Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה שתמליצו לי על בניית מערכת חדשה.

רכב מסוג מיצובישי לנסר 2001 מעוניין ב:

1. HU

2. קומפוננט

3. סאבוופר

4. מגבר 4 ערוצים

אני מחפש HU בסגנון ה8600 של פיוניר (ממשק קל יפה, הרבה כיוונים, שלוש יציאות), אני שונא! תדרים גבוהים ז"א קומפוננט עדין רך הרבה מידים ובאסים, רוצה סאבוופר עוצמתי עם פאנצ' טוב ודיוק מעולה (כמובן בהתאם לתקציב), מעוניין במגבר (4CH) שיגביר לי את הסט ואת הסאב.

התקציב הוא בין 4K ל5K, המטרה היא SQL.

הנה הכיוון שאני חשבתי ללכת:

1. פיוניר DP1

2. מורל דוטק 6.5

3. סרווין ווגה VMAX 12

4. JBL GTO 75.4

מה אתם אומרים?, הערות יתקבלו בשמחה.

פורסם

רדיו דיסק אני לא אתערב לא חסר מבחר תלוי כמה אתה רוצה לשים עבור הרדיו דיסק (אני הייתי מסתפק בפנסוניק סדרה 54../74..).

קומפוננט מורל דוטק הישן הייתי מחליף לדוטק אוביישן או לאוביישן משודרג לטויטרים MT22

סאב לדעתי אחלה בחירה.

מגבר הייתי הולך על HIFONICS TXI6406 או מק אודיו Z4200

כמובן שצריך לכלול עוד חיווט והתקנה.

פורסם

עם כינוי כמו שבחרת, לא אמורה להיות לך בעיה לתכנן מערכת לא? :-)

תערוך חיפוש, התקציב הנ"ל למערכת כבר ניטחן ואין הרבה אופציות טובות.

אני לא יודע מה יש לך מתדרים גבוהים, אבל אם זה כל כך מפריע לך, אל תתקין טוויטרים.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם
רוצה שתמליצו לי על בניית מערכת חדשה.

רכב מסוג מיצובישי לנסר 2001 מעוניין ב:

1. HU

2. קומפוננט

3. סאבוופר

4. מגבר 4 ערוצים

אני מחפש HU בסגנון ה8600 של פיוניר (ממשק קל יפה, הרבה כיוונים, שלוש יציאות), אני שונא! תדרים גבוהים ז"א קומפוננט עדין רך הרבה מידים ובאסים, רוצה סאבוופר עוצמתי עם פאנצ' טוב ודיוק מעולה (כמובן בהתאם לתקציב), מעוניין במגבר (4CH) שיגביר לי את הסט ואת הסאב.

התקציב הוא בין 4K ל5K, המטרה היא SQL.

הנה הכיוון שאני חשבתי ללכת:

1. פיוניר DP1 בא נתחיל מזה שלא עושים ר"ד בכחצי תקציב , אלא אם כן אתה מתכוון לשדרג בעתיד הקרוב/בינוני .

ואם כן אז פיוניר לא כ"כ מתאים ובמיוחד למישהו ששונא תדרים גבוהים . ולכן הייתי ממליץ לך ללכת על הקלריון 765 . תוכל להביאו מחו"ל בסביבות 1650-1800 כולל מיסוי ומשלוח.

2. מורל דוטק 6.5 תשדרג את הטוויטרים ו/או שתלך ותשמע (ע"פ אוגי) את האטון RS

3. סרווין ווגה VMAX 12 נראה לי יותר הפניקס גולד אוקטן

4. JBL GTO 75.4

מה אתם אומרים?, הערות יתקבלו בשמחה.

ההערות באדום

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

מתקין על,

כדאי לך לקבל את ההמלצות של יהודה. גם לטעמי האישי הפניקס גולד נשמע יותר טוב מהסרווין ווגה. באיזה מחיר אתה קונה את ה - JBL GTO75.4?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

א. זה לא בשבילי

ב. אני אישית לא מאמין בסאונד לכל HU, איך שתכוון ככה ייצא בכל מכשיר "פיוניר צליל מתכתי, קנווד צליל חם" לא מתרשם מזה...

ג. הבנאדם שונא תדרים גבוהים (גם אני) אבל לא עד כדי כך שהם יחסרו!, אז פשוט להנמיך מהHU את התדרים הגבוהים.

ד. הסאב נשאר VMAX והמגבר נשאר JBL, צריך המלצה לסט קומפוננט (שומע בעיקר מוזיקה ים תיכונית וRAP).

פורסם
א. זה לא בשבילי

ב. אני אישית לא מאמין בסאונד לכל HU, איך שתכוון ככה ייצא בכל מכשיר "פיוניר צליל מתכתי, קנווד צליל חם" לא מתרשם מזה...אולי , אבל כשהיה שירשור על הפיוניר 880 שזה מכשיר עם פיצ'רי כאלו שגרמו לי לנסות להשיג משכנתה:lol: אז דיברו על היסס שיש גם בו (כמו בכול הפיונירים) , ואותו אחד שקנה אותו , ראיתי אח"כ הודעת מכירה ממנו . אז תחשוב מה שאתה רוצה אבל יש הבדל

ג. הבנאדם שונא תדרים גבוהים (גם אני) אבל לא עד כדי כך שהם יחסרו!, אז פשוט להנמיך מהHU את התדרים הגבוהים.מאיזה תדר הוא שונא ? 16KHZ? 18KHZ? או אולי 14KHZ ? הנקודה כאן שאין דבר כזה שונא תדרים גבוהיים , אם היית רואה את טבלת התדרים ואת ההרמוניות של הכלים היית מבין שזה לא טוב. אז אם הוא ואתה שונאים תדרים גבוהים יש לכם בעיה קשה של הבנת מוסיקה וההנאה ממנה.

ד. הסאב נשאר VMAX והמגבר נשאר JBL, צריך המלצה לסט קומפוננט (שומע בעיקר מוזיקה ים תיכונית וRAP).

נתיי המלצה לקומפוננט

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

לך על קומפוננט של MOREL + הנמכה של 3 DB בקרוס.

טוויטר סילק, נאמן למקור בצורה יוצאת דופן. רב האנשים מנמיכים אותו ב 3 DB ונהנים מאיזון מושלם בגבוהים.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

אני הייתי הולך על הקומפנט של PLANET AUDIO שזה יעלה לך בסביבות900ומשהו אחלה קומפננטים !!

תוצרת USA ! מנסיון !

יש חנות במרכז בתוך מושב רינתיה אחלה מקום !ב900ומשהו הוא מוכר אותו

תלך זה נקרא תום קאר!

הנה המספר שלו דבר עם הבן אדם תגיד לו נתי עם הפיאסטה שלך אותך יעשה לך מחיר !

0504444331

קוראים לו תומר !

בתודה נתי...

פורסם
אני הייתי הולך על הקומפנט של PLANET AUDIO שזה יעלה לך בסביבות900ומשהו אחלה קומפננטים !!

לא מכיר לא יודע , אבל החברה הזו לא נחשבת כל כך ובוודאי לא ליד החברות שהומלצו כאן

תוצרת USA ! מנסיון !

יש חנות במרכז בתוך מושב רינתיה אחלה מקום !ב900ומשהו הוא מוכר אותו

תלך זה נקרא תום קאר! כולם מכירים אותו אבל עדיין לא עושים פרסומת בפורום . תקרא את הכללים לפני שיהיו לך בעיות

הנה המספר שלו דבר עם הבן אדם תגיד לו נתי עם הפיאסטה שלך אותך יעשה לך מחיר !

0504444331

קוראים לו תומר ! כנ"ל ולא צריך אותיות מודגשות בשביל זה

בתודה נתי...

דע לך זה לטובתך , או שתפנים את הכללים או שיהיו לך בעיות. אתה חדש כאן אז אני חורג מהרגלי ואומר לך, לפני שהמנהלים יגידו

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

לי זה חשוד!! הודעה ראשונה שלו. והיא פרסומת!!!

לפי הכינוי אתה מתקין על ___ חיפושיות/אופנועים/אופניים?

לגבי קומפוננט. אני ממליץ על הרץ הטוויטרים סבבה. לא צורמים

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...