Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

בספרות של הקונטסה 1300 רשום שאחד הפלאגים המאושרים לשימוש הוא NGK B6E

לי יש פלאגים B7ES ע"פ בדיקה באתר NGK ההבדל היחיד ביניהם הוא ספרת פיזור החום, הS הוא עבור STANDARD.

 

האם יש בעיה עם פלאג ברמת חום שונה במספר אחד או שעדיף לחפש פלאג מדויק?

פורסם

אם תמצא מה טוב, אם לא תאלץ להשתמש בפלג בעל דרגת החום שהזכרת, הקונטסה שהיא לידי בפני עצמה, בוודאי תסלח לך.

אגב הקונטסה 1300 מזכירה לי נשכחות, רכב זה שרת את בעל המוסך הראשון שבו התחלתי לעבוד במקצוע המכונאות רכב, ובעל המוסך המעביד שלי, שהיה יד ראשונה ברכב, היה נוהג לשטוף לצחצח

ולהבריק את הרכב, מדי יום שישי , ומי שלא ראה באיזה חדווה והשקעה הוא עשה זאת, לא ראה חובבואוהב רכב מימיו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

 

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה, אולי אתה מכיר מוסך בנתניה והסביבה שיהיה מוכן להתעסק עם הקונטסה? שיפוץ בלמים, טיפולים (מעבר לרגילים שאותם אעשה לבד) והכנות לטסטים?

פורסם

ג'נרל ברקס הם חנות חלפים לא מוסך.

 

אני מכיר את החנות והייתי אצלם כבר כמה פעמים, בנוגע לחיפושית עוד יש להם חלפים לקונטסה יש להם מבט נוגה בעיניים עם זיכרון, ללא חלקים.

×
×
  • תוכן חדש...