Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצתה אלקטרונית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני להחליף הצתה קיימת (פלטינות) להצתה אלקטרונית להזכירכם מדובר במרצדס 280SE שנת 1970

העם משהו ניסה ויכול לתת חוות דעת טכנית במה זה כרוך ולהעריך כספית ללא עבודה.

תודה .8)

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

דורון שלום

אני עשיתי את מה שאתה חושב לעשות בקורבט שלי ובאופנוע טריומף שלי טכנית ההצתה די פשוטה להתקנה, רוב הקיטים האלו באים עם הוראות מאד ברורת להרכבה. ממולץ מאד המנוע עובד עגול וקל לכיוון. מבחינת מחירים אין לי מושג כמה זה אמור לעלות למרצדס.

טל

פורסם

קבל קישור לבניית ההצתה האלקטרונית של הויליס, שהוחלפה אף היא מפלטינות.

http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=14450

כמו שאמר קודמי - לא סיפור גדול.

גם אני לא יודע מחירים לגבי המרצדס.

בדוק התאמה של מודלים מאוחרים יותר, אם כי ניתן גם לבצע התאמות בחריטה.

ויליס 53

ויליס 58

פורסם
דורון שלום

אני עשיתי את מה שאתה חושב לעשות בקורבט שלי ובאופנוע טריומף שלי טכנית ההצתה די פשוטה להתקנה, רוב הקיטים האלו באים עם הוראות מאד ברורת להרכבה. ממולץ מאד המנוע עובד עגול וקל לכיוון. מבחינת מחירים אין לי מושג כמה זה אמור לעלות למרצדס.

טל

תודה! איפה רכשת את ה-KIT

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

העם משהו מקומי שעשה את זה.

קניתי ערכה כזו ורציתי להחליף בבמוו שלי ולהפתעתי שני חשמלאיים שאלו אותי היכן המודול!!

בבירור אתם הם אמרו שקיט כזה אינו אמין ואינו מתאים וראוי למכוניות גרמניות.

קיט מתאים לבמוו אצל הספק שלי באנגליה - 140 לי"ש.

לידיעתך

מצא משה

פורסם

אצלי החלפתי ואני חייב לציין את הטוב שבעניין,

המנוע עובד טוב יותר, ואין צורך להחליף פלטינות כל כמה זמן, כיוון אחד לתמיד.

אם יש מרצדס "מודרנית" יותר עם אותו מנוע כמו שלך והצתה אלקטרונית אתה יכול לקחת ממנה את הדיסטרביוטר והמודול,

אצלי לקחתי דיסטר' ומודול מסיירה, ובעזרתו האדיבה של יובל מהפורום הותקנה המערכת בקלות.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

דורון שלום

את ההצתה לאופנוע רכשתי באנגליה לפני הרבה זמן ואת ההצתה לרכב באמריקה ,ההצתה לרכב כוללת את הקויל (משופר)בתוכה מאד פשוט להרכבה שתי חוטים וכיוון וזה כל הסיפור

טל

פורסם

בבכלי הרכב הישנים, ההסבה הפשוטה ביותר היא להצתה אלקטרונית עם קידום ואקום, מהדורות הראשונים.

הצתות אלקטרוניות מתקדמות יותר הן כבר עם קידום הצתה ממוחשב, ולכן לא יספיק מודול בלבד, כי הקידום מתקבל מהמחשב ולא מהמודול.

בכלי הרכב האמריקאיים קל מאד, במקרה כזה, להחליף. כמעט כל כלי הרכב האמריקאים חולקים קוטר משותף לציר של ההצתה, וגם אורך דומה לזרוע הגוף שנכנסת אל המנוע, וגם קוטר דומה לזרוע, בחלק בו הוא מתיישב במנוע.

במקרה של אי התאמה בזרוע הסופית, ניתן להחליף את הלב (הציר היורד אל המנוע) ולהשאר עם הגוף של האלקטרונית, כדי לקבל את הסיומת המתאימה להפעלת הדיסטריביוטר ואולי גם של משאבת השמן.

יש לשים לב גם לכיוון סיבוב הדיסטריביוטור, ואולי גם להחליף משקולות לאלו המקוריות, אם כייון הסיבוב של שני הדיסטריביוטורים שונה.

כך זה נעשה במקרה שלי - החלפת לב ומשקולות.

במקרה אחר, של החלפת דיסטריביוטור ל-V8, הייתי צריך גם לחרוט קצת בגוף החיצוני, כדי לקבל אורך זהה וקוטר זהה בבית הכניסה לבלוק.

ויליס 53

ויליס 58

• תוכן חדש...