Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מר לוי יצחק טועה, וזו לא הפעם הראשונה לצערי :?

דגם הELX קיים בכל השנתונים, גם בדור הראשון. בארץ פשוט יש נטייה להצמיד כינויים לא קשורים לרכבים. לפני מתיחת הפנים, הם נקראו Club. אחרי, Dynamic.

רמת הגימור הינה ELX.

ב2004 הפונטו עברה מתיחת פנים. דור זה מכונה MK2B. הוא זהה מבחינה מכאנית כמעט לחלוטין לדגמי ה MK2. ישנם רק שינויים קלים מאוד, חלקם כמובן בצד העיצובי.

בין המחצית השניה של שנת 2000 ועד סוף שנת 2002, רמות הגימור נקראו בשמם האמיתי. S,SX,ELX,HLX.

החל משנת 2003 ועד שנת 2004 הוצמדו כינויים לדגמים. S = Young, SX = Fun, ELX = Club.

משנת 2004 ועד היום, הוצמדו כינויים חדשים. SX = Active, ELX = Dynamic. האמת שאני לא יודע אם דגמי ה S שווקו כאן לאחר מתיחת הפנים.

כמובן שכל רמת גימור הגיעה ארצה עם מנועים שונים, ואבזור פנים/חוץ שונה.

דגם ה HLX קיים בארץ במספרים בודדים ביותר ודגם ה Sporting אפילו פחות.

הבנתי שאתה מחפש רכב עם תיבה ידנית, אני מציע לך בחום לחפש ELX ידנית. קשה למצוא אותן, אל תבין אותי לא נכון, אבל מומלץ להשקיע את המאמץ.

!AWDSOME

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...