Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיא חדש ל"מעל המחירון"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעריך את העיצוב של המיני...

אני מעריך את ההתנהגות שלה...

אבל תהרגו אותי, לא ברור למה למען השם לקנות מיני ולא קליאו ספורט.

באמת. לא בגלל שיש לי קליאו. אני מחזיק בדעה הזאת עוד הרבה לפני שקניתי קליאו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בגלל שהיא מתנהגת יותר טוב מהקליאו .

בגלל שהיא נראית כמו משהו מיוחד ולא כמו ... קליאו .

בגלל שהיא מיוחדת .

בגלל שיש לה את זה.

בגלל שלכולם יש קליאו.

פורסם
בגלל שהיא מתנהגת יותר טוב מהקליאו .

בגלל שהיא נראית כמו משהו מיוחד ולא כמו ... קליאו .

בגלל שהיא מיוחדת .

בגלל שיש לה את זה.

בגלל שלכולם יש קליאו.

מתנהגת טוב יותר מקליאו? אם אתה מדבר על התנהגות פרופר...אולי, למרות שאני לא בטוח בכלל. אם אתה מדבר על חבילה ספורטיבית כוללת אתה טועה בהחלט! איך אפשר להשוות את הביצועים של שתיהן?

נראית כמו משהו מיוחד? נכון. יש כאלו שזה יתרון עבורם (אני מודה שאני כזה) ויש כאלו שעבורם זה חיסרון (אני מוכרח להודות שהאנונימיות של הקליאו לפעמים היא +).

יש לה את זה? מה זה "זה"? שיק? כנראה. תקנה ניסן מיקרה...גם לה "יש את זה".

לכולם יש קליאו? ספר את זה למחפשים...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כן, היא מתנהגת הרבה יותר טוב מהקליאו לטעמי .

כן , היא הרבה יותר חלשה ממנה .

אבל מה לעשות, אם לי היו נותנים לבחור בין השתיים, הייתי בוחר במיני.

אין הרבה דרכים הגיוניות להסביר את זה , כל אחד ומה שעושה לו את זה.

פורסם

אם אתם מדברים על הקופר S אני מסכים שהייתי מעדיף את המיני.

אבל על המיני הרגילה? לעולם לא:-D

ואגב, לקליאו ספורט בהחלט יש את "זה"! (בעיקר לMK2)

פורסם

אין מה להשוות בין המיני לקליאו, תיסלחו לי כל בעלי הקליאו וכל המחפשים האינסופיים שלה.

המיני יותר מיוחדת. נותנת חבילה טובה יותר. נותנת הרגשה אחרת. מכונית בסגמנט אחר לגמרי. יוקרתית פי כמה. לא גירסה מיוחדת לאוטו פשוט.

אין מקום להשוואה.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

בטח שיש מקום להשוואה. מדובר במכוניות מאותו סגמנט שאמורות לספק חווית נהיגה. ההשוואה מתבקשת.

המיני אכן יותר מיוחדת, וזה אולי סובייקטיבי אבל אני מניח שהרוב יסכים שגורם המשיכה הויזואלי שלה עדיף.

כחבילה - ברור שהקליאו עדיפה, וכאן מדובר באלמנט אובייקטיבי לחלוטין. היא מספקת יותר ביצועים לשקל, יותר פרקטית באופן משמעותי, ועולה פחות (ועכשיו גם נזכרתי שב-2002 הן עלו מחיר דומה כחדשות. כ-115000, לא?).

בכל הנוגע ליוקרתיות - לא צריך להגזים. המיני מעוצבת מאוד, אבל התחושה בפירוש איננה יוקרתית. הפלסטיקים עדיין זולים, איכות ההרכבה לא מושלמת והאיבזור לא טוב יותר (למרות שלמיני יש מיליון חבילות איבזור אפשריות, שבהן לא צוידו רוב המכוניות שנמכרו).

אז מה יש לנו כאן? מיני מושכת יותר את העין, מיוחדת יותר, בעלת התנהגות מצוינת, פרקטיות גרועה, עלויות אחזקה בינוניות, מנוע אנמי.

קליאו בעלת התנהגות מצוינת, מנוע חזק, פרקטיות טובה, עלויות אחזקה בינוניות, מחיר נמוך יותר.

לא קשה לראות שהקליאו היא העדיפה כאן. לחובב הפוזה המיני בפירוש מתאימה יותר, אבל למי שמחפש הנאת נהיגה + רכב ליום-יום, הקליאו פשוט טובה יותר. כמובן שזה מתהפך אם מדובר בקופר S, כיוון שהמנוע החזק יותר משנה אותה באופן משמעותי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני כיוון שהקליאו ספורט היא הגרסה החזקה ביותר של הקליאו לא יהיה נכון להשוות אותה מול הקופר S - הגרסה החזקה של המיני?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הוגן? בוודאי. וכך זה באמת במדינות אירופאיות, שם המחירים של השתיים דומים. אבל בארצנו הקטנה יבואן ב.מ.וו החליט, כי בא לו, לתת מחיר מופרך לחלוטין למיני, ולתמחר אותה כחדשה בערך כמו שמתומחרת סיאט לאון TFSI, שהיא מקטגוריה אחת למעלה. התוצאה היא שגם מחיר המשומשות גבוה, וכך מיני קופר משומשת עולה יותר מקליאו ספורט משומשת. מכאן אפשר בהחלט להשוות ביניהן לצורך קניית יד שנייה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שלומי צודק, ניתן לראות בבירור שהמיני גדולה משמעותית מהקליאו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שלומי, התמונה לא עולה.

אני אישית מוקסם מהמיני (וממש לא מוקסם מהקליאו) ואולי בגלל זה אני כל כך מתקשה עם ההשוואה הזאת.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

שלומי, חוכמה גדולה לשים תמונה של קליאו MK1 בתנוחה לא מחמיאה.

מה אתה אומר על זאת?MK2 כמו שצריך, אתה עדין חושב שאין לה את "זה"?:-D

(טוב נו, על מי אני עובד, היא לא יפה כמו המיני)

P4290475.JPG

• תוכן חדש...