Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיא חדש ל"מעל המחירון"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה רואה הרבה יותר מיאטות (אני בספק) אבל כמה מהן למכירה?

תנסה להשיג NB ידנית. אני אישית אביא לך 500 ש"ח.

ולמה הם יהרגו את עצמם עליה?

חזרה מוקדמת מדי לגז או חזקה מדי לגז ביציאה מהסיבוב... ומה קורה לזנב?

אני גם רואה הרבה יותר מיאטות, אבל זה בגלל שרובן המוחלט אוטומטיות.

אגב אני חיפשתי מיאטה 2003-04 לאחרונה ומצאתי 3 אקזמלפרים שאילולי אילוצים אחרים הייתי קונה אחד מהם בשמחה. אתה יודע מה, אני אעשה לך הנחה 1200 שקל ואתה מקבל את שלושת המספרים ;).

מה ? מה קורה לזנב ? יוצא החוצה ? אתה יודע שזה קורה גם לקורולה 4 דלתות ?

תגיד, התגרזנת פעם על ראלי מוקשחת ? הזנב שם יוצא פי 5 יותר בקיצוניות ממיאטה בהורדת רגל מהגז. לגבי לחיצה על הגז בסיבוב, אתה צודק, הנעה אחורית יותר מסוכנת מהבחינה הזאת, אבל כשהאוטו לא מספיק חזק (ואני לא רומז כאן - אני אומר במפורש האוטו לא מספיק חזק) אז אין סיבה לדאגה.

אגב, אם הורים היו קונים לילדיהם מכוניות לפי ראות עיניהם במקום ילדי 106ראלי, היו ילדי 244סטיישן.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עומר -

אתה רואה הרבה יותר מיאטות (אני בספק) אבל כמה מהן למכירה?

תנסה להשיג NB ידנית. אני אישית אביא לך 500 ש"ח.

ולמה הם יהרגו את עצמם עליה?

חזרה מוקדמת מדי לגז או חזקה מדי לגז ביציאה מהסיבוב... ומה קורה לזנב?

QUOTE]

כן אני בטוח שאני רואה הרבה יותר מיאטות!

כמה למכירה - חכה גם הם יגיעו למכירה - אל תשכח שהם יחסית חדשות...

יהרגו את עצמם - זאת לא 911 טורבו משנות ה80 המאוחרות - זאת סה"כ מיאטה חמודה שלא יותר חזקה מה106 הדלה (ראלי) , לצערנו הזנב במיאטה לא ממש יצא תחת גז ב100 קמ"ש (האם כך??) , מקסימום יפגעו באיזו מדרכה בהילוך 1 ...

בינתיים נראה כי אתה משתחצן בצורה מסויימת על המיאטה ה"יוקרתית" שבידיך , אל נא תשכח שיש לך עוד הרבה ללמוד , זה לא מספיק רק להחזיק הנעה אחורית שמתנהגת צריך גם לנהוג עליה...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

חפרנים!

למיאטה יש בהחלט פוטנציאל להיות בעתיד הראלי של היום, אבל מה לעשות שהיא רק 2 מקומות וזה בכל זאת קצת הורס לחלק. לכן הקליאו ספורט תיהיה הראלי של היום, המיאטה תפתח איזה נישה חדשה של חובבי "דריפטים עלק".

קונדסון, אתה קופץ בכל שרשור שאתה רואה במיאטה. על הגה מתקשר שלה אתה רושם שהוא הכי טוב בטווח מחירים הזה וכו' - אומנם הרכב לדעתי מדהים ביכולות הניהוג שלו והכיף שלו, אבל עדיין בוא לא נגזים. מכוניות ברבע כסף אפשר להביא עם הגה לא פחות טוב (ולא רק PSI).

כנל לגבי הזנב העליז של הרכב - אחלה של תחת. היא לא כזאת עוקצנית.... אחרי הכל המנוע של המיאטה מת מתחת ל 3-4 אלף סלד (וכשאני אומר מת אני מתכוון מ-ת, סוזוקי בלאנו נוסעת בערך כמוך). וגם בסלד גבוה אין לה פאנץ' כמו שיש בקליאו ספורט לדוגמא.

אז אומנם התחת שלה יוצא מהר בהילוך ראשון-שני, ואפשר גם להשאיר את התחת בחוץ קצת בהילוכים האלה לאורך הסיבוב, אבל מפה ועד זה שהרכב הזה כזה מסוכן?

קרוב לוודאי שהוא יותר מסוכן מ 106 (אחרי הכל, הנעה אחורית), אבל הוא לא סכנת נפשות ואם תנהג בו עם ראש על הכתפיים אין סיכון מיוחד מסוים. בניגוד לרכב כמו S2000 או STI ששם קל להיעקץ.

עומר ודניאל, אתם מגזימים לכיוון השני.

קודם כל המיאטה הרבה יותר חזקה מ 106 ראלי. צא מהסרט. אולי יותר לכיוון ה 106GTI, וגם אז אני לא בטוח מהם יחסי הכוחות בדיוק (ואני מאמין לטובת המיאטה)...

דניאל, האוטו מספיק חזק כדיי שכמעט כל סיבוב שתיקח - אם תיקח אותו לא נכון התחת יצא החוצה.

כמה סיבובים אתה כבר לוקח על המגבלות ב 140+?

עד 120 התחת של האוטו יוצא בקלילות יחסית. ב 100+ קמש הוא פשוט יוצא בקטנה וצריך לתקן. לא משהו מיוחד. ב 80 אם אתה לא עירני התחת יכול להתעופף תחת גז.

Back to the original - NC again.

פורסם

אני רואה שהבאתי על עצמי את זעמם שם ילדי הראלי...

דניאל, הורדת רגל מהגז תביא את הזנב החוצה בראלי הרבה יורת מבמיאטה, אין לי ספק בכך (בסיס גלגלים קצרצר ומגבלות אחיזה נמוכות מעט יותר). הבעייה מבחינתי היא עם החזרה המוקדמת לגז, שמה לעשות, במיעטה תוציא אותך מהר מאוד עם הזנב החוצה, ואל בין הרגליים.

עומר, אני משמ לא משתחצן, בתור אחד שמכיר אותי 10 שנים בערך אתה אמור לדעת את זה.

בתור אחד שהעדיף לנסוע על פונטו קרוב לארבע שנים כדי שתהיה לו מיאטה אתה אמור לדעת את זה.

ובתור אחד שנתן זמנים יותר טובים בג'ימקאנה עם פונטו מראלי (לא שלך, מודה ומתוודה) אז אני יודע שיש עוד מה ללמוד, ואת המיאטה אני לומד לאט לאט, מכבד אותה ונהנה ממנה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קרוב לוודאי שהוא יותר מסוכן מ 106 (אחרי הכל, הנעה אחורית), אבל הוא לא סכנת נפשות ואם תנהג בו עם ראש על הכתפיים אין סיכון מיוחד מסוים. בניגוד לרכב כמו S2000 או STI ששם קל להיעקץ.

אני אל חשוב שהוא מסוכן, אני חשוב שהוא מסוכן בידיים הלא נכונות.

להיפך, אני המלצתי למישהו שחשש לא מזמן לקנות מיאטה בגלל שהוא נותן לאנשים אחרים לנהוג על האוטו שלו (הוא חייב) דווקא לקנות מיאטה.

למה?

בגלל שהמגבלות שלה גבוהות יחסית לרכב רגיל, אדם שפוי מן השורה לא ינסה כלל להתגרזן עליה, ולכן לא יגיע למצב של החלקה איתה ממילא. איפה שרכב אחר עלול להחליק, המיאטה תישאר על הכביש. דווקא בגלל זה רכב בעל מגבלות אחיזה גבוהות יותר, שינהגו בו בכבוד, יהיה בטיחותי יותר. לדעתי לפחות. אתה לא חייב לקבל אותה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אני אומר במפורש האוטו לא מספיק חזק

אגב, זה לא מעליב אותי או מזיז לי שאתה אומר (ואני יודע ) שהאוטו לא חזק.

אם הייתי רוצה כוח הייתי נשאר בראש של אופנוע 600.

פורסם
אני רואה שהבאתי על עצמי את זעמם שם ילדי הראלי...

.

את ביטוי ילדי הראלי תשאיר לחברים החדשים ב*PS ...

בינתיים הילדים הללו יכולים ללמד אותך דבר או שניים , ילד!

לגבי הפונטו בג'מקאנה - לי זכור מאזדה 6 עם זמנים טובים משמעותית מהמיאטה שלך...

שלא תבין אותי לא נכון - אני רוצה מיאטה! אוהב מיאטה! מעריך מיאטה!

TB - אני לא ממש בקיא בחומר של התאוצות אבל ניסיון חוזר וחוזר וחוזר של שחר מול ניב העלה ראלי שמשאירה את פנסיה האחוריים למיאטה דור 2...

בקיצור הויכוח מיותר , המיאטה עדיפה! וקונדסון צריך ללמוד לנהוג לפני שהוא יורה פה בפורום!

ונ.ב: לא יפה לחקות את השם המקורי של CONDASON הידוע גם כ A.C וגם כ אלון כהן.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
אגב, זה לא מעליב אותי או מזיז לי שאתה אומר (ואני יודע ) שהאוטו לא חזק.

אם הייתי רוצה כוח הייתי נשאר בראש של אופנוע 600.

מעליב אותך, מזיז לך, מנענע אותך, אכפת לך...

תזכיר לי מי אתה ?!

מה נראה לך שזאת הדרך שלי לנסות להעליב אותך ? למה בכלל חשבת על זה ? אי אפשר לנהל דיון בלי ניסיונות העלבה ו\או העלבות ?

המיאטה היא לא (!!) מכונית קיצונית. אפילו לא קרובה לזה.

אם היו אופציות אחרות באותו סכום בארצינו הלא מפותחת המיאטה הייתה נשארת רודסטאר אמין ופשוט - כמו שהיא נולדה להיות, והיא גם כנראה עושה את זה הכי טוב מכולן - ולא איזה רכב שמקביל לפרארי 360.

גם מזלג מסוכן - בידיים הלא נכונות. בידיים הנכונות - גם כפית מסוכנת.

בן,

המיאטה שלך לא יותר חזקה מהראלי שלי, אני אשמח להראות לך את זה.

הזנב של הראלי יוצא בפניות לא פחות מזנב המיאטה. מה הקשר לכוח ?! אתה חושב שבגלל כוח הזנב שלך יוצא החוצה ? אתה באמת חושב שאתה מוציא היגוי יתר באמצעות כוח ב140 קמ"ש ?!

דניאל.

*ערכתי את מה שכתבתי על התגובה "ילדי הראלי", עומר אמר את זה במקומי, אני חושב שזה לא במקום וגם לא ממש מוסיף שום דבר. אם תעורר את זעמי הדבר האחרון שתראה הוא הודעה שלי בפורום כלפיך.

פורסם

את ביטוי ילדי הראלי תשאיר לחברים החדשים ב*PS ...

בינתיים הילדים הללו יכולים ללמד אותך דבר או שניים , ילד!

לגבי הפונטו בג'מקאנה - לי זכור מאזדה 6 עם זמנים טובים משמעותית מהמיאטה שלך...

שלא תבין אותי לא נכון - אני רוצה מיאטה! אוהב מיאטה! מעריך מיאטה!

TB - אני לא ממש בקיא בחומר של התאוצות אבל ניסיון חוזר וחוזר וחוזר של שחר מול ניב העלה ראלי שמשאירה את פנסיה האחוריים למיאטה דור 2...

בקיצור הויכוח מיותר , המיאטה עדיפה! וקונדסון צריך ללמוד לנהוג לפני שהוא יורה פה בפורום!

ונ.ב: לא יפה לחקות את השם המקורי של CONDASON הידוע גם כ A.C וגם כ אלון כהן.

[/quote]

צחקתי, בנאדם. לא להתרגש.

ידוע. לא מזלזל. ודווקא בגלל שאתה מכיר אותי אתה אמור לדעת שאני אל מזלזל באף אחד, בטח לא במישוה עם קבלות (בך).

הגעתי לשם לתרגל דברים, ולעבור את המגבלות בבטחה. לא לתת זמנים. אני עדיין לא בשלב של לתת זמנים תחרותיים עם המיאטה. זה יגיע.

לא נשמע לי הגיוני.

אני מבקש לא להעיר על הנהיגה שלי מכיוון שמעולם לא ישבת איתי ברכב כשאני נוהג. תקן אותי אם אני טועה.

לא חיקיתי שום דבר, ודווקא בגלל השמות הזהים אני ואלון התחלנו לדבר ממש מזמן. יצא סתם במקרה.

פורסם
קודם כל המיאטה הרבה יותר חזקה מ 106 ראלי. צא מהסרט. אולי יותר לכיוון ה 106GTI, וגם אז אני לא בטוח מהם יחסי הכוחות בדיוק (ואני מאמין לטובת המיאטה)...

אם כבר נגעת בנקודה - יחס ההספק/משקל של ראלי דור שני מול GTI, מאוד קרוב

פורסם

זהו , המיאטה מתקרבת מאוד להיות ה-106 ראלי של לפני 4 שנים.

תחליפו את המילה מיאטה במילה ראלי , ותמצאו מחזור של השרשורים מלפני 3 שנים...

פורסם

GSI -

יותר מומנט מR6 זה לא דבר שקשה להשיג, יש לו... כמה.. 6... 7 קג"מ?

1. זלזול שלך באנשים שקורעים ת'תחת שלהם בשביל המכוניות שלהם זה ממש לא לעניין (ואני יודע שאני ועומר קורעים ת'תחת בשביל המכוניות).

2. נהגת עליהן בשביל לדעת? על הקצה? על המגבלות? כי אם לא אז דעתך בנושא לא שווה הרבה, ידידי היקר.

להזכירך שמדובר בשתי מכוניות שכתרו להן כתרים בכל רחבי העולם על ההתנהגות / היגוי / שלדה וכו'.

GSI, זה gsi16v. ואני שמח שלא נפלת בפח עם הטריק של הקג'מים.

1.לא זילזלתי, לא היזכרתי משהו שלא מגיע למישהו משהו שהוא קרע את התחת בישבילו, פשוט מצחיק אותי הכמות של הפינטוזים שמסוגלת לעשות לכם פניה עם 106/מיאטה.

2.נהגתי ,לא על NB, על הקצה ? איזה קצה? כולה מכוניות שתכלס הם טיפה פחות עגלות מ 1.6 משפחתומטיות אין להם קצה של 300 קמש או ומיגבלות של ארבעתלפים גי' בפניות שצריך להיות חורני כדי להגיע אליו.

לגבי הכתרים/היתנהגות וושילדה מטורפת, תכלס, איזה ביצועים הם עושות ?

דריפטים מטורפים ? קצת אבל לא ממש,

האצות של רכב ספורט ? גם לא הכי,

היתנהגות ? מיתנהגות כמו מה ? הם לא ברוטליות בשום דבר, לא עשו להם שילדה מ FIMO , אז יצא שלעומת רוב המכוניות המשפחתומטיות הם יותר מתקשרות אבל דחילק לא צריך להיסחף.

אז אני מיתנצל ומפזז בחיבוקים אבל אלו כולה פאקינג פיזו 106 ומיאטה ולא אגדות מוטוריות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
דניאל, הורדת רגל מהגז תביא את הזנב החוצה בראלי הרבה יורת מבמיאטה, אין לי ספק בכך (בסיס גלגלים קצרצר ומגבלות אחיזה נמוכות מעט יותר).
בסיסי גלגלים

פיז'ו 106 ראלי: 238.5 ס"מ

מאזדה מיאטה ראלי: 226.5 ס"מ

מייבאך 62 ראלי: 382.5 ס"מ

מסקנה: קנו מייבאך.

זהו , המיאטה מתקרבת מאוד להיות ה-106 ראלי של לפני 4 שנים.
תיקון קל: היא כבר עברה אותה מזמן בדריפט נשלט ועפיץ :razz:
פורסם

ג'י אס, אז זהו שאלו כן אגדות מוטוריות. לא מזמן הכניסו פה סירטון של TOP GEAR שיכול להמחיש לך את זה.

ואתה יודע מה, אני לא מאלו שקופצים ואומרים שהאוטו שלהם הכי טוב, בטח שלא כשיש לי אוטו ששווה כמו משכורת חודשית, אבל היא שווה אחושרמוטה. זה אחלה של אוטו וזאת מכונית שאני הייתי רוצה שתשאר איתי עוד כמה שנים ולכן אני לא בטוח שאמכור כשאקנה עוד אוטו (שככל הנראה יהיה מיאטה).

ונסעתי במכוניות שרוב היושבים כאן רק מזילים עליהם ריר בYOUTUBE.

צוקי, יש מייאבך ראלי ?

• תוכן חדש...