Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחרונה הרחבתי את צי הסיטרואנים שלי בוולקן.

הדבר הראשון, כך מסתבר, הוא צמיגים. (185/60/14)

הומלץ לי על יוקו סדרה C.

האם יש לכם המלצות טובות נוספות? אנחנו מדברים על אחיזה מצויינת (לסיבובים בעיקר) בטיחות - ושלא יעלה יותר מדי בצריכת דלק...

לגבי תקציב,

נניח שהוא לא מוגבל - כל עוד בגדר הסביר

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

תתחדש זיו, :)

שיהיה לך רק בהצלחה,אחלה רכב :)

ממליץ על BRIDGESONE POTENZA ,ראיתי דוקא במידה הזאת וכזכור לי הם לא יקרים במיוחד יחסית לתמורה.

למכירה SONY ERICSSON W300I

מצב מושלם,יד ראשונה,אבזור מלא,כרטיס זיכרון 256 מגה :) עברית!מלאה! 0525246232

פורסם

כלומר, זה יעלה - ברור לי. רק בואו לא נגזים.

זה בסדר, ב-185/60/14 אתה לא יכול להגזים יותר מידי. המבחר די מצומצם.

היוקוהמה C.Drive הם סבירים אבל לא יותר מזה, אבל לא תמצא הרבה דברים טובים יותר.

בזמנו חיפשתי צמיגים טובים במידה הזאת.

דאנלופ ספורט SP-01 אולי תצליח למצוא - אני לא הצלחתי, אבל אחרים הצליחו.

הטופ שבטופ כדוגמת גודייר F1 GS-D2 לא הצלחתי למצוא בארץ, גם אחרי שיחה עם נציגים של היבואן עצמו.

תנסה לראות אם אתה יכול להשיג גודייר אקסלנס - הם אמורים להיות טובים, וזמינים במידה שלך כמדומני - אבל גודייר יעלה לך. לא בטוח כמה זה להגזים בשבילך - תבדוק.

אני אגב בסוף קניתי פאלקן ZE-512. אתה יכול למצוא דעות סותרות עליו בפורום. אני אקצר ואומר רק שמאז איבדתי את הרכב שלי (טוטאל-לוסט) עקב תאונה (שסיימתי על עץ), שנגרמה עקב החלקה על מים. אני לא אומר שהצמיגים הם האשמים היחידים, אבל הם לא עזרו. אז כנראה שאם בטיחות חשובה לך תזהר מהפאלקן. במיוחד עכשיו שמגיע החורף.

הכי חשוב - כשאתה כבר מוצא ומחליט מה לקנות, רגע לפני תשאל פה על הצמיג הספציפי. הרבה מידי אנשים באו לשאול אחרי הקנייה, רק כדי לשמוע איך עבדו עליהם.

בהצלחה,

ניר

פורסם
הדאנלופ הרבה יותר טוב מהC DRIVE?

או שזו אותה רמה בערך?

תלוי את מי אתה שואל.

לא מצאתי אף אחד שניסה את שניהם, והיוקוהמות לא נפוצים מספיק באינטרנט כדי למצוא מבחן השוואתי בינהם.

היה פעם איזה מבחן מוזר באתר דרום אפריקאי נדמה לי שכלל את שניהם ועוד המון צמיגים מכל מיני סוגים (לאו דווקא מאותה קטגוריה), ונדמה לי שהם דורגו דומה.

תבדוק אם אתה יכול להשיג את הדאנלופ בכלל. אם לא, problem solved.

דווקא על היוקוהמה יש פה כמה בפורום שרכשו והם מרוצים מאוד. אבל אני לא יכול להגיד עליהם יותר כי אין לי ניסיון אישי איתם.

ניר

• תוכן חדש...