Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מהיום (13-10-06) ושאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מזהה שם סובארו ליד הספיטפייר??

למישהו יש תמונות?

של מי היא??

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
ברשותך שאלה נוספת, האם יצאו רכבים בצבע הנ"ל מהמפעל?

אבי .פ.

כן, הרכב מאוד מקורי. מדובר על הספיטפייר המקורית ביותר בישראל (לפחות עד לפני כ-4 שנים).

פורסם
ברשותך שאלה נוספת, האם יצאו רכבים בצבע הנ"ל מהמפעל?

אבי .פ.

אבי צודק, גם לי ניראה שהצבע אינו מקורי, ירוק מרוצים בריטי היה הצבע המועדף בתקופתו על חובבי האנגליות, מדובר על ירוק כהה ועמוק, במקרה הזה הירוק יותר מתקרב לירוק קוואסאקי...לא הצלחתי למצוא סימוכין בגוגל, אולי קובי ירחיב בנושא...-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

קווים יפים.

קשה מאד למצוא בארץ ספיטפייר או הרלד עם קווים ישרים ושהדלתות או מכסה המנוע בקו אחד עם שאר חלקי הבודי.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
אבי צודק, גם לי ניראה שהצבע אינו מקורי, ירוק מרוצים בריטי היה הצבע המועדף בתקופתו על חובבי האנגליות, מדובר על ירוק כהה ועמוק, במקרה הזה הירוק יותר מתקרב לירוק קוואסאקי...לא הצלחתי למצוא סימוכין בגוגל, אולי קובי ירחיב בנושא...-רן
זה הצבע המקורי. המכונית הזו יוצרה בשנות השבעים, ואז היו אופציות "כאילו מודרניות" של צבעים.

המכונית הספציפית הזו היתה הרבה שנים אצל חבר מועדון שהיה חובב ספיטפיירים ידוע, ונמכרה הלאה. היא מקורית מאד, ועם אוברדרייב.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

עכשיו ברור מאיפה הבסיס לחוסר הטעם...:-D

וברצינות, זהו רכב מדהים, גם מקרוב.

אבי .פ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם
עכשיו ברור מאיפה הבסיס לחוסר הטעם...:-D

אבי .פ.

היי אבי.

מוטב תתחיל להזהר עם הפליטות שלך...

לפני שיירצחוך נפש.

... ואם כך, לא יהיה מי שיעלה לי את הסרטון לאתר :cry:

(איזה רמז דק ...) :lol:

ד"ש - אבי

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...