הזה מדובר על דור 4. כי יש מספיק מכוניות יותר טבות מגולף דור 3 ב50 אלף.

ומתי מסתיים 3 ומתחיל 4? (הכוונה היא לשנתון או למשהו אחר בכלל?)

אוסטין מטרו 1.3 מודל 89' וממשיכה לנוע (קדימה, אחורה, לצדדים ומעלה-מטה) נמכרה לרש"פ

פורסם

תודה על התשובות.

קושיה אחרונה: עקב היותי ירושלמית כפי שכבר הבנתם, איך המוסכים של צ'מפיון פה ואיפה הכי מומלץ לטפל? האם יש סוגי טיפולים שאפשר לעשות במקום אחר (שבו יש לי יחס יותר "משפחתי" עם המוסכניק) או שחייבים לעשות הכל-הכל אצלם?

פורסם

גולף דור 3 97 עם 8 ידיים בערך לא עולה ככה. גם לא דור רביעי לדעתי.

דווקא הייתי מחפש סובארו או טויוטה או הונדה ואפילו סוזוקי בלאנו.

כיוון שאני מבין שאת בחורה ואני מאמין לפחות שלטפל לבד באוטו זה לא משהו שאת נהנת ממנו (או שאני טועה גם אפשרי) לעליות של ירושלים וכו.. הייתי לוקח אחת מאלו שהן יותר אמינות , שחיכות , ויש להן מספיק כח .

ואגב אם תהית אני נוהג על גולף דור 3 שנת 97 ונהגתי זמן רב גם על בורה 2002 שהיא כמעט לגמריי כמו גולף דור 4.לכן יש לי קצת נסיון בעניין.

פורסם

הם רוצים עליו 39100.

הבעיה עם הבלנו רק זה הפח שמתקפל מכל פו וגם הבנתי שהפסיקו לייצר אותו, זה לא עלול לפגוע בסחירות ולהעלות את עלות החלפים בעתיד?

והטויוטה וההונדה קצת יקרות מדי ממה שהתרשמתי... סדר גודל של עשירייה יותר מהבלנו באותו שנתון.

פורסם

א.על הבלנו לא תהיה השפעה .

ב.אמרת 40-50 K זה מספיק בתקציב.

ג.כמו כן המחירים באוטו דיל לא ככ טובים ואטרקטיבים,חיפוש קל אפילו פה במרכז ביום שישי-שבת יעלה בחכתך את מה שתחפשי . ישנם אזורים שכולנו פה יכולים לספר עליהם באזור המרכז(ת"א-רמה"ש-הרצליה) בהם נמכרים רכבים רבים. אנחנו מכרנו את הבלנו שלנו באותו יום ששמנו אותה ברחוב מסויים שידוע בזה . סה"כ נסיעה קצרה לאזור וחיסכון של אלפי שקלים.

פורסם

או-קיי...

אני מקבלת את ההערה בעניין האמינות והשכיחות אבל לגבי הכח עדיין לא כל כך ברור לי - איך 1.6 עם ~110 כ"ס במקרה הטוב (זה מה שאמר לי הבוחן בזמנו שאמור להיות לקורולה, בפועל לאקזמפלר ההוא היו רק 80 שאפשר אולי למתוח ל90) זה יותר חזק מ1.8 עם 125 כ"ס של הגולף?

פורסם

לנו יש גולף דור 4, 2 ליטר שנת 2001. ולשכן שלנו הייתה אותה מכונית. בנוסף לחבר טוב מאד שלי יש בדיוק כזאת מכונית.

מה הרכב כן - מפנק, מהנה לנהיגה (נורמלית יומיומית - אין לי ניסיון בנהיגה "ספורטיבית" באותו הזה), בעל אחיזת כביש טובה, ורסטילי (הצלחנו לדחוף לתוכו ספה של 1.70! - כל החלונות ודלתות סגורות - תראו לי סדאן שתעשה את זה), נוח, בטוח.

מה הרכב לא - אמין, זול לאחזקה. בכל שלושת המכוניות קורה פעם-פעמיים בשנה שנדלקת נורה, לוקחים את האוטו למוסך ומשאירים שם סכום של 4 ספרות. (מדובר על פליקס, המוסך של צ'מפיון ברמת גן היה יותר גרוע בפעם היחידה שניסינו). גם בדלק בגלל המנוע הגדול הוא שותה.

האם זה שווה? בינתיים רק השכן מכר, אבל זה כי צ'מפיון מאד עיצבנו אותו. זה אוטו שנותן הרבה - אבל גם דורש הרבה. אמא שלי (הנהגת העיקרית על האוטו), לא מוכנה בכלל לחשוב על להחליף אוטו...

מוזר מאוד מה שאתה כותב, היתה ברשותיי גולף שנת 2000 מנוע 1.6L גיר רגיל במשך 6 שנים, אף פעם לא נדלקה לי מנורה או תקלה שבגללה השארתי סכום של יותר 500 שקל.

הסכום הכולל של ההוצאות בגין טיפולים שוטפים+תקלות במשך 6 שנים הסתכם ב-3000 שקל !! בערך ויש ברשותיי קבלות.

אומנם טיפול 15K שמנים וכדומה ביצעתי בעצמי אבל חישבתי את הסכום במידה והטיפול היה נעשה במוסך מורשה.

אני ממליץ לך לקנות גולף דור 4 החל משנת 2000 עם מנוע 1.6 המפיק 100 כוחות סוס גרמניים.

איזה כייף לי :)

פורסם
מוזר מאוד מה שאתה כותב, היתה ברשותיי גולף שנת 2000 מנוע 1.6L גיר רגיל במשך 6 שנים, אף פעם לא נדלקה לי מנורה או תקלה שבגללה השארתי סכום של יותר 500 שקל.

.

לאבא שלי יש מגאן סניק (זאת כבר השניה שלו) ומעולם לא היו לו בעיות בגיר/חשמל/מחשבים (טפו טפו)

מה זה אומר? שזה רכב אמין? שלא סובל ממחלות כרוניות!

זה אומר שהיה לו מזל.

וזה בדיוק מה שזה אומר עליך

אני בטח שיש WV שגילו אמינות מופלגת כמו שלך...אבל מהסיפורים שרצים פה ומנסיון אישי שלי עם שני רכבים שונים של הקונצרן, אני ממליץ לך ללכת לבית הכנסת ולומר "הגומל" על האמינות המופלגת שנכנו רכביך.

ולשואל השאלה. גולף סימן 4 בעיקר בגרסא הידנית רכב מומלץ (המלצתי לא תקיפה לVR6 )

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אבל אני מעדיפה אוטומט...

יצא לי לנהוג לפחות פעם אחת על כל אחת מהיפנומטיות, ההונדה היתה הכי חזקה אבל סיוט בחניות (טוב הייתי נהגת חדשה), הקורולה נורא נמוכה, האימפרזה מגושמת, מהבלנו הכי נהניתי אבל הבטיחות גרועה... אולי אחרי סיבוב על אחת מהגולף שנרקבות באוטודיל אני אהיה חכמה יותר (או מבולבלת יותר סביר להניח :?)

פורסם

נגיד והתפשרת על אוטומט, אבל למה מאוטודיל?

יש מספיק רכבים שמורים מידיים פרטיות.

סבלנות וחוסר התפשרות תביא את המכונית הנכונה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני לא בטוח שניתן להשיג גולף דור 4 במסגרת התקציב, אולי צריך למתוח טיפה את הגבול העליון.

ברשותי גולף 2001, 2.0 אוט', עלתה לכביש באוק' 2000. במהלך 6 השנים שהיא ברשותי, הדבר הרציני שקרה אחרי 3 שנים זה שיפוץ גיר שבוצע במסגרת האחריות.

מעבר לכך, לא היו דברים משמעותיים (שלושה חיישנים שונים במהלך השנים).

מחירי הטיפולים הזולים שמישהו הציג כאן מוגזמים ללמטה. אני מטפל במוסך מורשה בגבעת שאול (ק.ש.). הטיפולים בהחלט לא יקרים יחסית למוסכים מורשים של מותגים אחרים. אני מטפל לפי הספר, לא מדלג על שום פרט.

החלפת שמן ופילטר היא אולי זולה, אבל אם הטיפול גדול יותר, ברור שזה לא זול, באף רכב.

הנה דוגמה למחיר טיפול אחרון (טיפול גדול כולל טיימינג), ובו הפנייה לטיפולים קודמים:

http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-2421-280-17225154,00.html

• תוכן חדש...