Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלמים וחלקי חילוף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש עזרה, אלה מידות של הצלחות ברכב שלי:

http://eos.trw.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/GBP/CatFrictionLoadInfo-LoadVehicleDetailsPicByMake;sid=EK9d5c72YKpfjIu9ZqiYqt78l6CHSPQg3Sg=?ProductSKU=DF4169&txtPartNumber=DF4169&txtDescription=Brake%20Disc#Measurements

זקוק להמלצה על צלחות בלימה טובות שיחזיקו שיחזיקו מעמד גם בבלימות חזקות ולא יתעוותו בהתחממות הראשונה, לא מחפש משהו יקר מאוד וגם לא סיני פשוט.

שבת שלום

פורסם

ממליץ מאוד להמנע משימוש בחלפים סיניים.אכלתי אותה עם צירייה ואחרים אכלו אותה עם צלחות ברקס שהתחילו רעידות, וחלפים אחרים.

פורסם

ברק, אז על על אילו חברות אתה כן ממליץ (בלמים) כי בחנויות מנסים תמיד לדחוף סיני.

המלצה לחנות שניתן לקנות בה צלחות מחברות מוכרות ?

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

במקרה שלי כבר עברתי את כל החנויות:

הפרסי

חזי דלאל

המדביק

ג'נרל ברקס

כהן אברהם

ועוד כמה חנויות שכבר הספקתי לשכוח את שמם, ולאף אחת לא היה צלחות ורפידות של LUCAS/ATE/BREMBO/MINTEX שמתאימות לניסאן אלמרה, היו רק תחליפים סיניים, ומקורי עולה 800 ש"ח לזוג לפני הנחה.

פורסם

שוק חלקי החילוף פשוט מוצף בצורה בלתי רגילה בחלקי חילוף סיניים.

עקב מחירם הנמוך והביקוש הרב של בעלי רכבים שמבקשים לחסוך, החנויות מפסיקות להחזיק מלאי של חלקים אכותיים.

המלצתי, פנה למוסך כדי להשיג חלקים אכותיים, אומנם תשלם את עמלת התיווך אך תקבל את מבוקשך.

מוסכים מקושרים לספקים שונים שעובדים בעיקר עם מוסכים ובעלי מיקצוע והסחורה במקומות כאילו מגוונת יותר.

פורסם

במוסך מורשה הציעו צלחות מקוריות ב840 ש"ח, ותחליפי של פוסטר או סיני אחר זול עולה אצלהם יותר מאשר יעלה בחנות חלפים. מה מיוחד בצלחות האלה שהן עולות 840 ש"ח? או שזה מתומכר גבוה ללא הצדקה?

פורסם

תנסה בצנטרל בפינת יצחק שדה ותבקש אם יש לו של לוקאס.חבר שלי קונה תמיד אצלו.ואח תתפתה לרגע לקנות זבל סיני. אני עשיתי את השטות הזאת עם צירייה שלא החזיקה כלום.

פורסם

לא יודע כל פעם שאני אצל הפרסי הוא משיג לי את מה שאני מבקש, הכל עניין של סבלנות ועקשנות.לא חייבים חברה ידוע, אבל שהיצור הוא באיחוד הארופי.

• תוכן חדש...