Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי מאוד מה הצרכים שלך.

לא ציינת באיזה גרסאות של אותן מכוניות אתה מעוניין, לכן אני אניח שמדובר בגירסאות בעל מחיר דומה, כלומר הספורט של הונדה לעומת הבסיסית של הפאסאט.

תא הנוסעים של הפאסאט ברמה אחת מעל לזה של ההונדה, למרות האיבזור הרב בדגם הספורט.

המרווח, המושבים הנוחים, הכל בפאסאט ניראה ומרגיש טוב (מעט) יותר.

גם תא הנוסעים של ההונדה מצויין, אבל מורגש שהפאסאט היא המכונית החדשה מבין השתיים(ההונדה זקנה יותר :3 שנים הבדל בין הדגמים).

מבחינת המנועים שתי המכוניות מציעות הספקים דומים ותיבות הילוכים מעולות, כאשר גם כאן יתרון לפאסאט בזכות תיבה בעלת 6 הילוכים לעומת 5 בהונדה.

מבחינת נוחות נסיעה הפאסאט נעימה יותר, רכה יותר אך משלמת מחיר בהתנהגות הכביש, שיחסית טובה אבל לא ברמה של ההונדה, במיוחד בגירסה זו. ההונדה מספקת שילוב טוב בין התנהגות מעולה לנוחות נסיעה סבירה. ההגה של ההונדה מעניק לה המון דיווידנדים.

סה"כ, אם אני הייתי מחליף את ה-6 שלי, אז הייתי מעדיף את הפאסאט מבין השתיים.

ההצעה שלי היא להכניס למשוואה את הטויוטה קאמרי החדשה במקום ההונדה. במשוואה הזאת בין הפאסאט לקאמרי העסק מסתבך הרבה יותר.

פורסם

אשמח שתפרט יותר על רמת הגימור שאתה מעוניין.

תתרחק מהאקורד בגרסא הזולה, כי היא מגיע רק עם 2 (!) כריות אוויר, וטאסות ( :| ).

הפאסאט, כמובן גם יותר יקרה, ובהרבה.

מחיר התחלתי של כמעט 200 אלף ש"ח.

ושוב פעם, באיזה רמות גימור ומנועים אתה מתעניין.

מבולבלים? גם אנחנו.

• תוכן חדש...