Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'פ -תע"ר.. כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה, בשביל חבר

סופה או מה שזה לא יהיה של ג'יפ -תע"ר מהדגמים של סוף ה80 תחילת 90

איך הם? כמה עולים בערך? תחזוקה וכד'

בשביל חבר בגילי בן 18

אני לא מבין ברכב הזה כלום פשוט

תודה רבה. :)

פורסם

המחיר הו בסביבות -15 פלוס מינוס.

אבל הבעייה העיקרית היא תחזוקה מאוד יקר להחזיק ג'יפ ויש הרבה תקלות והדלק בכלל יגמור לו את הכסף.

אז אם אין לו כסף נזיל אז לא כדאי לו להיכנס לזה

פורסם

כן זה מה שתארתי לעצמי בעניין התחזוקה,

מדובר על רכבי דיזל בלבד?

זה בחור שיכול להרשות לעצמו הוצאות (עד גבול מסויים), בוודאי שהוא לא ממש ממש חייב אוטו כזה אלא יותר פשוט מתחשק לו.. אני ייעץ לו משהו אחר למרות שהוא לא יקשיב לי ובכל זאת יקנה או ג'יפ שכזה או איזה טנק אמריקאי משנות ה80, אי אפשר לשכנע אותו למשהו אחר:)

בכל אופן זה רכבי דיזל בלבד נכון?

למישהו יש מושג על איזה סדר גודל בערך מדובר במחירי ביטוח, טיפולים שוטפים, צריכה וכד'

תודה מראש

פורסם

לי יש סיקס 89 סגור וצהוב. הביטוח שלו בסביבות 1500 ש"ח (צד ג'). אני קניתי אותו עם צמיגי בלון והגבהה במחיר מצחיק (5000 ש"ח). לא כל הג'יפים האלה הם ממשרד הבטחון\משטרה. יש לא מעט כאלה שהיו פרטיים מאז ומתמיד.

הרכב יקר מאוד לאחזקה. קשה (ויקר) מאוד להביא אותו למצב בו הכל תקין. הוא שותה כמו אלכוהוליסט ובנוסף לכל הצרות, יש לו מיכל דלק של 45 ליטר. כל נסיעה דורשת לפחות תדלוק אחד ולנסיעת שטח צריך להצטייד בג'ריקן דלק נוסף. לרכב יש רק ארבעה הילוכים מה שמוסיף עוד קצת לצריכה.

לגבי דיזל, לדעתי סופה דיזל יצאה רק בשנת 97, ולפי מבחן של אבירם ברקאי, כנראה שמדובר ברכב חביב מאוד. רוב רובם של הסיקסים\סופות הם 4.0L בנזין.

אם מדובר ברכב שני או שלישי, כזה שנועד לשטח בלבד ונטול כל נסיעות יומיומיות, זהו כלי אולטימטיבי. לכל סוג אחר של נסיעה, זו דפיקות לא נורמלית להצטייד באוטו כזה. בכביש הרכב הזה מ-ס-ו-כ-ן. ההגה שלו חסר תחושה לחלוטין (אני נתקתי לו את המנגנון ההידראולי) והבלמים שלו מגוחכים.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
בכביש הרכב הזה מ-ס-ו-כ-ן. ההגה שלו חסר תחושה לחלוטין (אני נתקתי לו את המנגנון ההידראולי) והבלמים שלו מגוחכים.

אכן כן.

בחודש האחרון אני נוהג על גי'פ סופה ממוגן ירי. אני במילואים.

זהו אותו ג'יפ, רק שהוסיפו לו עוד 2 טון מיגון. (ללא שום שיפור בלמים,בולמים וכו').

בעניין הבלימה - לגי'פ הממוגן יש את מערכת הבלימה של הג'יפ הרגיל.

לכן הוא לא בולם. בבלימת חירום הוא רק מאט.

ההגה ממש חסר תחושה, והוא ממשיך להסתובב גם אם מרפים ממנו - רק מכח התנופה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הוסיפו לו מיגון בלי לשפר את הבלמים??????? :shock:

חזוס קריסטוס...

בסיטואציה של בלימת חירום, ההמלצה שלי - תקפוץ מהאוטו!

יניב (באמת מתי קראו לי למילואים פעם אחרונה???? - כנראה שכחו אותי בבית..)

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

למה לקפוץ? האוטו ממוגן,שוקל משהו כמו 3.5 טון,העיקר שילבש חגורת ביטוח (ואפוד)

והוא מסודר :twisted:

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

למה לקפוץ? האוטו ממוגן,שוקל משהו כמו 3.5 טון,העיקר שילבש חגורת ביטוח (ואפוד)

והוא מסודר :twisted:

אם זה לא היה כל כך עצוב הייתי מתפוצץ מצחוק :twisted:

יניב

פורסם

לג'יפים הממוגנים יש שינוי בבולמים, הבולמים הם מתוצרת בילשטיין ואם אני לא טועה גם קפיצי העלים הועברו מעל לסרן.

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם

אני פתאום נזכרתי שבכלל היה לי שנה שעבר קצת נסיון עם האוטו הזה, חבר של בת דודה בטורונטו יש לו ג'יפ 97 הבנאדם מטורף פשוט.. נוסע במרכז טורנטו על 100 חופשי, כמעט עפתי מהאוטו כל נסיעה.. גם נורא לא נוח לשבת מאחורה מאד צפוף.. יש לו 4 ליטר -חזק בטירוף, נראה לי קרוב ל180 סוסים לפי מה שהוא אמר לי..

בכל מקרה אני ייעץ לחברי לוותר למרות שנזכרתי שממש נהניתי מהנסיעה אז:)

פורסם
לג'יפים הממוגנים יש שינוי בבולמים, הבולמים הם מתוצרת בילשטיין ואם אני לא טועה גם קפיצי העלים הועברו מעל לסרן.

הבולמים אכן הוחלפו לתוצרת בילשטיין אך העלים כמו הבלמים נשארו כמו בסופה הסטנדרטית ולא הועלו מעל הסרן.

second is the first looser

• תוכן חדש...