Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכב רועד בהאצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברנו קנגו 2001 דיזל ידני. הוחלפו 4 צמיגים לפני כשבועיים. ביום חמישי תוך כדי נסיעה לחיפה התחילה רעידה בין המעהירויות 60-80 קמ"ש. חזרתי היום לאנטון כי הייתי בטוח שיש צורך באיזון גלגלים חוזר. בביקור הראשון בוצע איזון לזוג הקדמי. הגעתי עד לאיילון וכשהגעתי ל 60 קמ"ש התחילו שוב הרעידות. בביקור השני אצל אנטון בוצע איזון לזוג האחורי. חזרתי לאיילון וכמובן שהרכב עדיין רועד. ניסיתי לעשות כל מיני בדיקות כדי לאבחן את הבעייה יותר טוב בדרך חזרה הביתה והנה המסקנות:

הרכב מתחיל לרעוד לקראת מהירות של 60 קמ"ש בהילוך שלישי (סוף ההילוך בסל"ד גבוה) וממשיך לרעוד עד 75 קמ"ש בערך (הילוך רביעי). הרכב רועד אך ורק בהאצה, אם אני מדביק את הדוושה לרצפה אז יש טלטלות חזקות. אם אני משחרר את הדוושה במהירויות האלה אז הרכב מפסיק לרעוד. ההגה רועד רק בגלל ששאר הרכב רועד חזק והרעידות באות מכיוון הנוסע (הרגשה סוביקטיבית שלי, יכול להיות שאם אני אשב במושב הנוסע אני ארגיש שהרעידות מגיעות מהכיוון הנגדי).

לפני שאני חוזר לאנטון בפעם השלישית (והאמת לא יודע מה הם יכולים לעשות) יש למישהו רעיון מה הבעייה ולאן לפנות?

אסף

פורסם

אם זה רק שאתה מאיץ בפול גז תנסה לבדוק תושבות מנוע או את מערכת ההיגוי (במוסך), ז"א תפוחים,ציריות,משולשים,זרועות. ייתכן גם שהצמיגים פגומים וגורמים לרעידות, תעביר את האחוריים קדימה ולהיפך כדי לבדוק את זה.

פורסם

אולי אולי יש לך בעיה בבולמים? לי הרכב "רקד" כולו בכביש מכל מכסה ביוב\באמפר\אבן קטנה ולאחר החלפת 2 צמיגים אחוריים הסתבר שהבולם השמאלי אחורי "משך" את כל האוטו שמאלה :) לאחר החלפתם האוטו נוסע שגעון !

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם אחד מגלי ההינע (אולי יש שם יותר מדוייק - אלה שבין הגיר/דיפרנציאל והגלגלים) קצת התעקם זה יכול לגרום לתופעה שציינת.

כדאי לבדוק גם אם אין בלון באחד הצמיגים בגלל עלייה על מדרכה או בור או פגם בייצור.

פורסם
אם אחד מגלי ההינע (אולי יש שם יותר מדוייק - אלה שבין הגיר/דיפרנציאל והגלגלים) קצת התעקם זה יכול לגרום לתופעה שציינת.

כדאי לבדוק גם אם אין בלון באחד הצמיגים בגלל עלייה על מדרכה או בור או פגם בייצור.

כן זה נקרא ציריה...

• תוכן חדש...