Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין צריכה ( האוטו על 51000 קמ , זה מה שחסר מאז הטיפול שהיה ב45000 ). הטיפול הבא צל ב60000 , אני מעריך עוד חצי שנה . אבל מעונין להתחיל עם סינטטי . תודה.

פורסם

בעצמך אמרת - לא חסר שמן. אם אין צריכה, אין סיבה שהמפלס ירד מתחת לMIN. אם זאת, הייתי בודק באופן יחסית תדיר יותר (אחרי הכל - אין הרבה ספייר)

השמן בשליש הגובה בין ה-MIN וה- MAX .
פורסם

אם הצריכה ב 6000 קמ האחרונים היתה כ- 100 גרם ל 1000 קמ , לא אגיע לטיפול הבא בלי להוסיף לפחות חצי קילו . השאלה היא אם יש בעיה להוסיף סינטטי.

פורסם

לא אמורה להיות בעיה עם ערבוב של שמנים כידוע לי (יכול להיות שאני לא יודע)

במקרה הכי גרוע:

למרות שאם זה כ"כ לחוץ לך סע למוסך תבקש שירוקנו לך את כל השמן

זה סה"כ להעלות את הרכב על ליפט לפתוח בורג ולנקז את זה למיכל שנראה כמו משפך ענקי שמחובר לחבית

לא חושב שיקחו לך על זה יותר מידי ומה שבטוח לשאול לא עולה כסף

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

לא מומלץ לערבב סינטטי עם מנרלי או חצי סינטטי. בכל מקרה זה לא אמור להזיק פשוט השמן הסינטטי יקבל את תכונותיו של השמן הזול יותר ולכן אין שום תועלת מהוספת שמן סינטטי.

כנס לחנות חלפים לרכב ותקנה ליטר שמן, זה הפיתרון הזול והיעיל ביותר. בטיפול הבא תעבור לסינטטי אם תרצה.

כנס לאתר הזה בכדי לבדוק אילו שמנים מומלצים לריכבך

http://www.liqui-moly.de/web/lmhomeen.nsf/pages/index_produkte

בצד שמאל מופיע Oil guide

פורסם

זה לא נורא כ"כ , מותר להוסיף אך לא מומלץ , בפעם הבאה שאתה מוסיף תשתדל לשים מאותה הצמיגות.

אני לא הייתי מחליף שמן בגלל זה.

פורסם

אני דווקא שמעתי על תופעה של הווצרות בוצה בשמן כתוצאה מערבוב סוגי שמנים שונים.

עד כמה שידוע לי מדובר בתופעה יחסית זניחה.

פורסם

יש לך בכריזמה 5/30 חצי-סינטטי ולא סינטטי מלא.

אתה יכול לערבב חצי-סינטטי אם מינרלי או סינטטי מלא, מינרלי אם סינטטי - לא, כמו כן לא מומלץ לערבב צמיגויות שונות, ז''א 5/30 רק עם 5/30, 10/40 רק אם 10/40.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

התופעה של בוצה היתה אולי קיימת בתקופה של לפני 30 שנה.

אין שום בעיה לערבב בינהם מינרלי, חצי סינטטי וסינטטי, בכל צורה שעולה על הדעת. התכונות, כמובן, מתערבבות גם כן, וליתר בטחון צריך לקחת את התכונות הגרועות של הערבוב כמדד על השמן.

כל היצרנים היום מצהירים על אפשרות לערבב שמנים חופשי, ועל "בוצה" ושאר המיתוסים כעל מיתוסים שאין להם ביסוס במציאות. להביא לינקים?

• תוכן חדש...